B3NZ0 je napisal/-a:Jest ne razumem kako ste loh vsi eni taki romantiki... Vse bi nardil za eno žensko k vas po možnosti na konc še zaj***. Jest sm še zmer mišlenja da ženske vedno pridejo pa grejo, frendi pa avti pa ostanejoPa da ne bo kdo tega preveč provokativno vzel...
eclipse_R je napisal/-a:reč, da pride bratranc iz Nemčije k ga nisi vidu že ful dolg cajta.. Pa njej reč, da se dobita eno uro kasnej.. pa bratrancu reč, da te s ferarijem zategne na zmenk pa jePomojm je tko še najbol.. Sej če sta si tok sorodne duše, te bo že počakala eno uro. Pa probi ji nekak tko povedat da se je ful na hitr napovedov pa da ga že dolg nisi vidu pa bi ga rd.. Pomojm bo razumela.. Drgač pa vnaprej ne se zment za stvai ob isti uri
P.S.: Kere teme so se začele tuki na tem forumu odperat..![]()
lp
Mirko18 je napisal/-a:Hmja..
Da se spet jabvim tukaj. Imam razlog nikakor nočem pelat punce v Ferrariju, zato ker hočem da je ona z mano in ne z avtom, kot sem že to povedal..
Odločil sem se torej za punco, ampak še skoz imam pomisleke, da bi jo poklical in se zmeno za kasneje...
Mirko18 je napisal/-a:Hmja..
Da se spet jabvim tukaj. Imam razlog nikakor nočem pelat punce v Ferrariju, zato ker hočem da je ona z mano in ne z avtom, kot sem že to povedal..
Odločil sem se torej za punco, ampak še skoz imam pomisleke, da bi jo poklical in se zmeno za kasneje...
eclipse_R je napisal/-a:Mirko18 je napisal/-a:Hmja..
ti sam njej ne povedat, da si meu take pomisleke med njo pa avtom. Ponavad to slabo vpliva na ženskepa če se odločš za njo pa ji pol rečš da si zarat nje skenslou bratranca iz nemčije pa vožnje s ferarijem ji bo tut najbrž neki pomenl
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov