dejan84 je napisal/-a:Spet problemPomojem ne bom več kupoval z ebaya...
V glavnem - začetek tedna sem nekaj zdilal na ebayu (pred tem sva se s prodajalcem vse zmenila glede prevoza in plačila), pol mi pa prodajalec ni poslal njegovih kontaktnih podatkov, da bi mu lahk plačal. Včer mi pa pošlje mail, da je dobil od nekoga v njegovi državi boljšo ponudbo in da se je odločil prodati njemu, ker bo zaradi cenejšega prevoza imel večji profit. A to sploh lahk nardi? Ker to se lahk pol vsak sam zmisle, če bi se premislu, da bi prodal robo - oz. mu je cena, ki jo je dosegla roba na ebayu premajhna ane.
Ac|d_Burn je napisal/-a:Mene tud zanima,ce se lahko obrnem na Ebay,mam dovolj cakanja na DHL.
Stvar je sledeca.6.11 sem dobil luci,ki sem jih kupil prek ebay-a,dostava je bla z DHL do Avstrije.Tam so nekaj zjebali in mi luci pripelali do mene v SLO,ampak ok,ce nebi bla ena izmed luci polomljena.Pisal sem trgovini,ki mi je rekla,da se naj obrnem na DHL.Sel sem tja kjer so napisali porocilo o skodi in bi naj to zdaj poslali njim.Medtem so to porocilo ze zgubili sem ga moral se 1x faxirat,do danes se pa nic novega.Placal sem preko nakazila.
Predlogi?
Lp,Dejan
mihc182 je napisal/-a:Svetujem ti da ne kupuješ na e bayu
Maš same slabe izskušnje!
zupi13 je napisal/-a:BTW: @Voith: kok pa kaj napreduje projekt? kj novih slik?
martin_krpan je napisal/-a:Tak primer sem imel jaz. Vse e-maile sem posredoval ustrezni službi na Ebay. Vendar, ker nisem imel nobene finančne škode , so mi svetovali samo, da dam prodajalcu negativno oceno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov