URBY je napisal/-a:Malo razmišljam, da bi to kupil. A potem ti verjetno dajo garancijo na voznika, ne na motor?
perko84 je napisal/-a:jest tem podatkom ne verjamem glih.
od 0-300 v 9 sekundah, ok možn je, sam a bi šou kdo tko pospeševat. brez pretiravanja pomojem da te dobesedno odtrga iz sedeža. to je možn sam u filmih
CiCn je napisal/-a:A jok brate, če misliš motor odpade, sem zadnič bral da moraš že preh imeti ta pa ta motor ( sedaj nevem točno katerga) ker je ta motro živa čiganarija. če se motim pa povejte...sam mislm da je tko, da morš met preh en drug motor potem šele tega dubiš.
stealth je napisal/-a:poznam poznamnekaj se je pred pol leta govorilo da se je tip baje sesipu in da ni več med živimi. No saj po filmih sodeč je bilo to itak samo vprašanje časa.
Symon je napisal/-a:stealth je napisal/-a:poznam poznamnekaj se je pred pol leta govorilo da se je tip baje sesipu in da ni več med živimi. No saj po filmih sodeč je bilo to itak samo vprašanje časa.
Pa kaj ste vi glupi al ne znate Angreško. Ghost pomeni duh. Duh je mrtev. Torej se ni mogel ubiti, ker je že duh.![]()
Sam je pa res zmešan....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov