Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Če apr 21, 2005 2:07 pm

sam pa tut govorite kot da bi šol v kako vojno cono...
HALLLLLLOOOOOOOOO fak ej fantje kaj vam je.........
veš kok slovencev pa hrvatov gre v bono čez vikend da boš pomoje presenečen

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če apr 21, 2005 2:23 pm

nisn meu tebe v mislih, pisal sem nasplošno.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
MedoEdo
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a MedoEdo Če apr 21, 2005 2:24 pm

Aja...te pa se opravičujem za nesporazum! Sem mislo da leti na mene, ki sem samo napisal svoje izkušnje z bosno.
Brez zamere!

Lp :oops:

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Če apr 21, 2005 7:17 pm

jaz ne bi šel, ne vem, ne bi tvegal, kljub kasku ne ;)
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo Če apr 21, 2005 8:01 pm

EURO je napisal/-a:Baje ga lahko tudi odkupiš nazaj, če ti ga ukradejo. Kolegu so ukradli Golf IV, pa je moral prinesti 3000EUR, da ga je dobil nazaj. :roll: Ukraden je bil izpred kafiča, sredi belega dne!

Moj sosed je sel do bratranca v Bijeljino in k so sli v diskac so mu spizdl golf III in pol ga klice en model in prav da prnese 300KM na eno doloceno mesto in seveda je un nasedu in pustu kes na unmu mestu med tem ko je hotu do svojga avta se mu je pred ocmi odpelu pa se kes so mu spizdl! Cez 1 teden pa ga klice ta isti model in prav da zdej bo res dobu avto ce prnese 1000 KM in je sosed reku naj kr avto obdrzijo... Baje da ga je bratranc v drek potisnu :evil:

MALIJOHN je napisal/-a:Če bi ti vedu kaj se vse dol dela ti še bliz Bosne ne bi šu kaj šele v njo. Zlo dobra potegavščina je tud k so pumpe itak vse privat pa milijon jih je različnih da štimajo merilec litrov tko da ti v bistvu izteče manj plačaš pa natočeno količino po števcu.cene benza so pa iste kokr tle. Bosna je še vedno v posledicah vojne in se bo to kar še neki časa čutil. Razmere se izboljšujejo ampak so še vedno kritične.
Aja pa če te policaj ustav mu nikar več ne ponuji 20KM(2500 SIT) ampak zdej hočjo kr mal več od 30eur pa gor. Sva bla z kolegom radar 118km/h omejitev 50km/h. Kazen bi bla sodnik za prekrške,morš dol do ponedeljka ostat pa ti pol on bogve kok kazen da. Je pa 50eur rešilo situacijo takoj. recmo 3 leta nazaj si jih z 10KM (1250sit) čist komot podkupu ALI NEĆE VIŠE NI ONI MALO PARA!
Izkoriščajo "tujce"!!

lp

To da izteče manj pa plačaš več nism še zasledu v Bijeljini sigurn ne!
To pa da je cena ista kokr tle te je en nalagal cena 95 je okol 160 SIT ali manj zdej tocno ne vem morm fotra uprasat!

Pa moj fotr je vsak drug teden v BIH (bijeljina) pa hodi z vectro in mercedes ML320 pa se nikol mu niso ulomil kaj sele spizdl zdej ne vem al ma tok srece al kaj..

Habir
Nov uporabnik

Napisal/-a Habir Če apr 21, 2005 9:48 pm

Prov zanima me kaj bo naredu. Dejvi gremo al ne gremo? :D

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi Pe apr 22, 2005 5:57 am

Ne gremo :evil: :evil: :evil: !

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN Pe apr 22, 2005 6:03 am

BY_JOVICH je napisal/-a:
EURO je napisal/-a:Baje ga lahko tudi odkupiš nazaj, če ti ga ukradejo. Kolegu so ukradli Golf IV, pa je moral prinesti 3000EUR, da ga je dobil nazaj. :roll: Ukraden je bil izpred kafiča, sredi belega dne!

Moj sosed je sel do bratranca v Bijeljino in k so sli v diskac so mu spizdl golf III in pol ga klice en model in prav da prnese 300KM na eno doloceno mesto in seveda je un nasedu in pustu kes na unmu mestu med tem ko je hotu do svojga avta se mu je pred ocmi odpelu pa se kes so mu spizdl! Cez 1 teden pa ga klice ta isti model in prav da zdej bo res dobu avto ce prnese 1000 KM in je sosed reku naj kr avto obdrzijo... Baje da ga je bratranc v drek potisnu :evil:

MALIJOHN je napisal/-a:Če bi ti vedu kaj se vse dol dela ti še bliz Bosne ne bi šu kaj šele v njo. Zlo dobra potegavščina je tud k so pumpe itak vse privat pa milijon jih je različnih da štimajo merilec litrov tko da ti v bistvu izteče manj plačaš pa natočeno količino po števcu.cene benza so pa iste kokr tle. Bosna je še vedno v posledicah vojne in se bo to kar še neki časa čutil. Razmere se izboljšujejo ampak so še vedno kritične.

Aja pa če te policaj ustav mu nikar več ne ponuji 20KM(2500 SIT) ampak zdej hočjo kr mal več od 30eur pa gor. Sva bla z kolegom radar 118km/h omejitev 50km/h. Kazen bi bla sodnik za prekrške,morš dol do ponedeljka ostat pa ti pol on bogve kok kazen da. Je pa 50eur rešilo situacijo takoj. recmo 3 leta nazaj si jih z 10KM (1250sit) čist komot podkupu ALI NEĆE VIŠE NI ONI MALO PARA!
Izkoriščajo "tujce"!!

lp

To da izteče manj pa plačaš več nism še zasledu v Bijeljini sigurn ne!
To pa da je cena ista kokr tle te je en nalagal cena 95 je okol 160 SIT ali manj zdej tocno ne vem morm fotra uprasat!

Pa moj fotr je vsak drug teden v BIH (bijeljina) pa hodi z vectro in mercedes ML320 pa se nikol mu niso ulomil kaj sele spizdl zdej ne vem al ma tok srece al kaj..

Kot prvo noben me ni nalagal, kot drugo v bosni sem bil sam v prejšnjem letu zihr 30 lrat, nazadnje ko sem bil je bil diesel 1.60 KM krat 125 sit= 200 sit. Tle je pa 206 sit. Dol je min plača 25000 sit tle pa 117,500 sit.
:?: :?: :?:
Cene niso iste so pa dokaj podobne! Razlika je zlo majhna!

Uporabniški avatar
Borcix
Novinec

Kraj: Prekmurec v Ljubljani

Napisal/-a Borcix To maj 03, 2005 6:52 am

No eto, jaz sem se vrnil včeraj z bosne, pa ni bilo nix pizdarij.
No avto sem mel (seveda 8) ) na zavarovanem parkirišču, taq da ni moglo nix biti.

Razen ko sem bil v Sarajevo ni bil pod nadzorom pa tudi ni bilo nix.

Kaj se pa tiče benzina ... od 1.52 do 1.67KM odvisno kje tankaš. ;)

BTW. doli majo take avte da te lahko kap, ne vsi nekateri pač, enako kot pri nas, večina je pa res bolj ali manj šrot.

Uporabniški avatar
pernat_b
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a pernat_b To maj 03, 2005 4:37 pm

Sma bla doli z bratom (bmw 320i) pa so nama tecajt ko sma šla na kavo vkrali dol levi špegl! Pa nama ga je pol prišo naze prodavat za 2000sit! Ke vse lahk doživiš! Pa kak policaje podkupiš ko v filmi! Se lahk pa doli fajn nasmejiš ke se ti lahk zgodi :-P
Timmy drift: http://www.youtube.com/watch?v=NXzNhBMdP5U
STREET RACING OR DRIFT IS NOT A CRIME!!!
www.slo-drift.com

Uporabniški avatar
Lesane Parish Crooks
Uporabnik

Napisal/-a Lesane Parish Crooks To maj 03, 2005 4:46 pm

tako paniko zganjate da je za p*****it.

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Pe jun 08, 2007 6:23 pm

kva je a te fore z nemškimi avtomobili še veljajo? kakšna je situacija danes?

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Pe jun 08, 2007 6:58 pm

fak kva eni pišete!!!????!!???

predkratkim sm bil v bih z a6 in vam morm povedat da ni nč in nikol niti ni blo problemov kot nekateri pišete da je dol bav bav.....seveda, avto je zavarovan z full kasko...dol so razni cls-i, amg, m-3/5, serija 7 - nove!, itd. itd., če bi res radi da vam dol ukradejo avto potem se odpeljite z golfom 2 in prepričani ste lahko da ga hitro ne bo več na parkingu

najbolš da kupiš avto (tisti, ki gre v bih in dol ne zaupa situaciji taka kakršna je) in ga tuki pustiš in greš z busom, če nisi sigurn tok v državo v katero potuješ pa še cenej boš pršu čez in to pot v bih in nazaj je cca. 40-60€.....

Uporabniški avatar
cakani
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a cakani Pe jun 08, 2007 8:45 pm

adis nestoj govorit da ni panike in nevem kaj. Poznam najmanj 4 osebe ki so ostali brez avtou dol. Sicer ni bla a6 ampak so ble dve a4 en golf 4 pa bmw 528. Auti se kradejo, v sloveniji se tudi, ampak za pot v bih je zelo priporocljivo ce imas aute varjanta golf pa audi (oz nemski pleh) da jih zavarujes proti kraji ker tej so na vrhu spiska, zalostno a resnicno ;)

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Pe jun 08, 2007 10:12 pm

najbolj da greš ti dol pa jim ukradeš avto,pa bo že drugič ukraden.

:)

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis So jun 09, 2007 4:05 pm

cakani je napisal/-a:adis nestoj govorit da ni panike in nevem kaj. Poznam najmanj 4 osebe ki so ostali brez avtou dol. Sicer ni bla a6 ampak so ble dve a4 en golf 4 pa bmw 528. Auti se kradejo, v sloveniji se tudi, ampak za pot v bih je zelo priporocljivo ce imas aute varjanta golf pa audi (oz nemski pleh) da jih zavarujes proti kraji ker tej so na vrhu spiska, zalostno a resnicno ;)

če ne boš foliral v bih neboš ostal brez avta, verjem men, ker poznam osebo ki je kupila a3 in je folirala, hitra vožnja, muzka naglas non stop, 3 dni po nakupu je ostala brez avta,......če pritegneš pozornost nase potem je gotovo, just keep low in to je to

me pa zanima zakaj enmu iz nemčije niso vzel avta in je mel golf V, 18col feltne, muzka v vrednosti nekaj več kot 3k €, bad look, plinska podvozja in še dodatek kot je ps2 je mel not, pa mu ga noben ni vzel, ker ni foliral, vozil je skulirano

Uporabniški avatar
cakani
Novinec

Napisal/-a cakani So jun 09, 2007 6:02 pm

ja stric od 45 let je folirau :lol:

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Ne jun 10, 2007 2:30 pm

jah zgleda da je najbolš kupt avto in ga dat v garažo in ga gledat, ker če se ljudje bojijo za svoje prevozno sredstvo potem je brezveze kupovat avto in se sploh peljat na kake tuje destinacije....res kr neki vse skupi.....seveda, če si imaš denar za kak avto višjega srednjega razreda oz. srednjega razreda v cenovnem smislu potem maš ja lahko še za kasko zavarovanje in je stvar rešena...ne razumem pa tistih, ki kupijo avto za cca 2.5 + mio sit bivših in potem nemorejo oz. nočejo dati še cca. 100+ k sit za kasko

Uporabniški avatar
cakani
Novinec

Napisal/-a cakani Ne jun 10, 2007 2:37 pm

sej nepravim tega, da je treba avto v garazi imet. Samo pravim da ni pa treba zdej govorit da se auti ne kradejo in da ni nobenega problema, ce je splosno znano se sama policija ti bo priznala da imajo zelo visok odstotek kriminala zaradi kraje vozil. Glede kaska pa je itak tko da za ta denar ki ga dobis od zavarovalnice ponavadi nedobis takega auta kot si ga meu, pac dobis vecino stroskov, ponavadi pa je tak da moras vedno nekaj dodati ce zelis spet met tak auto kot so ti ga ukradli
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov