Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

So vas starši finačno podpirali pri 17-18-19-20 letih

vedno sem dobil denar za malico, bus, izlete, bencin, hrano, knjige.....
57
51%
občasno sem dobil...
33
29%
dobil pomoč od države (štipendija, otroški)
10
9%
ves denar sem moral zaslužiti brez pomoči staršev in države
12
11%

Skupaj glasov : 112

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a alesdrolec Ne dec 28, 2008 10:38 am

hondacivicc je napisal/-a:OK zdej mam pa tud jest dost teh mojih bednih tem. Sem že enkrat Mactronu rekel, da se bom poboljšal. Zdej delam OBLJUBO ne bom NIKOLI več pisal-odpiral bednih tem, komentiral bom še, toda vsaj kakšen pameten komentar.
ja čist tko kot si se za vedno poslovil iz tega foruma :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:
lej dojem že to je tko k da bi se ti furu po avtocesti in bi se kregu
k bi vsi v napačno smer pelal......sonček! mogoče pa ti pelješ v napačno smer ;)

da ne bo sam off.:
sonček če si dobival štipendijo zakaj le bi ti starši vse plačvali....
jest štipendije nimam in mi kupjo pač to kar rabm....cunje, avtobusno karto, malco itkak zdj evropa financira :P
ampak v primeru da bi mel štipendijo zihr ne bi nič dubiv od njih.....zakaj le????
;)

pa lepe praznike vsem

p.s. za kakšno dodatno stvar pa sam delam med počitnicami.....sem filal police v trgovini, delal kot redar v termah lansk let za 2.5€ tko da si upam rečt da cenim denar!

Uporabniški avatar
hondacivicc
Nov uporabnik

Napisal/-a hondacivicc Ne dec 28, 2008 12:18 pm

Ampak tista štipendija mi je pokrila ravno prevoz. Karta je bila 120 evrov + rabil sem prevoz do avtobusa cca 5 oz.7km po asfaltu. Za malico mi je bore malo ostalo.
Res pa je, da nisem hodil na čike, kofetke, ....
lp

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Sr dec 31, 2008 6:00 pm

nimam štipendije, nima doklad, nimam nikakršne državne podpore. vse kar dobim je, kar zaslužim s počitniškim delom pa starši, ko le morejo prtaknejo zraven. zdej, ko sem pa študent (sem iz nm, študiram v portorožu) me pa tud skos filajo z vseh strani, ker sam itak ne morem skor nič zaslužit, če hočem da mi ne fali na faksu.

avto smo kupil vsak polovico, vzdržuje se pa tud tako nekak, vsak nekaj.

ne razumem pa folka, k dobi po 150€ na mesc štipendije + skos nekje delajo prek študenta, pa pravijo da nimajo dost zase. preživetje pa stanovanje jim pa itak stari financirajo, pa še kako podporo kje dobijo...

drgač pa do zdej od sedmega razreda oš sem delu cele počitnce in vse sobote

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Če jan 01, 2009 3:13 am

hondacivicc je napisal/-a:Ampak tista štipendija mi je pokrila ravno prevoz. Karta je bila 120 evrov + rabil sem prevoz do avtobusa cca 5 oz.7km po asfaltu. Za malico mi je bore malo ostalo.
lp

Zakaj pol nisi kampiral pri soli? 8)
[size=75]Volvo. For life.[/size]

srecnii
Nov uporabnik

Napisal/-a srecnii Če jan 01, 2009 11:45 am

C4V4L13R je napisal/-a:nimam štipendije, nima doklad, nimam nikakršne državne podpore. vse kar dobim je, kar zaslužim s počitniškim delom pa starši, ko le morejo prtaknejo zraven. zdej, ko sem pa študent (sem iz nm, študiram v portorožu) me pa tud skos filajo z vseh strani, ker sam itak ne morem skor nič zaslužit, če hočem da mi ne fali na faksu.

avto smo kupil vsak polovico, vzdržuje se pa tud tako nekak, vsak nekaj.

ne razumem pa folka, k dobi po 150€ na mesc štipendije + skos nekje delajo prek študenta, pa pravijo da nimajo dost zase. preživetje pa stanovanje jim pa itak stari financirajo, pa še kako podporo kje dobijo...

drgač pa do zdej od sedmega razreda oš sem delu cele počitnce in vse sobote

Štipendija ti pokrije samo prevoz vsaj meni. Valda se pa štipendija zmanjša, če imaš manj kilometrov do šole in to kar precej.
Zadnjič spremenil srecnii, dne Če jan 01, 2009 11:54 am, skupaj popravljeno 1 krat.

srecnii
Nov uporabnik

Napisal/-a srecnii Če jan 01, 2009 11:50 am

AudiBoy je napisal/-a:
hondacivicc je napisal/-a:Ampak tista štipendija mi je pokrila ravno prevoz. Karta je bila 120 evrov + rabil sem prevoz do avtobusa cca 5 oz.7km po asfaltu. Za malico mi je bore malo ostalo.
lp

Če misliš na dijaški doma potem nebi prišlo v upoštev, ker tam so stroški višji, kot pa se vozt domov.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če jan 01, 2009 1:05 pm

hahaha, sonček ti še kuj nisi nehal?

Če bi jaz bil admin bi te iz inata vedno ko bi se registriral poslal v banovce, neglede na to al si se popravo al ne.

Rahlo podobnost vidim z onimi na Finskem pa v Ameriki ko so cudaki pol pa jim dopizdi pa postrelijo pol sole pa se sebe...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Če jan 01, 2009 1:05 pm

a ni pri štipendiji (no vsaj pri zoisovi vem) tako, da dobiš neko osnovo, poleg tega pa še približno tako vsoto denarja, kot ga porabiš za prevoz?
Slika

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Če jan 01, 2009 1:55 pm

Mene so me zaceli podpirat pri 24-ih letih :D Prej sem imel stipendijo pa tudi varčen sem bil. Enkrat sem celo jaz njim dal denar. Pol sem bil dve leti brez statusa, ni statusa -> ni dela, in sem bankrotiral. Takrat so mi oni posodli denar pa tut frendi.
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
AudiBoy
Poznavalec foruma

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a AudiBoy Če jan 01, 2009 1:59 pm

srecnii je napisal/-a:
AudiBoy je napisal/-a:
lp

Če misliš na dijaški doma potem nebi prišlo v upoštev, ker tam so stroški višji, kot pa se vozt domov.

Ne, mislil sem kampirat s sotorom. :con
[size=75]Volvo. For life.[/size]

Uporabniški avatar
Mindflash
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a Mindflash Če jan 01, 2009 3:03 pm

Ta štipendija je bolj tako tako... Jaz si z njo komajda pokrijem stroške bivanja... kje je še prevoz domov, hrana in šolske potrebščine... :roll:

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Če jan 01, 2009 5:45 pm

ampak še vedno boljše kot pa tisti, ki nimamo nič
LP Rok

Uporabniški avatar
Mindflash
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a Mindflash Če jan 01, 2009 8:53 pm

Točno tako, še vedno pa ni to enako kot bi zadel sedmico na lotu. Jaz s tem denarjem zgolj razbremenim starše, za kaj drugega mi ne ostane dosti.

Fermi
Nov uporabnik

Napisal/-a Fermi Pe jan 02, 2009 12:21 pm

Mindflash je napisal/-a:Točno tako, še vedno pa ni to enako kot bi zadel sedmico na lotu. Jaz s tem denarjem zgolj razbremenim starše, za kaj drugega mi ne ostane dosti.

Tako je štipendija je ravno za karta pa za kakšno malico.
Za več pa se moraš znajti sam, tukaj ti starši ne morejo pomagat, ker še za sebe nimajo.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov