Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Sr sep 12, 2007 11:49 pm

adis je napisal/-a:največji minus je ta ko so jo policistom zagrenili,tako da bomo v končni fazi mi tisti mimoidoči ki bomo najeb*** z strani policij

Se popolnoma strinjam. Sam lahko javno komurkoli (pa magar policaju) priznam, da hodim tja. Kaj delam? S prijatelji gremo dol, srečamo ostale avtomobiliste, se družimo. Skratka vsesplošno druženje ne glede na znamke pač. Potem pa pride kak novopečeni "street ricer", :twisted: ki se mora pokazati, nekaj gledalcev brez soli v glavi (iz parkirišča se zaradi višinske razlike bolje vidi 8) ) in nastane vsesplošni kaos.
Ok zdaj pa na novinarje: Debili sfalirani nimajo pojma. 200-250 pa matr če imaš vsaj 5 IQ točk o avtih ti je logično, da to ni res kot tudi ne to, da pri 140 zategujejo ročno... Toliko neumnosti pe nisem videl v enem prispevku, resnično čisto VSAKO stvar so prikazali narobe. :evil: Edina ideja, ki je dobra je ta, da naj dajo policaji tisto tablo, ki kaže hitrost pred Rutarja. Res upam, da jo bodo dali, potem bom še jaz spet začel divjati tam in poskušal doseči "high score" na tej tabli. :twisted: :roll: prispevek iz Preverjeno je bil proti temu prava reportaža, tole je pa gnoj.
Država, dirkališče.. To mi že vsi vemo. Ej tut sam bi dal keš zraven pa tut če nekaj malega ampak samo, če mi najde nekdo par hektarov zemlje NA SAMEM, kjer bi dobil v tej naši prelepi državi vsa dovoljenja in obenem ne bi imel težav niti z okoliškimi prebivalci... Rabimo 5 km proge, takoj. Pa zraven 1 km dolge ravnine seveda. 8)
Aha samo nekaj je. Vedno se bo našel nekdo, ki mu bo 20€ preveč za dirkanje na profesionalnem dirkališču in roko na srce, ilegala ima nek čar. Če ne drugega se lahko z ročno obračaš med parkiranimi avtomobili in izpadeš frajer, kar že dolgo vemo. :idea: 8) :lol:

Skratka vsesplošen kaos in napake iz vseh strani....
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Sr sep 12, 2007 11:55 pm

Hjao kake buče so natvezili, da človek kar ne more verjet :D Sem se vsaj nasmejal, je pa žalostno za urednika oddaje, da je pustu gor take traparije dat :roll: Mogoče se sam vozi izključno z vlakom? :cry
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush Če sep 13, 2007 7:25 am

Ma smeh so tile kvazi dirkači in še večji smeh je bla tale oddaja. Hecno mi je k se takoj ko kaka taka oddaja na TV pojavi najde kak talent ki se zgovarja na dirkališe in da se zato ilegala vozi. Kolk jih je pa dejansko hodilo na Mobikrog in v Logatec. Tam je blo resnično zanimivo za vozit in za gledat.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če sep 13, 2007 7:28 am

Oddaja je bla res tako smešna, da sem od smeha skoraj malega zbudil, ki je spal zraven na kavču. :lol: Tale oddaja Svet je itak totalno debilna, polna nekih neresnic in podobno, novinarji pa itak "profesionalci svojega poklica". :roll:
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če sep 13, 2007 8:28 am

Mislite, da bodo novinarji na vaši strani. Množica recimo 1000ih željnih druženja proti množici par tisočih željnih miru in varnosti? Seveda iščejo zgodbo za širšo javnost, kar vi/mi nismo. Če bi se ljudje tam obnašali kulturno in primerno, tudi takih reči nebi mogli posneti in pokazati. Se pa vedno najde kdo, ki bi rad bil frajer ( rdeči svift ) ter vrže slabo luč na vse ostalo!

Sem sam dosti bil tam in dvakrat me je skor nekdo nabasal v ovinku, ki je driftal ( jaz vozil iz smeri obvoznice proti Rutarju, frajer pa driftal v nepreglednem ovinku ). In na tem nepreglednem ovinku se to redno dogaja. Je zdravo? Je varno? Tako, da se je za zamislit nad početjem nekaterih. Tud nad tabo Alan ;) Ne govorim, da ne znaš, samo greš na nasprotni pas. Kaj se zgodi v primeru, ko je iz nasprotne smeri enako ali podobno misleči voznik in oba pridriftata?!

Če bi imeli nekateri oz. bi se znali zavedati svoje odgovornosti do sebe in drugih. Takih stvari na posnetkih nebi bilo! In, če bi bila kultura udeležencev višja bi lahko brez problemov zadevo izpeljali drugače.

Nekdo, ki ne pozna te scene in zadevo pride posnet misleč koliko je to fajn, vidi pa nevarnost, bo le to tudi prikazal. Za vaše dobro!

Sej vem: mladi pa neumni :P
Slika

Uporabniški avatar
ShineR
Novinec

Kraj: Kamnik

Napisal/-a ShineR Če sep 13, 2007 8:56 am

powered by Nissan Silvia S14 & bmw E30
http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... r_id=10221
-the pursuit of performance-
Slika

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious Če sep 13, 2007 9:12 am

zdej bojo pa spet izredni tehnični zapel ... pa bo neki časa vse bolj umirjeno ... :huh:

Uporabniški avatar
RED_line
Stalni uporabnik

Kraj: Markovec City

Napisal/-a RED_line Če sep 13, 2007 9:28 am

ShineR je napisal/-a:....

dobri stari časi 8) :P

http://www.youtube.com/watch?v=eAmVFjWVJCM

to pa je bil prispevek!
gassssssssssssssssss

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Če sep 13, 2007 9:50 am

da :shock: to je bilo pa nekaj prijetnega za oči :lol:

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Če sep 13, 2007 10:17 am

Heheheheh :cry :har
Neverjetno.

Eni mal bolj pametni eni mal mn.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če sep 13, 2007 12:02 pm

killah bee je napisal/-a:Mislite, da bodo novinarji na vaši strani. Množica recimo 1000ih željnih druženja proti množici par tisočih željnih miru in varnosti? Seveda iščejo zgodbo za širšo javnost, kar vi/mi nismo. Če bi se ljudje tam obnašali kulturno in primerno, tudi takih reči nebi mogli posneti in pokazati. Se pa vedno najde kdo, ki bi rad bil frajer ( rdeči svift ) ter vrže slabo luč na vse ostalo!

Sem sam dosti bil tam in dvakrat me je skor nekdo nabasal v ovinku, ki je driftal ( jaz vozil iz smeri obvoznice proti Rutarju, frajer pa driftal v nepreglednem ovinku ). In na tem nepreglednem ovinku se to redno dogaja. Je zdravo? Je varno? Tako, da se je za zamislit nad početjem nekaterih. Tud nad tabo Alan ;) Ne govorim, da ne znaš, samo greš na nasprotni pas. Kaj se zgodi v primeru, ko je iz nasprotne smeri enako ali podobno misleči voznik in oba pridriftata?!

Če bi imeli nekateri oz. bi se znali zavedati svoje odgovornosti do sebe in drugih. Takih stvari na posnetkih nebi bilo! In, če bi bila kultura udeležencev višja bi lahko brez problemov zadevo izpeljali drugače.

Nekdo, ki ne pozna te scene in zadevo pride posnet misleč koliko je to fajn, vidi pa nevarnost, bo le to tudi prikazal. Za vaše dobro!

Sej vem: mladi pa neumni :P

Že prvič na simobilovem parkplacu (takrat ko je bilo ogromno obiskov LPP-ja in so prišli iz poptv-ja snemat) se je našel b****r z tipotom (tudi rdeč), ki se je obračal z ročno.

Očitno se mora vedno najti i****, ki pokvari vtis.l
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Jolly
Nov uporabnik

Napisal/-a Jolly Če sep 13, 2007 12:19 pm

Sami znani oldschool "ilegalci" 8)
To so bile prave dirke, prava druzba...
Lagal bi ce bi rekel da ne pogresam to, se pomnim casov ko nas je blo v startu 10-20 in potem pocasi narascanje mnozice. :cry:
The All Slovenian Reject
Civic EK4-pursuit of function
R.I.P. Civic EG6
B2500
http://www.jdm.si/

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O Če sep 13, 2007 1:45 pm

Aaaaa, Veber je na posnetku, v turkiznem Swiftu. Če to bereš stari... gremo na pijačo enkrat po izpitih. :P

A to sta bla edina dva prispevka? Men se zdi da sem še neki vidu enkrat...
Slika

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Če sep 13, 2007 3:44 pm

no to pa je prispevek tak kot se zagre 8)
dobri stari časi ja 8) 8) 8)
....

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Če sep 13, 2007 3:51 pm

Ah, mene je bolj zbodlo v oči dejstvo, da noben od mulcev pred kamero ni bil sposoben povedati enega stavka, ki bi imel rep in glavo. Ma kaj rep in glavo, da bi bil vsaj stavek. Ena velika žalost vse skupaj...
Obey me. You'll be happier.

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Če sep 13, 2007 4:57 pm

Ma ja stari mutoristi so se lemal čz aute...
Za koji falus bi sploh odgovarjal novinarjem na butasta vprašanja???Da boš na svetu in upam, da se bo kdo zapomnil tvoj ksiht.Mogoče pa lubice padajo na to....brezveze.Ker je treba bit frajer na televiziji bodo spet začeli srat z lpp-ji in spet bo nekaj ljudi, ki slučajno nimajo homolomo felten ob 500 evrov.no comment :roll:

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Če sep 13, 2007 5:36 pm

sem v enaki temi napisal, pa še bom te tukaj prilepo:

LOL kake smešne izjave, najbol huda je bla ta, ko je rekla da se dogaja po vsej sloveniji, našteli pa so lokacije LJ in okolica, pol pa nas štajerce v drek tišijo da nam še bojo škifi bol za ovratnik dihali :? :? mater jim vidim :x :roll:

Uporabniški avatar
Rottie
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Rottie Če sep 13, 2007 5:57 pm

Jorgi je napisal/-a:Ah, mene je bolj zbodlo v oči dejstvo, da noben od mulcev pred kamero ni bil sposoben povedati enega stavka, ki bi imel rep in glavo. Ma kaj rep in glavo, da bi bil vsaj stavek. Ena velika žalost vse skupaj...

Vidim, da nisi natančno poslušala prispevek ;) Je pa res tut malo problem kakšen pameten stavek tam notri najti, če novinarji izrežejo vse pametno ven iz reportaže, vključijo pa dosti traparij ... pa un Jerančič ... sama hvala ga je bla kolk je on oh in sploh, povedal pa itak ni nič pametnega :roll: . Cel prispevek je eno veliko prikrivanje resnice in kup laži ... kot uno z alkoholom, pol pa kažejo kako se čaj kuha, k drugega nimajo za pokazat... tipično novinarsko sranje pač. :evil:

Pa upam, da ste vsi dali oceno ena :!: prispevku, k zasluži si itak še tega ne, je pa najslabše kar lahko oceniš.

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Če sep 13, 2007 6:15 pm

Sem sem ;) Sicer pa prispevek je tako trapast kot samo dogajanje o katerem je govora. Je pa problem, ja, ko se neizkušeni mladi gredo zadeve, ki zahtevajo glavo na mestu. Rezultat: dobiš nesposobne tako na cesti kot za kamero. :P
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
Festina
Novinec

Kraj: Ankaran

Napisal/-a Festina Če sep 13, 2007 6:45 pm

no voznik rdecega swifta ce beres tole bod tak frajer pa ta petek ponovi kar je videno na posnetku da vidim ce mas muda? smeh
...::: i am tha one you would like to have it baby :::...
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov