black je napisal/-a:nebivedu
Dejstvo je da se nesreče dogajajo vsak dan.
Če se bi ubil en Francelj Novak (se opravičujem če je kdo s tem imenom tu - sem dal samo primer),kateri ne zna peti in ni slaven ampak ima družino tako kot toše katera žaluje za njim.
A bi se pisalo po cajtngih pa forumih vse povprek o tem?to se dogaja... včeraj on,danes en drugi,jutri mogoče jaz
lol? Kot da je to nekaj novega, da bolj je človek znan in pomemben, bolj se piše o njem. Ne vem, a ni to logično? Kdo bo pa bral o francelnju?
Vredna so pa vsa življenja enako, seveda, noben ne trdi da niso, tako da to ne bi smel biti protiargument. Sam sej je logično, black, nebivedu in ostali, če bi vam umrl prijatelj, ne bi za njim žalovali bolj, kot za nekim franceljnom? Seveda bi, to pa zato ker ste ga imeli radi, vam ni bilo vseeno zanj in bi pač v takem primeru do njega čutili več kot do neke osebe, ki je niste poznali. Ali morda ne bi?
Točno to je bilo namreč v primeru Tošeja, samo da dosti bolj obširno in izrazito, opazno.
Ne vem čemu komplikacije, če je pa stvar popolnoma logična. Bolj je nekdo priljubljen, bolj se za njim žaluje, več je čustev do nekoga, bolj se ta izražajo.. in v tem ni nič narobe!
Ljudem v Železnikih in drugod pa bolj pomaga finančna pomoč, kot pa teme na forumu. To smo pa tudi prispevali ane..
(Bolj bi razumel, če bi bla debata o pretiravanju v Makedoniji, kjer otroc ne vem kolk dni ne grejo v šolo že, ena tema tu, se mi pa nekak ne zdi problem..)