Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Če apr 28, 2005 8:43 pm

ti kartoni bi mogli bit vidni
tako bi bli lahko namest slikce na desni rumeni kartoni
in si se če ne druzga ljudi z krtoni obravnavalo bolj neresno- ker bi se vedl da so kle sam za piz...
lp

nitro1
Uporabnik

Napisal/-a nitro1 Če apr 28, 2005 8:47 pm

Jest pa nam nč reku kaj je prou ali narobe ker se zavedam da sem po svoje tud ene vrste grešnik...ampak to smo vsi.Nobeden ni brez napake. ;)

Uporabniški avatar
{Grega}
Novinec

Napisal/-a {Grega} Če apr 28, 2005 9:13 pm

Jaz od avtomobilističnih spremljam še forum saabcentral.com. Na forumu sodelujejo ljubitelji Saabov, ki so vedno pripravljeni pomagati drugemu lastniku Saaba. V dobrem letu še nisem videl zaklenjene teme, prav tako še nisem zasledil agresivnega izpada, če je kdo vprašal neumnost. Vedno ti prijazno pomagajo, tudi če je nekdo ravnokar vprašal podobno, ti ne težijo s petimi klicaji, zakaj ne uporabljaš searcha. Folk tudi tolk obvlada zadeve da dejansko ima kaj napisati in mu ni treba iz dolgočasja spuščat meglo ...

a.com je dober forum; ko sem rabil kak nasvet sem ga tudi vedno dobil. Žal pa je nivo v debatah velikokrat prenizek ... čemur po moje botruje mladost, južni vplivi in vpliv 100 ali več konjev na mlad ego. Temu pa žal ni pomoči, bo pa čez 10 let boljše.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Če apr 28, 2005 9:26 pm

jz ne bom kj velik komentirau, ampak se trudim, da nebi butastih izjav ven dajajl, česar pa ne vem, pa pač spregledam, za razliko od nekaterihm ki brezveze prbijajo neki. npr. men gre ta urby tut na... sam ga pa ne mislm javno linčat. npr. trobec je bil isti pacient. edina razlika je, da si se njegovim debilnim izjavam lohk nasmejou, tle se pa samo za glavo primeš. kr neki. učas se mi zdi da sem na jokerjevem mn3njalniku, ne pa na a.com.

lp, pa brez zamere

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ Če apr 28, 2005 9:33 pm

Regy, hvala za opozorilo, nism biv pozoren.....(in se strinjam z tem, da ne sme bit prevelko)

Je popravljeno 8)

L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Če apr 28, 2005 9:36 pm

Oki sam da se oglasim.... ker enostavn pač ne morm bit tiho ( tisti ki me poznate vete kak sem :P )

Zdej pa vsi ki to berete ali pa vsi ki ste odgovorili na kakršen koli provokativen post... zamislite se malo...
Pravite da so nekateri "norci" na tem forumu.. in zarad njih je kregarija.... dobro premislite tole...
A ni lažje obvladat 30 oseb z 2000 osebami ali je lažje obladat 2000 oseb z 30timi osebami?

En da en post..... en pač rukne provokativn komentar ( svoboda govora in pravica do lastnega mnenja) in kaj nardite ostali ki ste kao pa na nivoju? Začnete sikat nazaj.... ovi spet nazaj..... kdo odneha? Ponavad moderatorji zaklenemo.... ampak odneht bi mogu pametnejši.... ampak kaj pa se zgodi pol tukaj? nabijanje do radikoviča.....

To vam trobim že od nekdaj.... ne ne daste si reč.... odpirat je treba nove teme kao kdo bo banan.... treba je delat ban listo....
Ne vem res več ne vem kaj bi še včasih človek nardil da bi spregledli da pač provokatorji ( ali pa z drugimi besedami ... različni ljudje) tud morjo živet.... vsi se lahk prijavijo ( kar je včasih mal komplicirano.... pč mladoletniki ki mislijo da znajo še pa još...) Ampak pač to smo mi....

Za konec pa ena misel..... če spremeniš enga človeka u množici.... nisi nardil nič.... če spremenit množico je skoraj nesmisel... spremeniti se sam..... in čudežno množica se spremeni...

Torej problem tega foruma je ravn to da se najde en provokator in ostali veselo ga jebete nazaj.... in nazaj in nazaj.... nastane kregarija...

Otem mislim da bi se lahk vsak pri sebi mal zamislu.... pač keri provocira.... pa naj, vse se spremeni čist vse.... verjemte u to.

Men je tale forum zelo ušeč .. sem rad gor in po pravic prvo priletim na forum kak mam 5 minut časa....
Nobenga nisem kritiziral ampak samo povedal kaj si jaz mislim..... to pa lahk a ne? ;)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če apr 28, 2005 9:45 pm

nitro1 je napisal/-a:Jest pa nam nč reku kaj je prou ali narobe ker se zavedam da sem po svoje tud ene vrste grešnik...ampak to smo vsi.Nobeden ni brez napake. ;)

res si grešnik... tudi ti imaš prevelik podpis... eno stran nazaj imaš napisano koliko je lahko velik

S|icKeR tudi ti imaš pa prevelik podpis - kot velikost fajla. popravi ali enostavno odstrani plesočega medveda.

_BiStRi_ je napisal/-a:Regy, hvala za opozorilo, nism biv pozoren.....(in se strinjam z tem, da ne sme bit prevelko)

Je popravljeno 8)

L.p Bistri...

ni frke, zato pa smo tu - da gnjavimo :D
Slika

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Če apr 28, 2005 10:04 pm

S|icKeR: pol mega velik podpis?!?

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ Če apr 28, 2005 10:16 pm

:P :P :P Mislm, da se je nabijanje postov spet začel, na novinci predstavite se...

Urby je medtem napredoval v poznavalca...provokativno sprašuje kako se odstraniti iz foruma.... :noro :/:o:/ svašta...

L.p Bistri...
Zadnjič spremenil _BiStRi_, dne Če apr 28, 2005 10:34 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
555

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če apr 28, 2005 10:30 pm

lisko je napisal/-a:Oki sam da se oglasim.... ker enostavn pač ne morm bit tiho ( tisti ki me poznate vete kak sem :P )

Zdej pa vsi ki to berete ali pa vsi ki ste odgovorili na kakršen koli provokativen post... zamislite se malo...
Pravite da so nekateri "norci" na tem forumu.. in zarad njih je kregarija.... dobro premislite tole...
A ni lažje obvladat 30 oseb z 2000 osebami ali je lažje obladat 2000 oseb z 30timi osebami?

En da en post..... en pač rukne provokativn komentar ( svoboda govora in pravica do lastnega mnenja) in kaj nardite ostali ki ste kao pa na nivoju? Začnete sikat nazaj.... ovi spet nazaj..... kdo odneha? Ponavad moderatorji zaklenemo.... ampak odneht bi mogu pametnejši.... ampak kaj pa se zgodi pol tukaj? nabijanje do radikoviča.....

To vam trobim že od nekdaj.... ne ne daste si reč.... odpirat je treba nove teme kao kdo bo banan.... treba je delat ban listo....
Ne vem res več ne vem kaj bi še včasih človek nardil da bi spregledli da pač provokatorji ( ali pa z drugimi besedami ... različni ljudje) tud morjo živet.... vsi se lahk prijavijo ( kar je včasih mal komplicirano.... pč mladoletniki ki mislijo da znajo še pa još...) Ampak pač to smo mi....

Za konec pa ena misel..... če spremeniš enga človeka u množici.... nisi nardil nič.... če spremenit množico je skoraj nesmisel... spremeniti se sam..... in čudežno množica se spremeni...

Torej problem tega foruma je ravn to da se najde en provokator in ostali veselo ga jebete nazaj.... in nazaj in nazaj.... nastane kregarija...

Otem mislim da bi se lahk vsak pri sebi mal zamislu.... pač keri provocira.... pa naj, vse se spremeni čist vse.... verjemte u to.

Men je tale forum zelo ušeč .. sem rad gor in po pravic prvo priletim na forum kak mam 5 minut časa....
Nobenga nisem kritiziral ampak samo povedal kaj si jaz mislim..... to pa lahk a ne? ;)

Nad tem postom bi se mogl vsi zamislit mal,tud Urby,Mojster_foruma, jest :D ,pa vsi vi
z Pilletom načelu :P

Za razmislit je :roll:

LP Killah bee
Slika

Uporabniški avatar
TheCjen
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a TheCjen Če apr 28, 2005 10:39 pm

lisko je napisal/-a:Oki sam da se oglasim.... ker enostavn pač ne morm bit tiho ( tisti ki me poznate vete kak sem :P )

Jest mam solzne oci :D
Ne resno, dobr je tole povedano :bow :bow :bow

Lp. TheCjen
The Earth is full - Go home

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin Če apr 28, 2005 10:58 pm

Ej, lisko, super povedano!
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ Če apr 28, 2005 11:10 pm

Izumljate toplo vodo in zlato uro na gavtre z vodometom..... ;)
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Pe apr 29, 2005 12:42 am

Ta forum je ze zdavni biu obsojen na propad, ker zadne cajte je situacija kt na mobisux-u. Vsi vejo vse na vseh podrocjih so struckoti in bla bla bla bla ampak to se use konca pr jeziku. Da bi pa kdo kj res naredu pa kvalitetno to prizkazu pa ni nobenga tle. Ampak vejo pa kako se stvar nardi. Npr. zdj ti pride tipson gor se prjav in prva tema je kako narest da bo njegov 1.5dci meu zvok al pa vec konjev. Ve da je nekje slisu za sportn filtr pa za cipanje. In po parih temah k jih bo odpru bo ze meu doktorat in tako bo on naslednemu soliu pamet kako je to pa kako uno. FOLK ce nimate pojma bote tih. Ce se niste opazl mene ni v vsakm koticku ker pac tm se nespoznam in nocm praskat. SAM NE eni uporablate funkcijo pregled neodgovorjenih tem in se spoznate pousod na usakm podrocju.

Eni ze vete zakaj mam titulo k jo mam. Za tiste k pa se nevete je pa situacija taka da sm celem a.com hotu dokazat da obstajajo retardoti na levelu 3 letnega otroka in sm doskrat opozarju folk po pm-jih ampak me niso prevec resno jemal in smo koncal tm da sm jst norc teg foruma :D sam sj po en stran sm zato se me pazte :D :D :D

V glavnm, ne mi modijev obtozevt k modiji lahk sam zaklenejo temo druzga pa kj prevec nemorejo narest. Ce se ze hocete pizdit se pizdite adminom ;)

Lp PiLLLe

Uporabniški avatar
Metod Trobec
Nov uporabnik

Kraj: Zapori na Dobu

Napisal/-a Metod Trobec Pe apr 29, 2005 12:45 am

lisko je napisal/-a:To vam trobim že od nekdaj....

:? Da ni to spet norčevanje iz moje osebe?
RegY zaudarja
Poredne tete gredo v peč!
Metodova himna

bsmuk31
Stalni uporabnik

Napisal/-a bsmuk31 Pe apr 29, 2005 2:06 am

Glede pravil: Moderatorji naj bi bili za vzgled!
Pugi: dolžina podpisa 643 pix
darkdog24: višina 206 pix
2Fast&2Furious: dolžina 696 pix

PS: pa brez zamer
Klikni za povezavo na salon.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Pe apr 29, 2005 2:40 am

_Jerry_ je napisal:
ggorenc je napisal:
Me zanima, ce si kdo lasti tole vozilo? Kaksne so izkusnje, predvsem bencinarji 2.0, 2.5, V6, v glavnem ne ravno najvisji razred zavarovanja.
Kdo slucajno prodaja?

Razlicni review-i na netu so polni hvalnic....

Safrane je bil meni vcasih tudi zelo vsec, potem pa sem prisel do naslednjih ugotovitev:

Plusi:
-cena avtomobila
-udobje
-ne bodo ti ga ukradli (misljeno za stare modele)

Minusi:
-V6 motorji so pri porabi, zmogljivostih in zanesljivosti DALEC za konkurenco (PSA j***a)
-ceprav je Reno prakticno nasa nacionalna znamka, so deli vecinoma 2 do 3x drazji kot za nemce
-vcasih je Reno delal kvalitetne avtomobile, danes pa so na ravni italijanske slamparije (ce se 1 teden vozis brez da gres na servis mislis da se ti je Marija prikazala)
-bolje da neham, ze tako jih bom slisal, pa ceprav nisem niti omenil kakega BMWja, Mercedesa... pa saj bo dovolj za osnovno predstavo

Norden je napisal:
Torej sem jaz kar Troedini Bog osebno, saj moja "italijanska šlamparija" že zelo dolgo ni videla servisa? M5.press

-Jerry- je napisal:
Ko bos naslednjic ob taki pozni uri sedel za racunalnik, prej zvrni kak kozarcek manj, OK?

zarad takih bedarij se pa men dvigne
pa nism nikol mel italjana
sam tako žaljenje
pol pa še glede alkohola- sej je kao zajebancija sam vseen
raj nej svojo izjavo prebere in se vpraša enako vprašanje
in pol naj nam bi bili mojstri foruma za vzor
fantje brzdite se vglavnem

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Pe apr 29, 2005 4:14 am

Metod Trobec je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:To vam trobim že od nekdaj....

:? Da ni to spet norčevanje iz moje osebe?

Trobec niti mlal nisem nate pomislu...... pač naše narečjje ;)

Za ostale pa...... mal psihologije ne škodi a? ;)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik

Napisal/-a pilgrim Pe apr 29, 2005 4:25 am

{Grega} je napisal/-a:Jaz od avtomobilističnih spremljam še forum saabcentral.com. Na forumu sodelujejo ljubitelji Saabov, ki so vedno pripravljeni pomagati drugemu lastniku Saaba. V dobrem letu še nisem videl zaklenjene teme, prav tako še nisem zasledil agresivnega izpada, če je kdo vprašal neumnost. Vedno ti prijazno pomagajo, tudi če je nekdo ravnokar vprašal podobno, ti ne težijo s petimi klicaji, zakaj ne uporabljaš searcha. Folk tudi tolk obvlada zadeve da dejansko ima kaj napisati in mu ni treba iz dolgočasja spuščat meglo ...

a.com je dober forum; ko sem rabil kak nasvet sem ga tudi vedno dobil. Žal pa je nivo v debatah velikokrat prenizek ... čemur po moje botruje mladost, južni vplivi in vpliv 100 ali več konjev na mlad ego. Temu pa žal ni pomoči, bo pa čez 10 let boljše.

lepo napisano, le - če bi prosim izpustil tiste "južne vplive", saj
Vsak registriran član se zaveže, da ne bo objavljal vulgarnih, rasističnih, sovražnih ali podobnih sporočil, ki niso značilne za civiliziranega človeka.

in cikanja na nacionalno poreklo kot pogoj za nekulturnost, je žal necivilizirano - saj se v postu sklicuješ na to.
Sicer pa - OK misel.

PS: Pa prosim, ne začet debate o "čefurjih" - se mi ne da kregat.
lp pilgrim

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe apr 29, 2005 7:52 am

pilgrim je napisal/-a:
{Grega} je napisal/-a:Jaz od avtomobilističnih spremljam še forum saabcentral.com. Na forumu sodelujejo ljubitelji Saabov, ki so vedno pripravljeni pomagati drugemu lastniku Saaba. V dobrem letu še nisem videl zaklenjene teme, prav tako še nisem zasledil agresivnega izpada, če je kdo vprašal neumnost. Vedno ti prijazno pomagajo, tudi če je nekdo ravnokar vprašal podobno, ti ne težijo s petimi klicaji, zakaj ne uporabljaš searcha. Folk tudi tolk obvlada zadeve da dejansko ima kaj napisati in mu ni treba iz dolgočasja spuščat meglo ...

lepo napisano, le - če bi prosim izpustil tiste "južne vplive", saj
Vsak registriran član se zaveže, da ne bo objavljal vulgarnih, rasističnih, sovražnih ali podobnih sporočil, ki niso značilne za civiliziranega človeka.

in cikanja na nacionalno poreklo kot pogoj za nekulturnost, je žal necivilizirano - saj se v postu sklicuješ na to.
Sicer pa - OK misel.

PS: Pa prosim, ne začet debate o "čefurjih" - se mi ne da kregat.

sem hotel nekaj takega napisat, pa si me prehitel.

sam sem eden tistih flegmatikov, ki mu je vseeno, al mu sšinfajo avto al pa provocirajo. Verjemite, malo več flegme pa bo forum takoj better ;)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov