Mad je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Mad je napisal/-a:...ker so imeli Mec Gyverjeve serije skozi celo otroštvo :P :P :P no mali nož vseno ne smeš kazat... jaz imam vedno v prtljažniku en malo večji pa me ne ustavljajo in ne sprašujejo ko pa me bodo bom pač spet na Hrvaškem dal 8000 sit za drugega

Jah sej so tut tukaj že poceni - jst ga kot potapljač(kao-probal bit, zdej pa ne jadem nobenega časa več) lahko imam v prtljažniku zraven opreme - klina je pa 13cm dolga.
...poceni? pojdi v lovca vprašat za Gerberjev Gator - jaz sem ga v oregonu dobil za 28 USD tip ti pa da gor ceno 17000 ... primerjaj - pol Nieto v Puli jih dobim 2 x ceneje kot tu pa tudi Fox ki je smet je pri nas dražji kot v Trstu za 20 eur ... Sheffield, Buck - Colt in podobne raje ne vprašam ker bi me verjetno kap, ko bi povedali ceno :P :P :P
Odvisno v kateri štacuni kupuješ. cityM je imel gerberjevo orodje po 18000 sit, v lovcu so ga imeli po 17.900, v kranju pri archerju pa po 12.000 - isti komplet.
Sam uporabljam gerberjevo orodje že 15 let, pri 18ih sem si kupil klešče, pa do sedaj še vedno odlično delajo - edino odpirač za konzerve sem zlomil.
Kar se pa nožev tiče pa poznam par ljudi, ki so delali puškarsko šolo v borovljah in oni se poznajo z vsemi temi uvozniki orožja in lahko hitro dobim kako dobro varianto.
Buck je pa pri nas precenjen in je na splošno predrag, ker ni niti ne vem kaka kvaliteta.