Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Pe okt 05, 2007 6:27 pm

@ženske: sej zato pa moški raje najdemo neko bosanko pa nimamo teh problemov :P

drugač pa koji dick mi bo žena če moram delat njene stvari.. skrbet za froce, kuhat, pospravlat za njo itd.. jebš tako žensko pol raj sm sam.. pa nase trošm keš kt pa za eno nesposobno babo..

dejstvo je da dec hoče met pospravlen pa skuhan doma pa vse tipitop medtem ko on prnese domol plen - denar..

tko je blo in tko bo..
že od pračloveka.. zato si ne slepite oči s tem tisočletjem.. in začnite kuhat pa bit ženkse...

glede kavsanja je pa tko .. da dons vas več al man so vse neke igralke nobena ga nezna orng potegnt k je treba pa tut nobena nezna tko kavsat da bi to odtehtal.. se čist strinjam z happyjem nixxonom itd.. ostalimi..

tko da ženske shhhhhhhhhh

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Pe okt 05, 2007 6:33 pm

Ti si pa verjetno "profesionalen igralec rokometa" :P
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Pe okt 05, 2007 6:37 pm

Jorgi je napisal/-a:Ti si pa verjetno "profesionalen igralec rokometa" :P

ahahaha hahaha ahahahah in hahaha

no comment :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
myster
Poznavalec foruma

Kraj: malo tu, malo tam, odvisno od vremena

Napisal/-a myster Pe okt 05, 2007 9:11 pm

no pustmo zdj profesonalce na stran...tk ko pravijo: ženske so en strošek, pa znajo žret živce (nekatere), ampak brez njih pa moški tut ne mormemo

je pa res da morš met res srečo da zna dobr kuhat, da pospravla, vse lepo skrbi (bolj podobna ženski 2.tisočletja) in da je še lepa povrh...ka ti bo taka baba ko ti sam neki komplicira, pa jamra pa prešimfa vse kar leze in kar gre, pa mela bi to in ono (ponavadi blodinke :lol: ...joke)...pa ja v rekordnem cajtu zgubiš živce in bankrotiraš.na koncu se znajdeš še v umobolnici...

no nakoncu si pa vsak moški najde babo...(pač tisti moški, ki zanimajo jih joški :lol: )

glede kmetije:moja stara mama je pravla kuk je mogla delat ko je bla še majhna...bila je sicer najstareša med sestrami in je pač zraven fantov mogla vstajat ob 2h zjutri in jit kosit travnik...tole ko kažejo na kmetiji je 10x10m travnika pa kosijo en popoldne-to ni nič.babici je tuk mogla kosit da ima zdj posledice-skrivljeno hrbtenico.v gozdu je delala tut taka dela kot so ostali (moški).pa včasih je bilo že oktobra skoraj 0 stopin C...so ble zelo hude in dolge zime...tole kar je zdj na kmetiji je use bolj omiljeno...ampak vseeno zanimivo za gledat.

baje bodo na kmetiji koline in bojo enga prašiča snedli...to bo zanimivo.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Pe okt 05, 2007 10:01 pm

myster je napisal/-a:no pustmo zdj profesonalce na stran...tk ko pravijo: ženske so en strošek, pa znajo žret živce (nekatere), ampak brez njih pa moški tut ne mormemo

je pa res da morš met res srečo da zna dobr kuhat, da pospravla, vse lepo skrbi (bolj podobna ženski 2.tisočletja) in da je še lepa povrh...ka ti bo taka baba ko ti sam neki komplicira, pa jamra pa prešimfa vse kar leze in kar gre, pa mela bi to in ono (ponavadi blodinke :lol: ...joke)...pa ja v rekordnem cajtu zgubiš živce in bankrotiraš.na koncu se znajdeš še v umobolnici...

no nakoncu si pa vsak moški najde babo...(pač tisti moški, ki zanimajo jih joški :lol: )

glede kmetije:moja stara mama je pravla kuk je mogla delat ko je bla še majhna...bila je sicer najstareša med sestrami in je pač zraven fantov mogla vstajat ob 2h zjutri in jit kosit travnik...tole ko kažejo na kmetiji je 10x10m travnika pa kosijo en popoldne-to ni nič.babici je tuk mogla kosit da ima zdj posledice-skrivljeno hrbtenico.v gozdu je delala tut taka dela kot so ostali (moški).pa včasih je bilo že oktobra skoraj 0 stopin C...so ble zelo hude in dolge zime...tole kar je zdj na kmetiji je use bolj omiljeno...ampak vseeno zanimivo za gledat.

baje bodo na kmetiji koline in bojo enga prašiča snedli...to bo zanimivo.

ampak včasih, pri nas se to še dons počne-dogaja, čeprav pa po en strani hvalabogu smo prejšnje leto kupili nove priklju......grem pa v Nedeljo pogledat to kmetijo kako zgleda v živo sej sem čist bliz gor pa dol pa gor h kmetiji. Gospodar pa sploh ni ta ampak je en drug, to je namišljeni gospodar, kravco jeb*te kravo a reku pa je štala (nemšk) namest hleva, no pr nas rečemo štala. Drugač jim gre pa kr vredu glede na to, iz kje vse so.

p.s. Ljudje jejte KAŠO pa boste pri 100 letih kot novi še, poznam primer....
Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Pe okt 05, 2007 10:11 pm

Jorgi je napisal/-a:Ti si pa verjetno "profesionalen igralec rokometa" :P

ja tko kot tvoj "tip" k poskrbi zate...

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi So okt 06, 2007 7:45 am

djem, vsi tvoji komentarji do sedaj ne vsebujejo ničesar drugega kot žalitve žensk. Mi je žal, da imaš tako slabe izkušnje, vendar razmisli o nečem: definirajo te ljudje, ki te obdajajo. Ali bolj preprosto: obdajajo te take ženske kot si ti sam... Dokler boš tak primitivc v svojem razmišljanju, bodo okoli tebe pač same nesposobne primitivke. Tako to gre.
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Kraj: planet Vulcan

Napisal/-a Niva13 So okt 06, 2007 1:26 pm

Mogoce pa fant samo vzbuja pozornost, ker noce vec bit "profesionalni igralec rokometa" :P
@w~ b#0n~

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ So okt 06, 2007 1:33 pm

dj_em je napisal/-a:@ženske: sej zato pa moški raje najdemo neko bosanko pa nimamo teh problemov :P

drugač pa koji dick mi bo žena če moram delat njene stvari.. skrbet za froce, kuhat, pospravlat za njo itd.. jebš tako žensko pol raj sm sam.. pa nase trošm keš kt pa za eno nesposobno babo..

dejstvo je da dec hoče met pospravlen pa skuhan doma pa vse tipitop medtem ko on prnese domol plen - denar..

tko je blo in tko bo..
že od pračloveka.. zato si ne slepite oči s tem tisočletjem.. in začnite kuhat pa bit ženkse...

glede kavsanja je pa tko .. da dons vas več al man so vse neke igralke nobena ga nezna orng potegnt k je treba pa tut nobena nezna tko kavsat da bi to odtehtal.. se čist strinjam z happyjem nixxonom itd.. ostalimi..

tko da ženske shhhhhhhhhh

ok tu sem pa skor umrl od smeha ne :cry :cry :cry :8
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso So okt 06, 2007 3:28 pm

:pop:
This should be interesting
Sicer pa po drugi strani...Kaj mi bo baba, ki bo samo kuhala,skrbela za froce in bila lesena v postli.potem raje najamem pomočnico in jo odjebem, ko mi ne bo več sedla.pač z enimi ljudmi je luštno bit skupi ne glede na kaj dobro dela.Če je občasno koristna toliko boljše :P

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Sr dec 26, 2007 4:13 pm

http://24ur.com/kmetija/farm_video_show ... etija_clip
Nove živali na Kmetiji - Kmetija - 24ur.com

Odslej brez plačno
Osu gre samo enkrat na led.lp
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov