Ker za to mojo zamisel glede slike bo potrebno kar nekaj €.
Baileyz - ti kaj računaš za tvoje dizajne? Imajo soforumaši kaj popusta

nevermind je napisal/-a:Hvala ti za tole, glede Exita...v ožjem izboru sta John in Tamy z Izole.
Mgajvr je napisal/-a:kar se tiče luskavice in podobnih težav, pokličeš tatu mojstra, pa ti bo najbolje znal povedat kako pa kaj.
meni je delal http://www.tattoo-samo.com/
in sem zelo zadovoljen.
tudi vsi kolegi ki so delali pri njemu, nimajo pripomb.
pa samo tudi vse razloži, kako in kaj. je pa iz Zagorja
nevermind je napisal/-a:Jaz se po rokah na bolj vidnih mestih ne bi tetoviral, še posebej ko se gre za zaposlitev na določenem področju. Ker slovenčki so še vedno kmetavzarski folk v 21. stoletju in te takoj označijo za kriminalca ali člana kakšne tolpe. Ni to ZDA ali Nemčija.
cruiser1 je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Jaz se po rokah na bolj vidnih mestih ne bi tetoviral, še posebej ko se gre za zaposlitev na določenem področju. Ker slovenčki so še vedno kmetavzarski folk v 21. stoletju in te takoj označijo za kriminalca ali člana kakšne tolpe. Ni to ZDA ali Nemčija.
Jaz pa sem potetoviran po rokah in še se bom, tudi po vratu in verjetno še kje na vidnih mestih. Ja, res te veliko ljudi tu čudno gleda, se zgraža, te ima za narkomana ali zgubo, kriminalca... Tudi na razgovoru za službo lahko zvisiš zaradi tattooja pa še veliko je primerov kjer si zaradi tatooja na slabšem. Ampak boli me, živim zase in ne za druge! Če bi gledal na to kaj bodo ljudje, ki me sploh ne poznajo rekli in si mislili o meni bi bil pač samo še en tipičen slovencelj s TDIjem pred bajto, čez glavo zakreditiran, ki celo leto sanja samo o dopustu na hrvaškem v kraju kamor hodi že 15let zapored.Nikoli se nisem pri stvareh na katere imam vpliv prilagajal večini in se tudi nikoli ne bom
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov