Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Ne apr 03, 2005 10:30 am

Punto_GT je napisal/-a:Ja če si veren (mišljeno v boga), malo pomisli boš vidu da je tvoje mišljenje zaostalo.

Jaz sam vem da nekdo je nad nami in si ga pač predstavljam kot Boga ker so me tko učili že od malih nog.

Vsak ma svojo predstavo o tem kaj mu Bog pomeni pa kako gleda na vero.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Ne apr 03, 2005 10:33 am

vsak od nas ima svojo vero v katero veruje....nekateri tudi v nič,ampak bodite toliko tolerantni da če se vas ne tiče oz. hočte pluvati po določeni osebi oz. ljudeh,da prezrete temo ter ne komentirate!
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
Mih@
Novinec

Kraj: Smlednik

Napisal/-a Mih@ Ne apr 03, 2005 10:38 am

krt206 je napisal/-a:Sej mislm da bi loh odstopu, sam ni hotu. Najbolj všeč mi pa je, k se je vsem opraviču za stvari, ki jih je cerkev delala včasih (odpustki pa ne vem kaj še vse...), k noben drug ne bi mel j**c kej tazga narest

Se strinjam z vsem, toda odstopiti ne bi mogel. Je bilo razloženo ene 2 tedna nazaj na nacionalki. Ena skrajšana in poenostavljena verzija: Ker je v vatikanu papež nad vsemi nima komu dati svoje odpovedi, zato ne more odstopiti s funkcije. Teoretično ni možno odstopiti s funkcije papeža drugače, kot da umreš.

@punto_gt in podobni: daj, če se ne moreš zadržati z brezzveznimi opazkami naredi tako kot je šmeks napisu, ignoriraj temo!!!

Papežu pa še enkrat R.I.P., naj mu Bog dobro postelje v nebesih, saj si to zasluži.
http://mr.si/

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Ne apr 03, 2005 10:45 am

R.I.P.

:cry:
Slika

Uporabniški avatar
HyundaiGTI
Novinec

Kraj: Še sam ne vem dobr

Napisal/-a HyundaiGTI Ne apr 03, 2005 10:47 am

Naj počiva v miri kajti s svojim življenjem si ga je zaslužil.
Ej štef pazi s kom dirkaš !!!

Uporabniški avatar
domzalcan21
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a domzalcan21 Ne apr 03, 2005 10:59 am

RegY je napisal/-a:metod, po predpisih imaš preveli1k/previsok podpis za 14pix. po novem imaš 3 dni časa, da pomanjšaš, ali pa se briše uporabniško ime

back on topic: zanimivo, pa lih včeraj sem gledal eurotrip, ko nardijo sceno, pa prvo zvonijo na zvon svetega marka, pol pa zakurijo papežko kapo, da gre čez dimnik bel dim :lol: kao je umrl, pa so že za 20 min izvolili novega :D

ma, ja, saj je blo za pričakovat že to počasi... star je bil, pa bolan, pa... bogi si je že bil.

RIP

pišuka si glup...pošlji mu to zasebno...

Drgač pa papež...je res molil po celem svetu v številnih jezikih...nism vernik, sam človek je bil res velik...sej veste kako mislm...

R.I.P

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Ne apr 03, 2005 11:13 am

lenivec je napisal/-a:
acid je napisal/-a:Jaz nisem veren, nikoli nisem bil povezan s tem pa imam vseeno sočutje do človeka in nebi nikoli napisal, da mi je vseeno za nekoga in da mi nič ne pomeni.

hehe torej če bi umr en đanki ki ti je pred tem 5x vlomo v avto in nardil škode za par mio ti nebi blo vseeno zato da je umr :)

primerjava na mestu... :roll:
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

ProMonte

Kraj: Kranj

Napisal/-a ProMonte Ne apr 03, 2005 11:20 am

Mah. Nam nc reku cez njega. Sam da ga dodam ka ga vsi hvalte. Res je molu za vse zivo tud zdj v iraku da ni vojne pa to. Kva pa ka je NATO napadu YUG. Pa cito nc sam tih je biu. Pa je blo velik zrtev ne mislm zdj med vojaki to je skoz ampak nedouzn folk po mestih. Ka usle so jim rekete. No tu mu zamerim.

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch Ne apr 03, 2005 11:31 am

Vsazga normalnega človeka je škoda. Da je neki ful velik naredu za človeštvo nevem nič opaznega. Punto GT ti si ga pa mal u easy uzem. Sej men gre cerkev pa to fuuul na jetra ampak probi ne žalt folk ka veruje, ker je to čist njihova (ubistvu od staršev) ideja.
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Gost

Napisal/-a Gost Ne apr 03, 2005 11:34 am

nisem veren, ampak tut ne pluvam po unih, k so.
to je njihova izbira.
glede papeža pa... requiescat in pace.

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n Ne apr 03, 2005 11:40 am

Men osebno ni pomenu kej dost oz. 0. Ce pa ze je tko pa R.I.P.!

Lp,
Zm3-D3n

Uporabniški avatar
gorgo
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a gorgo Ne apr 03, 2005 11:50 am

Punto_GT je napisal/-a:Ahh... sami neki verniki so tukaj gori, folk zbudte se dej, vera v boga je za zaostale ljudi.

Meni ne pomeni nič če ja papež umrl, isto kot da bi umrl kak predsednik tuje države al pa direktor kake multinacionalke (vemo vsi kolko denarja in na kak način si je nagrebla cerkev).

Še zmeri pa je škoda če umre kakterikoli človek.

majster ti si zaostal, da pises take... ja pa kaj ce ti nic ne pomeni, da je umrl??!!?? samo ne mores ti ljudi, ki verujejo v boga tak ozmerjat. koji ti je kur** :roll:

Uporabniški avatar
Fluid
Uporabnik

Kraj: bled

Napisal/-a Fluid Ne apr 03, 2005 11:56 am

Neglede na to, kolk ste eni smotani da takle pišete, je biu zame papež velika osebnost.

Če pomislem samo na to dejstvo. Nekdo ga je ustrelil, odšel je v zapor. Papež pa je za njega po vsem groznem kar mu je storil, molil zanj, še celo obiskat ga je šel v zapor :bow

Naj počiva v miru

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso Ne apr 03, 2005 12:03 pm

Fluid je napisal/-a:Neglede na to, kolk ste eni smotani da takle pišete, je biu zame papež velika osebnost.

Če pomislem samo na to dejstvo. Nekdo ga je ustrelil, odšel je v zapor. Papež pa je za njega po vsem groznem kar mu je storil, molil zanj, še celo obiskat ga je šel v zapor :bow

Naj počiva v miru

Jah , res je , bil je nekaj posebnega in zelo , zelo dober clovek. Noben ne bi niti pomislil na kaj podobnega!
Naj pociva v miru! :cry:
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Ne apr 03, 2005 12:05 pm

jaz verjamem tudi u boga, in ta človek je bil kot oseba zelo dober
in sigurno je naredil dosti v njegovem življenju. naj počiva u miru.

P.S: niti taka tema ne gre skozi brez kreganja.
Slika

Uporabniški avatar
PhoenixX
Novinec

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a PhoenixX Ne apr 03, 2005 12:14 pm

ProMonte je napisal/-a:Mah. Nam nc reku cez njega. Sam da ga dodam ka ga vsi hvalte. Res je molu za vse zivo tud zdj v iraku da ni vojne pa to. Kva pa ka je NATO napadu YUG. Pa cito nc sam tih je biu. Pa je blo velik zrtev ne mislm zdj med vojaki to je skoz ampak nedouzn folk po mestih. Ka usle so jim rekete. No tu mu zamerim.

Pa kaj mislis da je bil BOG al kaj, da bi sm z palcko zamahnu pa bi bil mIR??!!

Kwa ste glupi mater...

lp
Dejal bi da a recem ne. A ne ni da in da ni ne. Ce bi da ne bil, dejal bi da. A ker da ni ne, recem ne.

Zlatan_
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Zlatan_ Ne apr 03, 2005 12:14 pm

folk ubistvu ste vsi kle mal zaostali.Laka mu zemlja bila.Sm fak.Kako lahko mrtvega človeka vlačte po zobeh,kregate se in govorite o mrtvem človeku pustte ga kot sami pravte naj počiva v miru.
Če boš avto ljubil tako kot ljubiš šport, potem ne skrbi, ne bo te pustil na cedilu. ;)

Uporabniški avatar
Fluid
Uporabnik

Kraj: bled

Napisal/-a Fluid Ne apr 03, 2005 12:17 pm

Zlatan_ je napisal/-a:folk ubistvu ste vsi kle mal zaostali.Laka mu zemlja bila.Sm fak.Kako lahko mrtvega človeka vlačte po zobeh,kregate se in govorite o mrtvem človeku pustte ga kot sami pravte naj počiva v miru.

Pol so ubistvu vsi mediji, skor vsi programi na tv zaostali... :?
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov