Mislm,da je to zelo zelo daleč od dobre zabave,kar je prikazano v tem prispevku.u bistvu so mi teli tle bogi k se itak še ne zavedajo kok so bedasti.Me zanima kaj bi rekli,če bi jim pokazu to čez 10 let hehe sam smejali bi se in pomoje bi jim blo mal nerodno.Una "bodoča intelektualka" je bla še najbolj normalna od vseh ampak,če bo v taki družbi še naprej dvomim,da bo prlezla do kakšne inteletualske titule.
Jst se spomnm ko sm biu še bol mulc str tm okol 22let smo ga tud pil pa se zajebaval okol sam ne tko,da smo hodil po bednih diskačih ah kje to ni to,to ni tist pravi šus

Mi smo hodil na Metal koncerte,open aire in se razmetaval,slemal,če je kej keša ostal smo kupoval Cdje,plakate,zbiral podpise od nastopajočih,debatiral z njimi,debatiral o muski-metalu,kje se še kej več dogaja itd itd.. dostkrat smo se dobil zunaj si kupil pijačo u štacuni in mal popival si govoril vice in dva sta prnesla kitaro in smo mal špilal na akustiko uzun in improviziral.Folk je kr prhaju,na konc nas je blo že ene 30.
Se mi zdi da so bli tist res zakon cajti.Pol se spomnem,da smo tud bend nardil pa ga šopal okol po kleteh po garažah po privat žurih pa tko.Bla je res neka Metal-Rock scena in takrt je blo še zanimivo.
To,kar je pa pokazal ta prispevek je pa totalno podn od podna in zahvaljujem se bogu za to,da sm biu mlad v tistih cajtih ko so bli žuri res žuri in ni biu folk tok snobovski,kot je danes.Dons pa sam neki šmeksi keksi pa sami neki mekani ć ji pa L ji pa kajjestvemkajše.U glavnm nikol nism maru južnjakov in sm se jih vedno izogibu,pač nimam dobrega občutka ko so prisotni.