Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Pe jun 10, 2005 12:48 pm

Samotar je napisal/-a:Zdej morš vedt al ti podpira samo par minut z zvokom al je snemanje omejano s količino prostora na kartici.

Ja ta k ga gledam ma glede na prostor na kartici,kr je kul,ne?Pa ma tud 640x480,edin ne vem kok slik na sekundo ma? :? Slučajno ve kdo kolk je kej zadovoljivo število slik na sekundo pr snemanju? :D Pa če je še kej druzga pomembnga vedt predn grem nabavt zadevo-glede snemanja,namreč? :P

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Po jun 13, 2005 8:17 pm

Speedfighter je napisal/-a:
Samotar je napisal/-a:Zdej morš vedt al ti podpira samo par minut z zvokom al je snemanje omejano s količino prostora na kartici.

Ja ta k ga gledam ma glede na prostor na kartici,kr je kul,ne?Pa ma tud 640x480,edin ne vem kok slik na sekundo ma? :? Slučajno ve kdo kolk je kej zadovoljivo število slik na sekundo pr snemanju? :D Pa če je še kej druzga pomembnga vedt predn grem nabavt zadevo-glede snemanja,namreč? :P

Jest mam na S1 IS možnost 15 al pa 30 fps. 30 fps, dela zelo zelo lepe filmčke, samo to se zavedaj, da je pomembno kakšno kartico si kupiš. Imet mora dovolj veliko hitrost zapisovanja/branja.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Po jun 13, 2005 10:09 pm

Sm gledu da ma ta ogledan digitalc možnosti 15 oziroma 25 slik na sekundo-kr zadovoljivo :D
Za kartico pa ne vem-pomoje da more bit primerna, če je v akcijskem paketu zravn z digitalcem? :?

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo Po jun 13, 2005 10:40 pm

http://www.enaa.com/oddelki/foto/produc ... %5Fid=1086
Tole si pa jst mislm kupt v naslednjih dneh če bo vse po sreči!
Sam mi je res mal bedn k ma omejeno snemanje filmov :evil:

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Po jun 13, 2005 10:56 pm

SD kartice so sicer dokaj poceni sam so pa počasne k pra.sica..
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
Foto Jovo
Stalni uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a Foto Jovo Po jun 13, 2005 11:43 pm

Samotar to men zelo veliko pomeni zato sm gledu ze v naprej da naj digitalc ne bo mel SD zato sm se odloču za CF ultra II :)

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind Po jun 13, 2005 11:46 pm

js mam Olympusa C360 in sm zadovoljen z njim.. zdj odvisno al bi rad nekaj manjsega za v zep.. al tko. tale npr. ni za v zep glih.. 8) se slikca :P
http://www.fotomarket.net/images/image.php?item_id=1400&size=2&main=1

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm To jun 14, 2005 12:28 pm

Zadnjič sem mal za foro gledal digitalce, ker si bom verjetno počas kej omislu in sem tud gledu nekje do največ 80k... V oči mi je padu Canon-ov A95 s polnilcem in 512MB kartico pri mimovrste, pride glih 80k. Baje naj bi še kr kvalitetne slike proizvajal glede na ceno, samo testov se pa še nisem spravil brat.

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Sr jun 15, 2005 5:57 pm

Speedfighter je napisal/-a:Sm gledu da ma ta ogledan digitalc možnosti 15 oziroma 25 slik na sekundo-kr zadovoljivo :D
Za kartico pa ne vem-pomoje da more bit primerna, če je v akcijskem paketu zravn z digitalcem? :?

Ne se na to zanašat. Jest sm tut zravn digiča dubu SD 32 MB in pol kupu še dodatno 264 MD od iste firme, pa mi zdej dela filmčke tolk slabe kvalitete kot da bi jest to risal.

Predlagam da vprašaš na forumu na www.e-fotografija.com
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Sr jun 28, 2006 2:49 pm

od tu naprej NOVO VPRAŠANJE:

Tudi sam se odločam za nakup digitalca in gledam nekaj do 55000 sit. Tisti megapiksli me nekak ne ganejo preveč, in tudi drugi so mi rekli naj bolj gledam na zoom - predvsem optični. V tem cenovnem rangu so večinoma vsi z 3 kratnim optičnim, razen Canon A 530, ki ima 4 kratnega. Pa me zanima, če ima kdo izkušnje s tem, koliko je ta podatek res resničen, uporaben; in če je velika razlika med 3 in 4 kratnim?

Potem me zanima če sta še tadva primerljiva s Canon A530:

http://www.mimovrste.com/katalog/produc ... y=priceasc

http://www.mimovrste.com/katalog/produc ... y=priceasc

Res da nista v istem cenovnem rangu, vendar sprašujem ker mi ju lahko en znanec proda (rabljena)
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr jun 28, 2006 11:38 pm

Sam sem mel canona a510 služil mi je dokler ni padu na optiko..... popravilo 25 jurjo... se ne splača. Mel 3x optični zoom in miljon drugih funkcij. Zelo dober fotkič.... zelo dost funkcij.... zelo lepe slikce.... skratka zelo uporaben. Edin kaj je mel da je mel omejeno na 30 sekund fičmčke ( edin u najslabši resoluciji si lahk snemu 3 minute).
Men je tok navdušo da od fotkiča kaj drugega ko canona ne kupim več.

Zdaj sem se pa ogrel za A700, ki ima kr 6x optični zoom.Je pa še mal dragi.... Tako da bom verjetn počakal da se bojo cene mal znižale....

Drgač pa moje mnenje leti na canona.... v vsakem primeru pa bilokeri model kupiš za moje pojme ne moreš zgrešit.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost