Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Po jan 23, 2006 8:29 pm

Ja no pr nas se tud te tradicije še držimo in če omenm še kakšne tradicije se jih zelo veliko še pri nas dogaja.
Spovnem se enkrat pruga maja ko sva s sosedo vozila s traktorjem vse živo kar se je dal pač zakurt in pol se je začel nepozabn žur.
Letos bo pa tud tako kot prejšnja leta.

lp

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Če jun 29, 2006 8:39 am

ej andrej pa iz kje si ti točno?Kr js sm tut iz sevnce,pa bi si enkrat pršu pogledta tistga tvojga buggya...če bi lahko? :D
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Če jun 29, 2006 11:34 am

Andrej je iz nekih hribov v okolici Sevnice :P :P (upam da ga nisem užalu :D )

Sicer pa mene tud tale buggy zanima kako zgleda (sem kar relativno blizu doma).
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
Brouky
Uporabnik

Kraj: the biggest street in sevnica

Napisal/-a Brouky Če jun 29, 2006 11:27 pm

sj to mi je jasno iz postov k jih je napisu(ovinki,hribi,...)
ej shebo ti si iz krškega,an?ka se kej dogaja dol pr vas(mislim je kej ilegale...)lahka na PM
Hyundai accent 1.3LS supercharged with my heavy leg :P

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Ne jul 02, 2006 1:43 pm

Ja jz sem iz Vasi Telče. Občina je še sevnica ampak čist na robu. Iz boštanja greš mimo Jutranke 7km v hrib. Samo Buggya nimam več 2 leti. :? :? Mogoče bi pa še lahko zvedu kdo ga ma smo kolikor vem sploh ni več vozen. So si dečki tuki po teh hribih prodajali to eno leto sam pa kje pa čist zgonil. Okvir je še relativno cel samo menda je vse ostalo fuč. Če ga niso že na kakšenga kosovnega zavlekel.

Saj letos mam pa v planu nov projekt. Doma mam že 3 leta razbito hondo 125cc 28KM pa bom enga mini buggya naredu. V bistvu mešanico med buggyem in gokardom. Tako cestano zedevco. Mogoče se kakšenmu zdi da grem na švohnejšo stvar samo dejansko je mašina močnejša od pejčka buggy bo pa lažji.

Zdej pa dost Of topica.

Kar se pa kresa pa mlaja tiče nas je pa letos čis zajebal. 1. Maja je bil dež tako da nismop nič kuril pa nč mlaja postavlal. Smo hotl zakurit prejšnji vikend ko se tut kresi kurijo je blo pa vse okol kresa pokošeno pa suha trava pa raje nismo kurili. Pa še les je zdaj že hudo suh in bo gorel k svina. Zdej bomo pa verjetno kar za kolegov rojstni dan zakuril. :D :D :D
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Ne jul 02, 2006 2:20 pm

privatkajte kje drugje!! Recimo po PM ali klepetalnici
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov