Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Brane_vrankar
Nov uporabnik

Kraj: Okolica Domžal

Napisal/-a Brane_vrankar To nov 29, 2005 8:11 am

Sej je brezveze o čemerkol o politki razpravlat, k se men kr trgat začne, da bi vse razbil. Jest Sdsa noum nkol volu k so itak sami šelebajzarji, Janša bi pa lohk podnapise uporablu. :twisted:

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' To nov 29, 2005 8:52 am

HOČEM REFORME!

Pdopiram nove reforme, ker vem da se nam bo to čez leta obrestovalo (višji standart, službe,...). Mnogo ljudi je protestiralo, čeprav poznajo samo slabe strani reforme. Bolj kot sem bral reforme bolj so mi postajale všeč. Glede socialne pomoči pa takole: tistim, ki jo potrebujejo, ker je 3/4 takšnih, ki je ne potrebujejo oziroma izkoriščajo državo! Sam imam nekaj kolegov, ki so na "sociali" dobijo 45k SIT na mesec, pa so cele dneve doma pa bahajo! Plačujemo pa jih tako ali tako vsi državljani - tudi tisti revni in tudi ti, ki to bereš!
[OO-(||||)(||||)-OO]

Brane_vrankar
Nov uporabnik

Kraj: Okolica Domžal

Napisal/-a Brane_vrankar To nov 29, 2005 9:18 am

eclipse_R je napisal/-a:Brane_vrankar maš point :D sam ne v tanga klub... baaaah, ogabne babe (razn ene parih :P) sicer pa ne vem kolk bo jutr kj ljudi, če bojo ceste take k dons? :D

lp

U tanga klubu sm bil enkrat, pa sm ga omenu za primer. Tud zrajcal me ni. Sm se raj doma k pički stisnu, pa jo pošten obdelu. Pa u T klubu je pjača draga k žafran. :twisted:
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov