Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če sep 07, 2006 6:42 pm

HyundaiPower je napisal/-a:Eh pa bol tumasto ko je tota dirka tak ne more bit, saj za bar je isto veljelo in potemtakem sklepam da bo tudi nadaljevanje bara zanič. Nevem kaj se sploh matrajo s tem. :?:

jah sam pomisli ok.. npr tukaj nas je cca.13k uporabnikov vsi smo proti
kje jim potem vsa podpora za SMSje veste kolk denarja se na tem obrne...
ma da bi jih... eni so ocitno se vedno v %
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Če sep 07, 2006 7:00 pm

Da navte sam slabe stvari govorl sej je blo tud kej za vidt (madona prave joške).....dobr oddaja pa za en drek kukr je že naslov oddje
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk Če sep 07, 2006 7:28 pm

Da navte sam slabe stvari govorl sej je blo tud kej za vidt (madona prave joške).....

kuk pa veš da so "ta prave" ? :P :P

Uporabniški avatar
KANZYANI
Novinec

Napisal/-a KANZYANI Če sep 07, 2006 8:40 pm

Za eno vem da nima ta pravih. ;) Pa ne okol govort :P
Zadnjič spremenil KANZYANI, dne Če sep 07, 2006 9:50 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Če sep 07, 2006 9:32 pm

dobro da nimam časa gledat tv-ja, ker vidim da so res same neumnosti gor
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe sep 08, 2006 3:24 am

Ne sej discovery pa animal planet al kva je ze sm pr biusi gledu cca en let kr dostkrat, sam se ubistvu skos ponavla. gledas ene parkrat in pol kadarkol spet gledas je isto vec al mn. ponovitve pa to. tadva kanala sta se kr ok.

kar se pa neta tice, ce je kksna reklama k mi ni usec, pac negrem vec tja in to je to :)

je le velik vec izbire, pa se moj siht je povezan z netom in kompjutri tko da si nemorm prvosct, da bi se to opustil :lol:

Uporabniški avatar
reber
Uporabnik

Kraj: Bled

Napisal/-a reber Pe sep 08, 2006 5:45 am

Motorist46 je napisal/-a:Zgleda da bo mogel Đuro poseči tudi v slovenske reality show-e :P !

... in tisti trenutek ne bo več slovenski ....

Drugače pa, nisem gledal, ker me ne zanima, pa vidim, da nisem nič zamudil.
www.reber.si - www.elektron.si - www.pastir.info

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 Pe sep 08, 2006 7:06 am

Voith je napisal/-a:Ne sej discovery pa animal planet al kva je ze sm pr biusi gledu cca en let kr dostkrat, sam se ubistvu skos ponavla. gledas ene parkrat in pol kadarkol spet gledas je isto vec al mn. ponovitve pa to. tadva kanala sta se kr ok.

kar se pa neta tice, ce je kksna reklama k mi ni usec, pac negrem vec tja in to je to :)

je le velik vec izbire, pa se moj siht je povezan z netom in kompjutri tko da si nemorm prvosct, da bi se to opustil :lol:

kaj pa avtomagacina na DSF ne gleda nihče?!? men je pa to najbolj ql oddaja na kablu sploh!
Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Pe sep 08, 2006 10:50 am

jap, vsi ti E+-i, ekstra, bar-i ipd. poneumljajo do daske in slej ko prej bomo pršli na raven američanov, če bote ljudje še tok naprej gledal.. tut jst gledam na tv-ju večinoma discovery in podobne zadeve, za sprostitev kdaj tudi sitcom-e, kaka risanka pade kdaj.. sicer pa tvja ne gledam velik.. 2-4 ure na teden..

lp
Slika

Uporabniški avatar
Pudgar Uroš
Novinec

Napisal/-a Pudgar Uroš Pe sep 08, 2006 11:10 am

Delali bodo to, kar ljudje gledajo, ker je tu denar. Namesto da bi si nekateri našli svoje življenje se zvrnejo pred TV in se poskusijo poistovetit z "junaki" in to jim najverjetneje daje občutek življenja.
Je prišla davnega nevemkoliko Esmeralda v slovenijo je imela več privržencev kot papež :) Ne, da zagovarjam papeža, sploh ne, samo primerjavo dajem.

Uporabniški avatar
Voith
Mojster foruma

Napisal/-a Voith Pe sep 08, 2006 10:16 pm

Pudgar Uroš je napisal/-a:Delali bodo to, kar ljudje gledajo, ker je tu denar.

jup. kar lepo kaze kaksen retard je povprecen gledalec tvja. :)

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Pe sep 08, 2006 10:17 pm

A res nimate kaj bolj pametnega za počet kot , da gledate traparije, ki vam sploh niso všeč? Očitno ustvarjalci oddaje dobro vedo, da morajo naresti vse čim bolj bedasto zato , da se gledalci lohk zgražate in ravno zaradi tega boste naslednjo oddajo spet gledali, da se boste lahko še bolj pritoževali! -Gledanost pa raste!
Hvala bogu,da nimam televizorja!!

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi So sep 09, 2006 12:15 am

A lah tud jes nimam televizije. Vi k jo nimate ste res hudi, a sm loh vš prjatu :D :D

Včasih je treba kšno oddajo gledat sam zato, da vidš kolk nizk se lah spustijo kšni. Mislm tako na producente kot na udeležence.. Fun is not a straight line.

The only way is ZUP :idea: :P
Slika

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon So sep 09, 2006 8:24 am

cruiser1 je napisal/-a:Hvala bogu,da nimam televizorja!!

Takšni ljudje ste pa po mojem mnenju že vredni posebne debate ali je to tako zelo dobro ali ne.... Imel sem sodelavc, ki je imel o TVju še vedno mnenje, da je hudičevo seme! :vc Srednjeveškikmet.press Sori ampak včasih je dobro vedeti kaj se dogaja po svetu, zato so poročila, tedniki, trenja itd... Vsaj toliko ti prav pride, če se pa ne znaš kontrolirati, da bi gledal še ostale neumnosti in je zaradi tega ne kupiš je pa žalostno. :[]
Dirko sem gledal 1 minuto in 30 sekund. Voditeljica me spominja na neko poceni cipo iz nekega ameriškega filma. :lol: Že same reklame so mi bile bebave. "Jaz sem pa Franc Pezde in sem najlepši in najhitrejši na vasi! Aja pa najdaljšega imam tudi!" :roll: Še dobro, da me niso izbrali ker bi me bilo sram biti v takem sranju.
Preprosto so nametali nekaj slovencev, ki so v dirkaškem športu trenutno IN (T-Set) potem bodo pa ljudje ziher gledali zaradi teh znanih imen. Jok brate odpade. Saj bi bil z veseljem dirkač ampak iskanje na tak neumen način...
Samo še tole bom napisal o tej oddaji z naslovom Dirka!!Slabo mi je. :bonk Več ni niti vredno govoriti o tej oddaji. Če jo boste gledali le zato, da jo pljuvate jim boste še vseeno naredili uslugo. Če boste debatirali po forumih bo to še vedno reklama zanj. Niso vredni niti tega, žal. Bojkot! :tomidelej:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ So sep 09, 2006 12:28 pm

Pugi je napisal/-a:A lah tud jes nimam televizije. Vi k jo nimate ste res hudi, a sm loh vš prjatu :D :D

Včasih je treba kšno oddajo gledat sam zato, da vidš kolk nizk se lah spustijo kšni. Mislm tako na producente kot na udeležence.. Fun is not a straight line.

The only way is ZUP :idea: :P

nekar še ti z temi :lol:
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI So sep 09, 2006 9:56 pm

Dirka sucks - kr neki je ta POS :roll:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna Ne sep 10, 2006 12:37 am

Kdaj pa je ta oddaja? Kateri dan ob kateri uri. Da ocenim prvih 5 minut. Upam da bom zdržal.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 To sep 12, 2006 12:40 pm

Symon je napisal/-a:
cruiser1 je napisal/-a:Hvala bogu,da nimam televizorja!!

Takšni ljudje ste pa po mojem mnenju že vredni posebne debate ali je to tako zelo dobro ali ne.... Imel sem sodelavc, ki je imel o TVju še vedno mnenje, da je hudičevo seme! :vc Srednjeveškikmet.press Sori ampak včasih je dobro vedeti kaj se dogaja po svetu, zato so poročila, tedniki, trenja itd... Vsaj toliko ti prav pride, če se pa ne znaš kontrolirati, da bi gledal še ostale neumnosti in je zaradi tega ne kupiš je pa žalostno. :[]
Dirko sem gledal 1 minuto in 30 sekund. Voditeljica me spominja na neko poceni cipo iz nekega ameriškega filma. :lol: Že same reklame so mi bile bebave. "Jaz sem pa Franc Pezde in sem najlepši in najhitrejši na vasi! Aja pa najdaljšega imam tudi!" :roll: Še dobro, da me niso izbrali ker bi me bilo sram biti v takem sranju.
Preprosto so nametali nekaj slovencev, ki so v dirkaškem športu trenutno IN (T-Set) potem bodo pa ljudje ziher gledali zaradi teh znanih imen. Jok brate odpade. Saj bi bil z veseljem dirkač ampak iskanje na tak neumen način...
Samo še tole bom napisal o tej oddaji z naslovom Dirka!!Slabo mi je. :bonk Več ni niti vredno govoriti o tej oddaji. Če jo boste gledali le zato, da jo pljuvate jim boste še vseeno naredili uslugo. Če boste debatirali po forumih bo to še vedno reklama zanj. Niso vredni niti tega, žal. Bojkot! :tomidelej:

Sam sem pa res eno nerazgledano TELE, ker raje berem ali pa počnem kaj drugega namesto, da gledam televizijo. Sploh pa nimam nič proti če kdo gleda televizijo samo neumno se mi zdi gledat neki kar ti ni všeč potem pa se nad tem pritoževati. Mislim pa da sva oba ugotovila ,da je to zgražanje in pljuvanje samo dobra reklama za oddajo.
Pa še to: Jaz televizije ne gledam ker je nimam! Nimam je zato ker se mi zdi škoda kupovati stvari ,ki jih nimam časa uporabljati. In to je čista resnica domov pridem samo spat!

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi To sep 12, 2006 12:49 pm

Jst pa gledam tv k mam lih tv kartico na compu. Ni ga boljšega uspavalnega sredstva... Za Drko pa ne vem...me je že zmankal do takrat :D
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna To sep 12, 2006 12:55 pm

Televizija je še kako koristna stvar, ko se vrtijo seinfeld, simpsons,... Pa ne morte no vsega na 17"-19" monitorjih gledat. Je včasih treba prešaltat na 32".
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov