Kael je napisal/-a:A je mogoče kdo včeraj gledal Preverjeno? Poglejte si kako uspešno športnico smo imeli v Sloveniji, ki sesuje celo Nemčijo v dveh športih. Ampak pri nas, v tej gnili zaplankani, bebavi, zaostali državi je niso hotel met v nobenem klubu. Še več, bebavost neumnih slovečnkov gre celo tako dalje, da je nekdo nahujskal socialni center proti njim, da so se morali potem še s tem ukvarjat. Medtem ko glejga zlomka, v Nemčiji bi jo še nesl na trening. A spet zalčuda: Spomnite se Ž primerov v zadnjih dveh letih, ko je oče materi ukradel otroka in kar naenkrat ni bil nihče za nič pristojen, češ da ni urejena zakonodaja. A tukaj so se pa takoj zganli po enem postu na forumu?...
Socialne so pri nas za brez veze, slovencem ne pomagajo, ampak jim otežujejo življenje, ciganom pa talajo - jst bi vse socialne centre ukinil, vse te ljudi pometal na cesto, vse podpore bi ukinil, pa nej gredo ljudje delat, če ne morjo, pa pač nej gredo v osebni stečaj in konec. Tiste podpore so čist brez veze, namest podpore naj dajo človeku eno njivo pa grablje in lopato, pa nej živi, če ne more, je to njegov problem, nismo več v socializmu, ampak v kapitalizmu in tukaj je kapital v igri, ne sociala.
Kael je napisal/-a:Drugo: posiliš 5 frocov: 1 leto zapora, 3 mesece pogojno. Ukradeš žemlo, BŽNJŠT kazni in keha mimogrede. Ukradeš miljarde še enkrat si car.
Ja to se pa kr navadi, počas boš dojel, da s krajo v sloveniji (mislim s krajo na veliko) lahko živiš.
Če ne verjameš ti dajem še en citat zraven;
Prvih 10 let sem vsako noč molil k bogu, da mi podari bicikl, potem pa sem ugotovil, da bog ne dela tako.
Ukradel sem bicikl in k bogu sedaj že 10 let molim za odpuščanje!!!
Kael je napisal/-a:Tretje: pelješ 220 po avtocesti in si direktor priznane firme. O a to ste pa vi, ah kar srečno vožnjo dalje, mate eno patruljo še naprej, bom sporočil, da vas ne merijo (primer lastna familija). Komu redarji pri nas pišejo listke če v vrsti stojita dva Cayena pa trije clioti: trije clioti dobijo listke.
Pelješ se 100km/h, ostači trobijo, ti jim kažeš sredinec in se voziš dalje!!! (mojenačelo.presss)
Kael je napisal/-a:Četrto: gradiš hišo: koliko časa traja, da izdajo smrtniku dovoljenja od 1 do 2 let. A vas zanima, koliko časa traja če se to spravi delat direktor, ki ga vsi poznajo? 4 mesece + to, da se zida še na vodovarstvenem območju - hiša bo stala ne 30 m od tiste hiške za vodo.
Zgradiš jo sam brez papirjev, sosedu poveš, da je njegova garaža delno na tvoji zemlji in če te bo prijavil katerikoli od sosedov, bo tudi on podiral garažo, ker boš hotel svojo zemljo nazaj. In tako potem sosed vse ostale prosi, da ne prijavijo tebe. (mojenačelo.presss - preizkušeno tudi v realnosti)
Kael je napisal/-a:Peto: kam gredo vsi priznani slovenski zdravniki, gospodarstveniki, inžinerji? V tujino. Zakaj? Ker smo pri nas bebavi.
Odvisno, nekateri delamo tukaj, ampak smo tut dost plačani. In če hočeš imet mir pred šefi, se narediš samo bolj bebavega od njega, pa je.
Kael je napisal/-a:Šesto: poglejte si malo kako folk dela v podjetijih - posebej razne pisarne: 1 dela, trije pa zram ležijo - v večini slovenskih firm (primer je eno najuspešnejših podjetij sicer v Celju, drugi primer je finančna ustanova, in tri službe, katere sem dal skozi).
Včasih so bili celi oddelki, ki so ležali, delala sta pa 2. Očitno nam gre na boljše.
Kael je napisal/-a:Sedmo: zdravstvo ni za tiste z dod., dop. zdr zavarovanjem ampak za tiste, ki prenesejo s seboj kuverto ali enega poznajo. Punca je šla 6x na pregled zakaj skupaj pada, pa vsakič dobesedno navajam tistega bosanca: "e pa to je baš normalno, malo se ljeknite, pa če bit dobro". Skoraj neverjetno: jo pošljem z maminim frajerjem, v enem dnevu narejena vsa slikanja in vse preiskave - sama v 1.5 leta nisma mogla nič. Komu je na voljo zdravstvo?
To sem jaz že pisal. 6 mesecev čakalne dobe se skrajša na "kar pojdite v pisarno", če je le kuverta dovolj debela.
Kael je napisal/-a:Osmič: govori se, da ni denarja. Ena vlada si naroči avjon, druga vlada kupi za evropske poslance stole za 500 € . Ampak otroci so spet brez bolnice, ni aparatov ki so nujno potrebni.
Denar je samo ne za rajo!!!
Kael je napisal/-a:Devetič: zapravljamo miljone za raznorazne neprestane obnove tega in onega s takimi cenami, da je stari mami ki hrušle prodaja, blo 10x preplačano. A spet zanimivo: gasilci morajo za čolne zbirat na trenjih in preverjenem.
Niso dost visok na družbeni lestvici. Ko pa pridejo, pa niso več gasilci.
Kael je napisal/-a:Desetič: v vseh strankah so sami hinavci. Se spomnete t.i. trgovine z orožjem. Ni se dogajalo samo to, tudi denar (marke) se je takrat nosil v kufrih domov in to je delala večina takrat iz vseh strank. Zato pa danes se samo repenčijo kaj bodo preiskal, rezultatov pa ni, ker so kradl vsi.
Politike vse pred steno, pa šus u glavo (mislim na vse dosedanje in sedanje v sloveniji). In to samo za zgled ostalim, da nebi probal še kej podobnega narest.
Kael je napisal/-a:Teh točk s goro lapsusov napišem še 100 če je potrebno. In pol vi men pravte, da sem preveč kritičen. Ja seveda.
Preveč si kritičen. Začni kaj delat na tem, da boš kradel, lenaril in pristal v politiki, ne pa da se ukvarjaš s to tematiko po forumih!!!