nitro1 je napisal/-a:Jest pa nam nč reku kaj je prou ali narobe ker se zavedam da sem po svoje tud ene vrste grešnik...ampak to smo vsi.Nobeden ni brez napake.
_BiStRi_ je napisal/-a:Regy, hvala za opozorilo, nism biv pozoren.....(in se strinjam z tem, da ne sme bit prevelko)
Je popravljeno![]()
L.p Bistri...
lisko je napisal/-a:Oki sam da se oglasim.... ker enostavn pač ne morm bit tiho ( tisti ki me poznate vete kak sem :P )
Zdej pa vsi ki to berete ali pa vsi ki ste odgovorili na kakršen koli provokativen post... zamislite se malo...
Pravite da so nekateri "norci" na tem forumu.. in zarad njih je kregarija.... dobro premislite tole...
A ni lažje obvladat 30 oseb z 2000 osebami ali je lažje obladat 2000 oseb z 30timi osebami?
En da en post..... en pač rukne provokativn komentar ( svoboda govora in pravica do lastnega mnenja) in kaj nardite ostali ki ste kao pa na nivoju? Začnete sikat nazaj.... ovi spet nazaj..... kdo odneha? Ponavad moderatorji zaklenemo.... ampak odneht bi mogu pametnejši.... ampak kaj pa se zgodi pol tukaj? nabijanje do radikoviča.....
To vam trobim že od nekdaj.... ne ne daste si reč.... odpirat je treba nove teme kao kdo bo banan.... treba je delat ban listo....
Ne vem res več ne vem kaj bi še včasih človek nardil da bi spregledli da pač provokatorji ( ali pa z drugimi besedami ... različni ljudje) tud morjo živet.... vsi se lahk prijavijo ( kar je včasih mal komplicirano.... pč mladoletniki ki mislijo da znajo še pa još...) Ampak pač to smo mi....
Za konec pa ena misel..... če spremeniš enga človeka u množici.... nisi nardil nič.... če spremenit množico je skoraj nesmisel... spremeniti se sam..... in čudežno množica se spremeni...
Torej problem tega foruma je ravn to da se najde en provokator in ostali veselo ga jebete nazaj.... in nazaj in nazaj.... nastane kregarija...
Otem mislim da bi se lahk vsak pri sebi mal zamislu.... pač keri provocira.... pa naj, vse se spremeni čist vse.... verjemte u to.
Men je tale forum zelo ušeč .. sem rad gor in po pravic prvo priletim na forum kak mam 5 minut časa....
Nobenga nisem kritiziral ampak samo povedal kaj si jaz mislim..... to pa lahk a ne?
lisko je napisal/-a:Oki sam da se oglasim.... ker enostavn pač ne morm bit tiho ( tisti ki me poznate vete kak sem :P )
Zdej pa vsi ki to berete ali pa vsi ki ste odgovorili na kakršen koli provokativen post... zamislite se malo...
Pravite da so nekateri "norci" na tem forumu.. in zarad njih je kregarija.... dobro premislite tole...
A ni lažje obvladat 30 oseb z 2000 osebami ali je lažje obladat 2000 oseb z 30timi osebami?
En da en post..... en pač rukne provokativn komentar ( svoboda govora in pravica do lastnega mnenja) in kaj nardite ostali ki ste kao pa na nivoju? Začnete sikat nazaj.... ovi spet nazaj..... kdo odneha? Ponavad moderatorji zaklenemo.... ampak odneht bi mogu pametnejši.... ampak kaj pa se zgodi pol tukaj? nabijanje do radikoviča.....
To vam trobim že od nekdaj.... ne ne daste si reč.... odpirat je treba nove teme kao kdo bo banan.... treba je delat ban listo....
Ne vem res več ne vem kaj bi še včasih človek nardil da bi spregledli da pač provokatorji ( ali pa z drugimi besedami ... različni ljudje) tud morjo živet.... vsi se lahk prijavijo ( kar je včasih mal komplicirano.... pč mladoletniki ki mislijo da znajo še pa još...) Ampak pač to smo mi....
Za konec pa ena misel..... če spremeniš enga človeka u množici.... nisi nardil nič.... če spremenit množico je skoraj nesmisel... spremeniti se sam..... in čudežno množica se spremeni...
Torej problem tega foruma je ravn to da se najde en provokator in ostali veselo ga jebete nazaj.... in nazaj in nazaj.... nastane kregarija...
Otem mislim da bi se lahk vsak pri sebi mal zamislu.... pač keri provocira.... pa naj, vse se spremeni čist vse.... verjemte u to.
Men je tale forum zelo ušeč .. sem rad gor in po pravic prvo priletim na forum kak mam 5 minut časa....
Nobenga nisem kritiziral ampak samo povedal kaj si jaz mislim..... to pa lahk a ne?
Metod Trobec je napisal/-a:lisko je napisal/-a:To vam trobim že od nekdaj....
Da ni to spet norčevanje iz moje osebe?
{Grega} je napisal/-a:Jaz od avtomobilističnih spremljam še forum saabcentral.com. Na forumu sodelujejo ljubitelji Saabov, ki so vedno pripravljeni pomagati drugemu lastniku Saaba. V dobrem letu še nisem videl zaklenjene teme, prav tako še nisem zasledil agresivnega izpada, če je kdo vprašal neumnost. Vedno ti prijazno pomagajo, tudi če je nekdo ravnokar vprašal podobno, ti ne težijo s petimi klicaji, zakaj ne uporabljaš searcha. Folk tudi tolk obvlada zadeve da dejansko ima kaj napisati in mu ni treba iz dolgočasja spuščat meglo ...
a.com je dober forum; ko sem rabil kak nasvet sem ga tudi vedno dobil. Žal pa je nivo v debatah velikokrat prenizek ... čemur po moje botruje mladost, južni vplivi in vpliv 100 ali več konjev na mlad ego. Temu pa žal ni pomoči, bo pa čez 10 let boljše.
Vsak registriran član se zaveže, da ne bo objavljal vulgarnih, rasističnih, sovražnih ali podobnih sporočil, ki niso značilne za civiliziranega človeka.
pilgrim je napisal/-a:{Grega} je napisal/-a:Jaz od avtomobilističnih spremljam še forum saabcentral.com. Na forumu sodelujejo ljubitelji Saabov, ki so vedno pripravljeni pomagati drugemu lastniku Saaba. V dobrem letu še nisem videl zaklenjene teme, prav tako še nisem zasledil agresivnega izpada, če je kdo vprašal neumnost. Vedno ti prijazno pomagajo, tudi če je nekdo ravnokar vprašal podobno, ti ne težijo s petimi klicaji, zakaj ne uporabljaš searcha. Folk tudi tolk obvlada zadeve da dejansko ima kaj napisati in mu ni treba iz dolgočasja spuščat meglo ...
a.com je dober forum; ko sem rabil kak nasvet sem ga tudi vedno dobil. Žal pa je nivo v debatah velikokrat prenizek ... čemur po moje botruje mladost, južni vplivi in vpliv 100 ali več konjev na mlad ego. Temu pa žal ni pomoči, bo pa čez 10 let boljše.
lepo napisano, le - če bi prosim izpustil tiste "južne vplive", sajVsak registriran član se zaveže, da ne bo objavljal vulgarnih, rasističnih, sovražnih ali podobnih sporočil, ki niso značilne za civiliziranega človeka.
in cikanja na nacionalno poreklo kot pogoj za nekulturnost, je žal necivilizirano - saj se v postu sklicuješ na to.
Sicer pa - OK misel.
PS: Pa prosim, ne začet debate o "čefurjih" - se mi ne da kregat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov