Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Če okt 18, 2007 7:26 pm

nebivedu :clapclap

Dejstvo je da se nesreče dogajajo vsak dan.
Če se bi ubil en Francelj Novak (se opravičujem če je kdo s tem imenom tu - sem dal samo primer),kateri ne zna peti in ni slaven ampak ima družino tako kot toše katera žaluje za njim.A bi se pisalo po cajtngih pa forumih vse povprek o tem?

to se dogaja... včeraj on,danes en drugi,jutri mogoče jaz

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če okt 18, 2007 7:35 pm

Black, tega velika večina ne more dojet in nikoli ne bo. Na cestah so umrli že mnogi.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Če okt 18, 2007 7:37 pm

kar s tice pa tega pevca je pa tako... bog mu daj vecno luc... toda ali so v Italiji razglasili
dan zalovanja pri tako velikem Pavarotiju? itd pompozno...

ja in mi smo razlgasili za 6 anomnivnežev... Dejmo nehimo s tem, prosim. To tehtanje in vrednotenje nikamor ne pelje. Človeško življenje je človeško življenje in nima cene. Vsak izmed teh je bil za koga najpomembnejša oseba na svetu. In s tem nenadomestljiva izguba.

Pišuka no, nekdo je pač odprl vest s to novico, nekaj nas je izreklo sožalje, simpl ko pasulj. Od vseh vas, ki mečete očitke na nas, da se nismo spomnili na ostale: zakaj pa niste VI odprli teme recimo za Železnike? Zakaj je ni? Al bi jo morali mi pa bi bilo vse ok? Pa bi pač potem lahko izrekli sožalje tudi Tošeju? Mar res ne vidite kako primitvno in žalostno je tole vse skupaj no. Ma dejte no, pišuka res. Pejte se solit.

Ja, black, v železnik je umrlo 6 Francijev Novakov in se je pisalo vse povprek o tem in celo dan držvanega žalovanja smo imeli... Vendar si očitno hitro pozabil nanje...

Dogaja se...vsak dan. Prevečkrat. Vendar ne moremo biti na pogrebu vseh. Lahko pa tu pa tam prestrežemo ime, obraz, ne samo številko ali inicilake in rečemo, počivaj v miru. Je to res tak greh?
Zadnjič spremenil Jorgi, dne Če okt 18, 2007 7:43 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če okt 18, 2007 7:41 pm

Jorgi je napisal/-a:zakaj pa niste VI odprli teme recimo za Železnike? Zakaj je ni?

off:
je... in ne samo za Železnike pac pa za vse ujmovsko prizadete kraje
in tudi primerno temu je zaprta ...sprejemas?

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=56220
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Če okt 18, 2007 7:50 pm

Ja sprejemam. Ravno zato se mi zdijo abotni nebivedujevi očitki, da se žrtvam železnikov nismo poklonili. Pač ti (ali ekipa) si izbral tako obliko kot najprimernejšo in smo to spoštovali. Govorim za temo v smislu kot je ta trenutna. Ker očito sama taka velja kot dokazilo o tem, da žaluješ za nekom. Vsaj po nebivedujevi logiki. In se mi zdi grdo, da nekomu drugemu govoriš kako naj on žaluje ali izrazi spoštovanje do pokojnih, kot smo vsi lepo sprejeli ta način poklona za vse prizadete v ujmi. Pa sej nima veze. Duh avtomobilizma oz njene ekipe se je lepo pokazal.

Lahko noč.
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Kraj: 10 km iz Žirov v hribe

Napisal/-a sonček Če okt 18, 2007 8:07 pm

Osu gre samo enkrat na led.lp

Uporabniški avatar
gold hamster
Stalni uporabnik

Napisal/-a gold hamster Pe okt 19, 2007 10:42 pm

se strinjam z nebivedu-jem...
umre več 100 morda 1000 ljudi na dan...jah noben žalosten saj ga nismo poznali in za nas ni bil pomemben...
umre en pevc...KATASTROFA VSEH KATASTROF!!
nimam nič proti tošeju(r.i.p.) ampak vseen ni bil nič več vreden kot navadni ljudje...

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Pe okt 19, 2007 11:02 pm

gold hamster je napisal/-a:se strinjam z nebivedu-jem...
umre več 100 morda 1000 ljudi na dan...jah noben žalosten saj ga nismo poznali in za nas ni bil pomemben...
umre en pevc...KATASTROFA VSEH KATASTROF!!
nimam nič proti tošeju(r.i.p.) ampak vseen ni bil nič več vreden kot navadni ljudje...

Se podpišem pod tole !!! Naj bo enim to za vzgled kakšen folk je.
Mi je pa žal, da je tak mlad človek umru in, da je bil veliki pevec Makedonije.

Kaj za boga pomen R.I.P

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe okt 19, 2007 11:19 pm

sonček je napisal/-a:
Kaj za boga pomen R.I.P

Rest In Peace ali Počivaj V Miru
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
the_man
Novinec

Kraj: all around

Napisal/-a the_man So okt 20, 2007 11:43 am

black je napisal/-a:nebivedu :clapclap

Če se bi ubil en Francelj Novak (se opravičujem če je kdo s tem imenom tu - sem dal samo primer),kateri ne zna peti in ni slaven ampak ima družino tako kot toše katera žaluje za njim.A bi se pisalo po cajtngih pa forumih vse povprek o tem?

tule bi ti samo dodal da vedno ko v casopisu preberem o smrtni zrtvi na cesti,gradbiscu,kjer koli pač,predvsem pa na cesti se zamislim in samemu sebi ali druzbi omenim da je zopet skoda se enega/ene mlade/ga stare/ga človeka,narodnost in verska pripadnost mi nista vazna. tako da osebno ja ce vidim smrtno zrtev mi ni vseeno za njo,razumem pa da se o njih ne pise toliko kot o znanih osebnostih ravno iz tega razloga. nisem se mislim vključevat a to sem zelel povedat ;)
kakorkoli poklon tošetu in vsem ostalim ki so preminuli na tak ali podoben način

lp
za prepoznavnost športnosti avtomobilske firme tekmujejo v formuli 1, rally-u, nascar,...vw pa svojim izdelkom preprosto nadane oznako GTI

darwin
Uporabnik

Napisal/-a darwin So okt 20, 2007 5:19 pm

nebivedu je napisal/-a:
sonček je napisal/-a:
Kaj za boga pomen R.I.P

Rest In Peace ali Počivaj V Miru

Izvorno pravzaprav pomeni requiescat in pace ali naj počiva v miru. V Britanskem delu angleško govorečega sveta je zavest o originalu kar precej močna.

Naj tudi Toše počiva v miru!
Licet volare si in tergo aquilae volat.

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz So okt 20, 2007 7:41 pm

black je napisal/-a:nebivedu :clapclap

to se dogaja... včeraj on,danes en drugi,jutri mogoče jaz

lol? Kot da je to nekaj novega, da bolj je človek znan in pomemben, bolj se piše o njem. Ne vem, a ni to logično? Kdo bo pa bral o francelnju?

Vredna so pa vsa življenja enako, seveda, noben ne trdi da niso, tako da to ne bi smel biti protiargument. Sam sej je logično, black, nebivedu in ostali, če bi vam umrl prijatelj, ne bi za njim žalovali bolj, kot za nekim franceljnom? Seveda bi, to pa zato ker ste ga imeli radi, vam ni bilo vseeno zanj in bi pač v takem primeru do njega čutili več kot do neke osebe, ki je niste poznali. Ali morda ne bi?
Točno to je bilo namreč v primeru Tošeja, samo da dosti bolj obširno in izrazito, opazno.

Ne vem čemu komplikacije, če je pa stvar popolnoma logična. Bolj je nekdo priljubljen, bolj se za njim žaluje, več je čustev do nekoga, bolj se ta izražajo.. in v tem ni nič narobe!

Ljudem v Železnikih in drugod pa bolj pomaga finančna pomoč, kot pa teme na forumu. To smo pa tudi prispevali ane..

(Bolj bi razumel, če bi bla debata o pretiravanju v Makedoniji, kjer otroc ne vem kolk dni ne grejo v šolo že, ena tema tu, se mi pa nekak ne zdi problem..)

Uporabniški avatar
mwindis
Nov uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a mwindis So okt 20, 2007 11:33 pm

nedavno nazaj posneta pesem tošeta v slovnščini http://www.youtube.com/watch?v=1ISucs4gIL8 :oops:

r.i.p. :?

catfish
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a catfish Ne okt 21, 2007 1:44 am

---------------------------------------------------------------------
CLIO BACCARA 1.8 i ORIGINAL

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Ne okt 21, 2007 2:13 am

Najbolj mi je smešen folk, ki Tošeja ni nikol poslušal,ga omenjal ali imel slik kjerkoli že od njega. Zdaj pa vidim, kak majo poln računalnik slik od njega al pa kje na netu, pa jokajo nekaj. Mislim no....to mi je prav smešno ne

Pa tu zdaj nimam v mislih tega foruma.
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
mwindis
Nov uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a mwindis Ne okt 21, 2007 12:45 pm

Lumpy_ to se čist strinajam s tabo. Vidim zdaj na msn ko vsi poslušajo njegove pesmi in na netu vse polno njegovih slik ter npr. na youtube veliko več posnetkov

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P Ne okt 21, 2007 12:50 pm

Se strinjam, patetično.

Uporabniški avatar
sonček
1/2 zvezdice

Napisal/-a sonček Ne okt 21, 2007 9:20 pm

On bi sigurno še bolj uspel, če bi pel v Angleščini samo res je škoda, da ga ni več.
lp

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po okt 22, 2007 9:53 am

važn, d ma en komad u slovenščini :D :D
Slika

Uporabniški avatar
Ninja333
Novinec

Kraj: In da Ghetto