Ares je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Ares je napisal/-a:Chip je napisal/-a:Ares je napisal/-a:Joj mi gredo taki čefurki na živce, ki se spravjlajo na boljše ali spedenane avtočke, ker so vsi zeleni od zavisti... bi še kaj napisal pa sem bom raje tiho...
Po cem sklepas da so cefurji?
Vzdrzi se takih komentarjev
Chip
Zame so čefurki = pobčki željni pozornosti, s željo zgledati nevarno ter s IQjem kot je povprečna letna temperatura.
Nima to nč veze z narodnostjo.
ni važno kaj so tebi, v bodoče se zadržuj takih komentarjev.
Če sta se tko ti Chip kot Courae ob izrazu počutila prizadeto se vama iskreno opravičujem.
Kot še enkrat poudarjam čefurčki so pač mišljeni kot barabce. Bom drugič rekel barabce.
Uf smo pedantni...
Sej to je pol največje stanje pol ja. Zdaj bi znak kasneje felne še kasneje pa cel avto.Ampak tako se začne, sedaj ko bodo na policiji bodo dobili ustno opozorilo in tako spoznajo da jim naša policija nič nemore in se 5 let nadaljevali z pizdarijami, dokler ne uničijo enmu življenja.
![]()
Stara je 18let, v petek pa me je povabla na pijačo :P :P :P
HONDEK je napisal/-a:Glede lastnice pa so mi skoraj oke ven padle. Prava lepotička![]()
![]()
![]()
![]()
HONDEK je napisal/-a:No nadaljevanje včerajšnje zgodbice. Pridemo mi na policijo danes, in jaz zagledam njega (imel je zavito celo roko, ker ma polomlene členke in pa nekaj je z zapestjem narobe.) Dobo je denarno kazen, in pa lastnici mora poravnat stroške na avtu. In pa seveda vpis v kpolicijsko kartoteko. Kar se pa tiče njegove mame, kajti očeta nima ker je pijanec in ne živi z njima, se je ženska začela dret na policaja češ da njen sin ni nič kriv, in da sem mu roko ziher jaz frderbal. A blo je vse dokazano da je on tresno v stvbo. Mene pa je policaj pohvalo :P
Glede lastnice pa so mi skoraj oke ven padle. Prava lepotička![]()
![]()
![]()
![]()
Se bom potrudo pa sliko. Če popravici povem bi mel rajši Hondo ko njo. :P :P :Prok46 je napisal/-a:HONDEK je napisal/-a:No nadaljevanje včerajšnje zgodbice. Pridemo mi na policijo danes, in jaz zagledam njega (imel je zavito celo roko, ker ma polomlene členke in pa nekaj je z zapestjem narobe.) Dobo je denarno kazen, in pa lastnici mora poravnat stroške na avtu. In pa seveda vpis v kpolicijsko kartoteko. Kar se pa tiče njegove mame, kajti očeta nima ker je pijanec in ne živi z njima, se je ženska začela dret na policaja češ da njen sin ni nič kriv, in da sem mu roko ziher jaz frderbal. A blo je vse dokazano da je on tresno v stvbo. Mene pa je policaj pohvalo :P
Glede lastnice pa so mi skoraj oke ven padle. Prava lepotička![]()
![]()
![]()
![]()
o ti pack,to se stavm da si 2 tedna okol honde houd k si vedu da je huda piška pol si se pa supermana naredu pa si rešu njeno hondico... slikej jo pa nam pokaž to haniko
![]()
...jao majo eni srečo,damn
![]()
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost