ghostrider je napisal/-a:maky je napisal/-a:bom čisto kratek
naredite tisto, kar je zupi predlagal.
in še: ko je bil referendum za sprejetje ste pa glasovali za ali pa sploh niste glasovali. k*** pa pritoževanje pol. jaz sem glasoval za (vem zakaj sem glasoval za)!! imam rajši, da imamo stabilno valuto, ki je mednarodno bolj priznana in močna, kot pa valuto, ki je vsak dan na udaru in nihanju.
in za podražitve se je pričakovalo da bo. še enkrat: prijavite kršitelje na urad za varstvo potrošnikov ali pa ne jokcat. ukrepaj sam če hočeš da se izboljša situacija.
Se strinjam s prvim stavkom. Ostalo pa je čisti idiotizem. Referenduma za evro pri nas sploh ni bilo(imeli so ga in ga še bodo v nekaterih drugih t.i. tretjih državah, kjer ljudje nimajo spranih slovenceljskih glav).švedska je tretja država? anglija tudi? pri nas referenduma za € ni bilo, ker za to ni bilo potrebe. tolar je bil mednarodno obupna valuta. In motiš se, nekateri smo glasovali proti vstopu Slovenije v EUsi bil med redkimi, saj smo mnenja, da je Slovenija še vedno med nerazvitimi državami, vsaj kar se tiče vstopa v EUse ne strinjam. smo v sredini po razvitosti v eu, če ne že v zgornjem delu. Prav tako pa se mi zdi kretensko vključevanje naše države v stvari niso naše stvari? a ko dobimo po par miljar € letno denarja EU za razvoj je pa vse uredu a?, ki niso naša stvar in sem mnenja, da ne bo prišlo do drugega, kakor do teptanja malih in izkoriščanja našega naroda in njegove identitete za interes drugih, večjih držav, kar pa se že dogaja. raje ne bom komentiral... Najbolj neumno pa je to, da so nekateri slovenclni take budale, da se ne zavedajo, da vsaka zveza nekaj stane. seveda da stane. danes ni nič zastonj Poglej, koliko so se dvignile cene vsega od vstopa v EU.logično da so se. za par %. nekje več, nekje manj. ampak globalno so še vedno v okviru želene inflacije In kaj imamo od tega? Na hrbet nam vsako leto nabijejo še dodatne davke in dajatve,j*** ga, nismo edini delo je postalo največji kriminal, plače se skorajda ne dvigujejo, stanovanja ne moreš več kupit, saj so cene tako visoke zaradi invazije angležev in ostalih evro-ciganov, da je nakup dosegljiv samo mulariji bogatašev in gangsterjev.sploh ni res.slovenija ima kar ugodne stanovanjske kredite, izkoristi jih pa mala večina. Toliko o napredku. Nazadnje pa še evro: Če praviš, da smo slovenci z evrom profitirali, zakaj se nekatere cene višajo celo za 10 in več%???sm že zgoraj napisal Res je, da trenutno zaradi tega lahko kličeš TI, kaj pa bo čez kako leto, ko bodo sedanji kršitelji in ostali ceno lepo postopoma dvignili?kot so jih do sedaj, pa nobeden ni opazil.še enkrat: v okviru inflacije Kršitelj pa je tudi država sama: Kako so lahko tobačne izdelke podražili ravno ob uvedbi eura?da ni vzrok 1.1. kot skoraj vsako leto??? Prav tako pa so nam s tolarjem odvzeli narodni simbol (pomagalo naj bi nekaj odtisov, skritih na nekaj kovancih).In ne strinjam se tudi s tem, da bo evro bolj stabilen od tolarja.seveda bo Tolar ni bil stabilen zaradi nesposobnosti slovenskih ekonomistov, kar se pa lahko pozna kasneje tudi pri evru, saj so v evro območje poleg nas vstopile tudi druge, večje in še slabše razvite države.
toliko o temu.
se tudi strinjam z vsem, kar je povedal the_man. predvsem o temu, da raje primerjamo primeljive vsakodnevne izdelke. čudno, da noben ni reku, da se bodo sedaj pri nas recimo avtomobili pocenili na ceno nemških, ali pa denimo turistične storitve da so v tujini cenjše,...seveda da ni, ker tako primerjanje je totalna bedarija!