cruiser1 je napisal/-a:Hvala bogu,da nimam televizorja!!
Takšni ljudje ste pa po mojem mnenju že vredni posebne debate ali je to tako zelo dobro ali ne.... Imel sem sodelavc, ki je imel o TVju še vedno mnenje, da je hudičevo seme!

Srednjeveškikmet.press Sori ampak včasih je dobro vedeti kaj se dogaja po svetu, zato so poročila, tedniki, trenja itd... Vsaj toliko ti prav pride, če se pa ne znaš kontrolirati, da bi gledal še ostale neumnosti in je zaradi tega ne kupiš je pa žalostno.
Dirko sem gledal 1 minuto in 30 sekund. Voditeljica me spominja na neko poceni cipo iz nekega ameriškega filma.

Že same reklame so mi bile bebave. "Jaz sem pa Franc Pezde in sem najlepši in najhitrejši na vasi! Aja pa najdaljšega imam tudi!"

Še dobro, da me niso izbrali ker bi me bilo sram biti v takem sranju.
Preprosto so nametali nekaj slovencev, ki so v dirkaškem športu trenutno IN (T-Set) potem bodo pa ljudje ziher gledali zaradi teh znanih imen. Jok brate odpade. Saj bi bil z veseljem dirkač ampak iskanje na tak neumen način...
Samo še tole bom napisal o tej oddaji z naslovom Dirka!!
Slabo mi je. 
Več ni niti vredno govoriti o tej oddaji. Če jo boste gledali le zato, da jo pljuvate jim boste še vseeno naredili uslugo. Če boste debatirali po forumih bo to še vedno reklama zanj. Niso vredni niti tega, žal. Bojkot!

....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...