Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

B3NZ0
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a B3NZ0 Po maj 30, 2005 10:38 am

Jest ne razumem kako ste loh vsi eni taki romantiki... Vse bi nardil za eno žensko k vas po možnosti na konc še zaj***. Jest sm še zmer mišlenja da ženske vedno pridejo pa grejo, frendi pa avti pa ostanejo :wink: Pa da ne bo kdo tega preveč provokativno vzel...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po maj 30, 2005 10:41 am

B3NZ0 je napisal/-a:Jest ne razumem kako ste loh vsi eni taki romantiki... Vse bi nardil za eno žensko k vas po možnosti na konc še zaj***. Jest sm še zmer mišlenja da ženske vedno pridejo pa grejo, frendi pa avti pa ostanejo :wink: Pa da ne bo kdo tega preveč provokativno vzel...

jaz pravim bodi z žensko dokler je mogoče, pa v tem času pač bodi to kar si, pa če si romantik si pač romantik.

sicer pa že ko začneš s kako žensko se ti lahko vsaj malo sanja kaka je in kaj lahko od nje pričakuješ.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

ScHrAnZeR

Napisal/-a ScHrAnZeR Po maj 30, 2005 10:49 am

Hm na tvojem mestu bi jst tako naredu(seveda če ji nisi še povedu da pride ju3 tvoj bratranec h tebi)... punci reč da prideš 15min kasneje...k maš en nujn oprawk...sam ji reč nej te ona tm počaka za vsak denar! :) pol pa prideš mimo z "avtkom"... upam d maš fajn bratranca in da ti ga bo posodu za kake pol h a!? :) tako gresta se oba en krog z avtkom in je...pol pa ga prpelješ nazaj bratrancu! k pridesta domov pa lahko gresta brez problema še kam na kak sladoled al kaj podobnega... ;) punca bo sigurno vesela...razlogi:
1.-presenečenje...
2.-vožnja z avtom...
3.-si bil ti a,k si vse to zanjo naredu!

KAM BOLŠ KOT TAKO! :D

Če ti to rata si na konju...ubistvu boš..."Il cavallino rampante!" :D

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Po maj 30, 2005 10:50 am

eclipse_R je napisal/-a:reč, da pride bratranc iz Nemčije k ga nisi vidu že ful dolg cajta.. Pa njej reč, da se dobita eno uro kasnej.. pa bratrancu reč, da te s ferarijem zategne na zmenk pa je ;) Pomojm je tko še najbol.. Sej če sta si tok sorodne duše, te bo že počakala eno uro. Pa probi ji nekak tko povedat da se je ful na hitr napovedov pa da ga že dolg nisi vidu pa bi ga rd.. Pomojm bo razumela.. Drgač pa vnaprej ne se zment za stvai ob isti uri :D

P.S.: Kere teme so se začele tuki na tem forumu odperat.. :lol:

lp

Js bi nekaj takega naredu ja.

ScHrAnZeR

Napisal/-a ScHrAnZeR Po maj 30, 2005 10:50 am

Hm na tvojem mestu bi jst tako naredu(seveda če ji nisi še povedu da pride ju3 tvoj bratranec h tebi)... punci reč da prideš 15min kasneje...k maš en nujn oprawk...sam ji reč nej te ona tm počaka za vsak denar! :) pol pa prideš mimo z "avtkom"... upam d maš fajn bratranca in da ti ga bo posodu za kake pol h a!? :) tako gresta se oba en krog z avtkom in je...pol pa ga prpelješ nazaj bratrancu! k pridesta domov pa lahko gresta brez problema še kam na kak sladoled al kaj podobnega... ;) punca bo sigurno vesela...razlogi:
1.-presenečenje...
2.-vožnja z avtom...
3.-si bil ti a,k si vse to zanjo naredu!

KAM BOLŠ KOT TAKO! :D

Če ti to rata si na konju...ubistvu boš..."Il cavallino rampante!" :D

B3NZ0
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a B3NZ0 Po maj 30, 2005 10:50 am

Sam poglejte realno na stvar... Vožnja s Ferrarijem je enkratna priložnost (razen če si ga lastiš :twisted: ), Če pa tvoja ženska ne bi mogla potrpet eno urco zarad take priložnosti pol pa ko jo j**e. Vsaj jest zase vem da bi tako naredu, pač če ženska ne more tkole eno urco potrpet pol ne zgleda kokr da bi te mela rada.

LP

ScHrAnZeR

Napisal/-a ScHrAnZeR Po maj 30, 2005 10:55 am

upsss,pardon!:) sm 2x isto poslal...:P

l.p.

Uporabniški avatar
Mirko18
Nov uporabnik

Napisal/-a Mirko18 Po maj 30, 2005 12:25 pm

Hmja..
Da se spet jabvim tukaj. Imam razlog nikakor nočem pelat punce v Ferrariju, zato ker hočem da je ona z mano in ne z avtom, kot sem že to povedal..
Odločil sem se torej za punco, ampak še skoz imam pomisleke, da bi jo poklical in se zmeno za kasneje... :?

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po maj 30, 2005 12:39 pm

pa je keri od vas razmislo da mogoče pa še obstajajo take p!čke ko nebojo vlažne če se bojo v ferariju vozle ?

vsaj mene nebi očarala baba če bi prišla s ferarijem.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po maj 30, 2005 1:18 pm

Mirko18 je napisal/-a:Hmja..
Da se spet jabvim tukaj. Imam razlog nikakor nočem pelat punce v Ferrariju, zato ker hočem da je ona z mano in ne z avtom, kot sem že to povedal..
Odločil sem se torej za punco, ampak še skoz imam pomisleke, da bi jo poklical in se zmeno za kasneje... :?

ti sam njej ne povedat, da si meu take pomisleke med njo pa avtom. Ponavad to slabo vpliva na ženske :D pa če se odločš za njo pa ji pol rečš da si zarat nje skenslou bratranca iz nemčije pa vožnje s ferarijem ji bo tut najbrž neki pomenl :D

lp
Slika

ScHrAnZeR

Napisal/-a ScHrAnZeR Po maj 30, 2005 2:39 pm

Hm pa sej ji poveš da ni tvoj avto in da je od bratranca...in da si si ful želel peljat z njim in z njo skupi!:) in bo tkoj štekala kaj sio mislu in se bo vozila s tabo ne pa za avtom...če me razumeš? nč kompliciranga...:) zdej pa kot hočeš...odločt se morš seveda ti!

PS:če ne pa do nje normalno bejži (v mislih Ferarija seveda),ker bratranec bo že še kdaj pršu do tebe(razn če ma namen ga ju3 prodat) in pol na sladoled!:)

L.P.

ScHrAnZeR

Napisal/-a ScHrAnZeR Po maj 30, 2005 2:41 pm

eclipse_R je napisal/-a:

ti sam njej ne povedat, da si meu take pomisleke med njo pa avtom. Ponavad to slabo vpliva na ženske :D pa če se odločš za njo pa ji pol rečš da si zarat nje skenslou bratranca iz nemčije pa vožnje s ferarijem ji bo tut najbrž neki pomenl :D

lp

DOBRA IDEJA! ;)

Uporabniški avatar
Mirko18
Nov uporabnik

Napisal/-a Mirko18 Po maj 30, 2005 6:06 pm

Ok vsi pozabite ta topic..
Čist brezveze je vseskup. :?

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Po maj 30, 2005 6:19 pm

Mirko18 je napisal/-a:Ok vsi pozabite ta topic..

jao a si zamoču? :D
Slika

Uporabniški avatar
Mirko18
Nov uporabnik

Napisal/-a Mirko18 Po maj 30, 2005 6:31 pm

Hoto sem samo to povedat da so vse punce vlke prasice
samo to
:x

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Po maj 30, 2005 6:40 pm

ja zdj ns pa zanima? No, povej, če hočeš.. Sklepam da te je zajebala?

lp
Slika

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Po maj 30, 2005 6:57 pm

Mirko18 je napisal/-a:Ok vsi pozabite ta topic..

kaj sem ti rekel....bolje da bi prespal današnji dan...zdj pa maš.....jebat ga tko je :)
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Po maj 30, 2005 6:58 pm

Zdej pa hoj na pivo pa probaj pozabit. Aja, pa najd si drugo babo

Uporabniški avatar
Burner
Nov uporabnik

Napisal/-a Burner Po maj 30, 2005 7:21 pm

Moje sožalje, tak ti je život. Kaj je šlu sploh narobe? A si ti kej za*ebou al je ona?

lp
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov