Martina Navratilova je napisal/-a:samekk je napisal/-a:in zakaj je opletal z jezikom? samo zato da je izpadel frajer![]()
prav je to kar so naredili možje postave
Ni prav. Upam da nikol ne bos zvedu zakaj. Razlagal ti pa ne bom ker nima smisla.
A policaj preden se odloci ali bo dal kazen za M J R I M se mora odlocit a je nekdo bil pameten ali je izapdel frajer al ce resno kali mir? On ga ocitno to ni ce je verejet tamari. Take policaje ob sluzbo za vedno. Drugace pa to da si ti policaj ni nobeno presenecenje.
Martina Navratilova je napisal/-a:samekk je napisal/-a:ShineR je napisal/-a:samekk je napisal/-a:da popisali so ga zaradi kršenja javnega mira, kaj pa naj bi drugega naredili?
lahko bi se malo sproščeno nasmejali na svoj račun in morda dodali še kkšn vic ki je policajem v plus... sam ta bi bla res težka
sej kak starejši policist bi se nasmejal, policisti ki pa naredijo ta šnell-kurs jemljejo pa to službo resno(beri preveč resno)-kar je v nekaterih primerih dobro, v drugih pa spet ne
imam občutek da bo to spet ena izmed zelooo dolgih tem :P
Tako resno da konstantno krsijo zakone??? To ni resno jemanje sluzbe ce si policaj!
Martina Navratilova je napisal/-a:hhehe, sej ce kdo o meni govori vic je tudi normalno da ga nabijem na kiosk in zacnem nadlegovat?
Ce je odgovor ja. potem je moj odgovor: no potem pa policaj ne sme.
Ce je odgovor ne. potem je moj odgovor: no potem policaj sploh ne sme.
samekk je napisal/-a:Martina Navratilova je napisal/-a:hhehe, sej ce kdo o meni govori vic je tudi normalno da ga nabijem na kiosk in zacnem nadlegovat?
ne vem, odvisno od človeka........jst ne bi mirno odkorakal naprej
samekk je napisal/-a:Martina Navratilova je napisal/-a:hhehe, sej ce kdo o meni govori vic je tudi normalno da ga nabijem na kiosk in zacnem nadlegovat?
ti govoriš o vicu......kaj misliš da bo sedaj policist popisal človeka ki je povedal samo vic???? tono papirjev izpolnjeval za prazen nič![]()
policaj ni brezveze(sredi gužve) popisal kršitelja.......sedaj če verjameš tamari vredu, jst sm drugačnega mnenja.
Tamara je napisal/-a:samekk je napisal/-a:Martina Navratilova je napisal/-a:hhehe, sej ce kdo o meni govori vic je tudi normalno da ga nabijem na kiosk in zacnem nadlegovat?
ne vem, odvisno od človeka........jst ne bi mirno odkorakal naprej
Človek se mora znat sam iz sebe norca narest, tut če nekdo drug prvi začne. Tak je moto in če men je reče, da sem baba in da mi je mesto za štedilnikom, mu sigurno eno foro na to ven vržem. Folk je preveč napet!
Martina Navratilova je napisal/-a:samekk je napisal/-a:Martina Navratilova je napisal/-a:hhehe, sej ce kdo o meni govori vic je tudi normalno da ga nabijem na kiosk in zacnem nadlegovat?
ti govoriš o vicu......kaj misliš da bo sedaj policist popisal človeka ki je povedal samo vic???? tono papirjev izpolnjeval za prazen nič![]()
policaj ni brezveze(sredi gužve) popisal kršitelja.......sedaj če verjameš tamari vredu, jst sm drugačnega mnenja.
Haha, vi policaji ste vedno drugega mnenja. Izkusnje mi pravijo naj verjamem tamari.
Policaji so spet pokazali svojo zakompleksanost. Da se morjo tko spravlat na cloveka. Sramota. Tut dosegl niso nic. Unicil jih je model in zakonsko in intelektualno (ne pravim da bi isto pocel; pišuka ko je treba na tem forumu to stalno zraven pisat ker razumete tisto kar hocete ne pa tisto kar berete). Pa se kazni za JMR mu nebo treba placat ce je kaj pravice v sodnem sistemu. Skoda edino da niste dobili imena pa st. da bi jih malo solalo da se ne nadleguje kr tko ljudi.
Samek zakaj pa vrli policist ni hotel povedat priimka in enote ali vsaj svoje stevilke? Ce je bil ze tok upravicen do tega kar je pocel.
Martina Navratilova je napisal/-a:Hehe. Ker ti noces priznati dejstva da je policaj prestopil pooblastila in dal kazen za nekaj cesa krsitelj ni delal.![]()
![]()
Sej k da ej to prva taka tema na avtomobilizmu. To se stalno dogaja in ker vas je veliko takih da se vam to zdi prav bo tako se naprej.
Lahko pa povem tudi to, da ce se to zgodi meni, se slabo pise policaju ki bi mi to naredil. Ne bo nad mano nihce nasilja nepotrebnega izvajal in se sel serifa. Verjemi.
(tm na jugu pa jim navadni civilisti pregledujejo avte in pred njimi ustavljajo in pregledujejo promet. SRAMOTA. Tam pa ne znajo pokazat avtoritete, lulcki eni. )
Martina Navratilova je napisal/-a:Aja, na PP je treba.
Se pravi policist na izrecno vprasanje ne rabi dogovorit? Kaj pa ce bi reku "g. milicnik nimam speglov s sabo a mi poveste svojo st. in enoto?"
A ti bi blo pa uredu za velecenjeno osebo?
Kdo je reku da pises ne resnice. Ravno ti si napisal da ne verjames tamari in da mas svojo verzijo pa slpoh te ni blo tam. Tipicno. Potem pa se napises da sm jst nekaj napletal brez da vem dejstva. Se bol tipicno.
Res raje nehaj govorit, ker bol ko bos govoril bol bo vsem jasno da policaji res ne vejo kaj pomeni bit policaj.
Tamara je napisal/-a:samekk je napisal/-a:Martina Navratilova je napisal/-a:hhehe, sej ce kdo o meni govori vic je tudi normalno da ga nabijem na kiosk in zacnem nadlegovat?
aaaammm niso imeli nobenih ploščic, oblečeni so bili kot v nekih kombinezonih, na eni strani jošk jim je pisalo POLICIJA, na drugi so imeli številko izvezeno, ne ploščice, čeprav jaz sploh nisem videla ne enega ne drugega.
Jst nisem proti policajem (ker sem zelo zgledna državljanka, nisem z njimi imela nikoli problemov), ampak take stvari me pa pogrejejo, bi pa najbrž reagirala kot ti, ne bi verjela taki zgodbi. Jaz ti povem eno, če tam ne bi bila gužva, bi njega prefukal, da mu ne bi bilo nič jasno, to je dejstvo.
Še enkrat če so vici o policajih žalitev, ki to sploh niso bili, potem pejmo vsak v svoj kot in se ne pogovarjajomo z nikomer več! Bo bolj varno!!!
Še enkrat, ker se očitno spoznaš. Ali morajo nositi kapo, ko te legitimirajo ali karkoli s tabo počnejo ali ne???
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov