adis je napisal/-a:največji minus je ta ko so jo policistom zagrenili,tako da bomo v končni fazi mi tisti mimoidoči ki bomo najeb*** z strani policij
Se popolnoma strinjam. Sam lahko javno komurkoli (pa magar policaju) priznam, da hodim tja. Kaj delam? S prijatelji gremo dol, srečamo ostale avtomobiliste, se družimo. Skratka vsesplošno druženje ne glede na znamke pač. Potem pa pride kak novopečeni "street ricer",

Ok zdaj pa na novinarje: Debili sfalirani nimajo pojma. 200-250 pa matr če imaš vsaj 5 IQ točk o avtih ti je logično, da to ni res kot tudi ne to, da pri 140 zategujejo ročno... Toliko neumnosti pe nisem videl v enem prispevku, resnično čisto VSAKO stvar so prikazali narobe.

Država, dirkališče.. To mi že vsi vemo. Ej tut sam bi dal keš zraven pa tut če nekaj malega ampak samo, če mi najde nekdo par hektarov zemlje NA SAMEM, kjer bi dobil v tej naši prelepi državi vsa dovoljenja in obenem ne bi imel težav niti z okoliškimi prebivalci... Rabimo 5 km proge, takoj. Pa zraven 1 km dolge ravnine seveda.

Aha samo nekaj je. Vedno se bo našel nekdo, ki mu bo 20€ preveč za dirkanje na profesionalnem dirkališču in roko na srce, ilegala ima nek čar. Če ne drugega se lahko z ročno obračaš med parkiranimi avtomobili in izpadeš frajer, kar že dolgo vemo.

Skratka vsesplošen kaos in napake iz vseh strani....