svadreb je napisal/-a:Pa še ena nemška fora:
Sterben muss man so wie so, schneller geht mit Marlboro.
V nemščini se to rima, pomeni pa:
Umreti je treba tako ali tako, hitreje gre z Marlboro.
rumena ibiza je napisal/-a:@ samotar: sedi zravn kadilaca ampak pol se ne prtožvat da gre dim vate..razumeš? nihče te ne sili da sediš zraven kadilca...vse od tebe odvisn..
Tomaz40 je napisal/-a:rumena ibiza je napisal/-a:@ samotar: sedi zravn kadilaca ampak pol se ne prtožvat da gre dim vate..razumeš? nihče te ne sili da sediš zraven kadilca...vse od tebe odvisn..
Veš kaj pol lahko rečemo tudi takole: Nej se recimo 25% prebivalcev Slovenije nažre fižola, zelja,... pol pa prdi čist povsod kamor pride, pa bom jest teb reku tkole: sedi zravn fižolojedca ampak pol se ne prtožvat da gre aroma vate..razumeš? nihče te ne sili da sediš zraven fižolojedca...vse od tebe odvisn..
No pa zdej mal premakn tisto sivo celico v možganih. Mogoče ti bo pa potegnil, da hodjo na kavice tudi nekadilci (ki jih je več kot kadilcev), pa da rabiš samo enega, ki čik vleče da zasmradi cel bife in uniči užitek vsem, ki jih to moti!
Sem takoj za zakon. Če hočeš kadit deli to v svojem avtu, stanovanju, kartonasti škatli,.. kaj me briga kje, sam ne pod mojm nosom.
Spyker je napisal/-a:M3 je napisal/-a:kot kadilcu mi seveda ni všeč. pit kavo v baru brez cigareta![]()
Podpis, zame kava brez cigareta ni več kavaops:
M3 je napisal/-a:no v sloveniji bodo spremembe takšne da bo totalno prepovedano vsakršno oglaševanje tobačnih izdelkov, prepoved kajenja na delovnem mestu (tudi v barih in restavracijah),
Prepoved kajenja v javnih prostorih in zvišanje starostne meje za prodajo tobačnih izdelkov.Poslanci naj bi takšne ukrepe pripravili in sprejeli do konca leta.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
eclipse_R je napisal/-a:pomojm je bass čist lepo povedu pa Dj_Em ma tut neki dobrihdrgač pa še neki kar mi gre na živce pr cigaretah na splošno pa vem, da se kadilci (usaj vsi k jih jst poznam) zlo trudte, da bi pazl, ampk useen.. povsod k si u kkšnmu diskaču al pa klubu kjer so ljudje bl pijani pa je mal več gužve več k pol folka kadi in ma skos cigarete v roki.. ful zakon ne, tm ga densa pa maha s tistim okol pa tm se kje gužvaš pa usak ta drug čik v roki.. to pa je tolreantno? mislm predvsem pol na prežgane obleke pa kožo ipd.
drgač se pa strinjam ja.. kadilci majo po nekej letih ogabno rjavo-rumene zobe, zadah majo tak, da se z večino pogovarjat ne morš več pa večina po dolgotrajnem kajenju dobi tist kašelj k se skor zadav predn se odkašlja ja, cune jim smrdijo, sami smrdijo, lasje smrdijo..
evo pa še ena redkih oblik kadilcev k jih sovražm, so pa tisti k kadijo v avtih.. recmo prerdn si uzameš čik iz škatle, si ga pržgeš pa pospravš use nazaj pa pol skos kadiš med vožnjo, k ti zmanjša pozornost na cesto, pol pa po možnosti še z mobitelom v roki...![]()
pa recmo, da men kdo pržge čik v avtu je pa sam
![]()
![]()
![]()
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov