Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Po maj 30, 2005 6:38 pm

meter jim ...... prokleti kreteni.kaj se spravjo delat. pa kaj so mel od tega?????????
da bi to mojmu avtu, kdo kdaj naredu bi mu dal dve okol kepe, če pa ne bi blo dost.....
ampak, teb pa gre pohvala da si to naredu, aja, pa glede lastnice pa ne vem kakose ti bo zahvalila. morda bo pe primer trajal kakšno leto pa boš že starejši :P

Uporabniški avatar
Burner
Nov uporabnik

Napisal/-a Burner Po maj 30, 2005 6:42 pm

Res use pohvale kar si naredu :tomidelej: , prekleti smrkavci. Jst ti rečem d na na mojm avtu kdu tu nardi pa d ga vidm bi ga taku okul betice zašamaru d bi mu use zube u pi**o zbu, hjou.

lp

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Po maj 30, 2005 6:46 pm

Ares je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:
Ares je napisal/-a:
Chip je napisal/-a:
Ares je napisal/-a:Joj mi gredo taki čefurki na živce, ki se spravjlajo na boljše ali spedenane avtočke, ker so vsi zeleni od zavisti... bi še kaj napisal pa sem bom raje tiho...

Po cem sklepas da so cefurji?
Vzdrzi se takih komentarjev

Chip

Zame so čefurki = pobčki željni pozornosti, s željo zgledati nevarno ter s IQjem kot je povprečna letna temperatura.

Nima to nč veze z narodnostjo.

ni važno kaj so tebi, v bodoče se zadržuj takih komentarjev.

Če sta se tko ti Chip kot Courae ob izrazu počutila prizadeto se vama iskreno opravičujem.

Kot še enkrat poudarjam čefurčki so pač mišljeni kot barabce. Bom drugič rekel barabce :D .

Uf smo pedantni...

"pišuka jim Slovencem ej "
prosim definirajte besedo čefur ker nevem kaj je tko groznega na njen
Čefur= temperamentni pobčki željni pozornosti, s željo zgledati nevarno
Če je pa kaj narodnostnega pa prosm, da tisti ki napiše Slovenec naj takoj dobi BAN :roll:

to da smo Slovenci vedno ena oseba ki vedno govori DA, da nas ustrahujejo tujci ki živijo v državi (nima nič proti njim, ampak tako je) ta država nebo prišla nikmor.

On je vama stopil na žulj, vidva pa meni z tem da nesmemo napisati baraba.

Čudno tole vse skupej

-tole kar si storil je pa pohvale vredno, še posebej zaradi tvoje starosti. Tsti trije barabini pa upam da dobijo kazen, da jim fotr da vzgoje. Ampak tako se začne, sedaj ko bodo na policiji bodo dobili ustno opozorilo in tako spoznajo da jim naša policija nič nemore in se 5 let nadaljevali z pizdarijami, dokler ne uničijo enmu življenja.
Slika Slika

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a HONDEK Po maj 30, 2005 7:41 pm

Ampak tako se začne, sedaj ko bodo na policiji bodo dobili ustno opozorilo in tako spoznajo da jim naša policija nič nemore in se 5 let nadaljevali z pizdarijami, dokler ne uničijo enmu življenja.

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK Po maj 30, 2005 7:54 pm

Jutri povem kaj se bo zgodlo na Policiji, kaka bo reakcija razvajenčka, in pa kaka je lastnica. :lol:
Gasilec z srcem dušo in telesom =)

Uporabniški avatar
Mož čokate postave z brki
Novinec

Napisal/-a Mož čokate postave z brki To maj 31, 2005 1:30 am

Ja kaj Ku.rac ti pa bo njegova mama, če smem vprašat? Kje ti točno vidiš dokaze, da si ga udaru? Menda ga nisi udaril v pest :lol: Drugače bi pa blo mal boljš, da bi smrkavc nerodno stopu in se nasadil na kol, ki bi bil po naključju v bližini :x

P.S. Pa kaj se sploh vi 15 letniki sekirate, ti lahko zakolješ njega pa še mamo, pa boš dobil 6 mesecev popravnega doma ;)
Hitro se daleč pride

Slika

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith To maj 31, 2005 1:50 am

fak. na peso bi ga mogu ruknt tok da bi se usedu za pol ure. ce te pa tozi ga pa naslednjic s crno kapo tko zbijes da bo lahk tozu sestre ko mu klistir menjajo.

pišuka ej da se fukas z avtom par mescov pol ti pa en tak smrkavc pride praskat barvo pa pult znak, mu zrihtam zmenke z zobarjem za par let.

don`t f*** with another man`s wehicle.

cordo
Novinec

Napisal/-a cordo To maj 31, 2005 6:01 am

:tomidelej:
Pravilno si ukrepal pr Hondi, pa pol da ga nisi lopnu tut. Upam da si je šraufcigerpob kak členek nalomu na steni. Ne preveč, sam mal.

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 To maj 31, 2005 8:22 am

treba bi bilo nalomit mamo da je vzgojila takega debila, njega pa poslat za en mesec k meni da ga prevzgojim :twisted:

lp robi

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK To maj 31, 2005 2:18 pm

No nadaljevanje včerajšnje zgodbice. Pridemo mi na policijo danes, in jaz zagledam njega (imel je zavito celo roko, ker ma polomlene členke in pa nekaj je z zapestjem narobe.) Dobo je denarno kazen, in pa lastnici mora poravnat stroške na avtu. In pa seveda vpis v kpolicijsko kartoteko. Kar se pa tiče njegove mame, kajti očeta nima ker je pijanec in ne živi z njima, se je ženska začela dret na policaja češ da njen sin ni nič kriv, in da sem mu roko ziher jaz frderbal. A blo je vse dokazano da je on tresno v stvbo. Mene pa je policaj pohvalo :P

Glede lastnice pa so mi skoraj oke ven padle. Prava lepotička :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Stara je 18let, v petek pa me je povabla na pijačo :P :P :P

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK To maj 31, 2005 2:22 pm

robertos_664 je napisal/-a:treba bi bilo nalomit mamo da je vzgojila takega debila, njega pa poslat za en mesec k meni da ga prevzgojim :twisted:

lp robi

Bi blo pri meni hujše. Z njim bi delo ko Hitler z Židi :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber To maj 31, 2005 2:23 pm

HONDEK je napisal/-a:Glede lastnice pa so mi skoraj oke ven padle. Prava lepotička :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Stara je 18let, v petek pa me je povabla na pijačo :P :P :P

Aha, zdej te pa mamo, to si ti že prej vedu, zato si pa branu avto, da bi pr bejbi kej blo ... :P (malo šale)

Lepo, da je huligan dobil svoje ...
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice To maj 31, 2005 2:23 pm

Hondek: tu si pa vrnil ugled slovenske policije bolj kot nevem kdo :) a une mt pa nis mogu "prepričat" da tut ona steno zadane alpa glavo km? ;)
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
Mož čokate postave z brki
Novinec

Napisal/-a Mož čokate postave z brki To maj 31, 2005 2:24 pm

Čestitke, mladi heroj :D Takih kot si ti bi moralo bit več ;)
Hitro se daleč pride

Slika

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash To maj 31, 2005 2:40 pm

:clapclap :clapclap :clapclap tebi
:clapclap :clapclap :clapclap policiji
:clapclap :clapclap :clapclap punci, da te je povabla na pijačo :woohoo :woohoo :woohoo

Uporabniški avatar
audi racing
Novinec

Napisal/-a audi racing To maj 31, 2005 2:41 pm

HONDEK je napisal/-a:Glede lastnice pa so mi skoraj oke ven padle. Prava lepotička :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Stara je 18let, v petek pa me je povabla na pijačo :P :P :P

tako se zlo hitr se mal bol dalec razvije!!! :P :twisted: :D
pa da bos porocau kaj ti bo kej rekla na pijaci!!
PA NE PIVA UZET(seveda ce ga nau on) :!:
lep pozdrav audi racing

Slika

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo To maj 31, 2005 2:52 pm

Povab jo na a.com :wink: . Drugače pa pohvalno to, kar si naredil ;) .
Zadnjič spremenil Sportivo, dne To maj 31, 2005 2:59 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 To maj 31, 2005 2:53 pm

HONDEK je napisal/-a:No nadaljevanje včerajšnje zgodbice. Pridemo mi na policijo danes, in jaz zagledam njega (imel je zavito celo roko, ker ma polomlene členke in pa nekaj je z zapestjem narobe.) Dobo je denarno kazen, in pa lastnici mora poravnat stroške na avtu. In pa seveda vpis v kpolicijsko kartoteko. Kar se pa tiče njegove mame, kajti očeta nima ker je pijanec in ne živi z njima, se je ženska začela dret na policaja češ da njen sin ni nič kriv, in da sem mu roko ziher jaz frderbal. A blo je vse dokazano da je on tresno v stvbo. Mene pa je policaj pohvalo :P

Glede lastnice pa so mi skoraj oke ven padle. Prava lepotička :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Stara je 18let, v petek pa me je povabla na pijačo :P :P :P

o ti pack,to se stavm da si 2 tedna okol honde houd k si vedu da je huda piška pol si se pa supermana naredu pa si rešu njeno hondico :D ... slikej jo pa nam pokaž to haniko :lol: :D ...jao majo eni srečo,damn 8)

LP
Slika

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK To maj 31, 2005 2:55 pm

rok46 je napisal/-a:
HONDEK je napisal/-a:No nadaljevanje včerajšnje zgodbice. Pridemo mi na policijo danes, in jaz zagledam njega (imel je zavito celo roko, ker ma polomlene členke in pa nekaj je z zapestjem narobe.) Dobo je denarno kazen, in pa lastnici mora poravnat stroške na avtu. In pa seveda vpis v kpolicijsko kartoteko. Kar se pa tiče njegove mame, kajti očeta nima ker je pijanec in ne živi z njima, se je ženska začela dret na policaja češ da njen sin ni nič kriv, in da sem mu roko ziher jaz frderbal. A blo je vse dokazano da je on tresno v stvbo. Mene pa je policaj pohvalo :P

o ti pack,to se stavm da si 2 tedna okol honde houd k si vedu da je huda piška pol si se pa supermana naredu pa si rešu njeno hondico :D ... slikej jo pa nam pokaž to haniko :lol: :D ...jao majo eni srečo,damn 8)

LP
Se bom potrudo pa sliko. Če popravici povem bi mel rajši Hondo ko njo. :P :P :P

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm To maj 31, 2005 2:58 pm

Cash je napisal/-a::clapclap :clapclap :clapclap tebi
:clapclap :clapclap :clapclap policiji
:clapclap :clapclap :clapclap punci, da te je povabla na pijačo :woohoo :woohoo :woohoo

podpis. 8) :D
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost