Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Sr sep 22, 2010 3:07 pm

Situacije res ne poznam in nikakor ne mislim zagovarjati MOLa ali Jankoviča. Samo zanimam me kako bi odreagiral ti, če bi bila eno od tistih 3-5 bajt, ki jih bo poplavilo v primeru ruštve mosti, ki ga omenjaš, tvoja?
Vem pa, da je tam totalna pi****ija, imam prijateljico iz Črne vasi.

Uporabniški avatar
mr.ramo
Poznavalec foruma

Kraj: WestCoast

Napisal/-a mr.ramo Sr sep 22, 2010 3:24 pm

če bi dubu povrnjeno škodo,kokr jim je blo rečeno,verjem da bi tud ti pustu da se ta zadeva reši,če ne na drugačen,pa na ta način...stvar je u tem da so tm več ali manj poplavljeni samo prvi štuki in so se druzine preselile v drugi štuk,ko je pa na drugi strani več kot 200 druzin ostal brez strehe nad glavo,saj so zivel v prvem stuku bajte,kot podnajemniki..in kam naj grejo te druzine katere nimajo nobenih sorodnikov v blizini ali celo v Sloveniji ...nevem, naj to rešijo tisti ki so pristojni za take zadeve in upam da bojo cimprej in čimbol resili,tko da bomo vsi zadovolni,čeprav dvomim v to :? ..pa še to sm pozabu omenit,da so tud tiste 3-5 bajte že poplavljene,tko da bi voda sla samo skozi omenjene hiše ..neki tazga je blo govora učer,se sam nevem več ker sm totalno zgublen in odrezan od sveta :evil:

p.s.: hvala bogu da so izumil agregat :pray:

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin Sr sep 22, 2010 7:41 pm

Crna vas ima vsakokrat problem ob mocnem dezevju, ker je usaj 2 metra nizja in se voda dobesedno nabere tm. Je pa zdj brezveze bit genral po vojni pa zugat, ker se je marsikej skoz opozarjalo, pa usi po vrst niso nc nardil.
There is no time...

Uporabniški avatar
Pero
Poznavalec foruma

Napisal/-a Pero Če sep 23, 2010 8:00 am

nebivedu je napisal/-a:Men je bilo najbolj patetično, ko so gobcal, da je vojska v pripravljenosti. Ma kaj ku*ac jih imaš za držat v vojašnicah - vsakmu kos orodja, pa nej pomagajo ljudem na nasipih. Sej jih vsi skupaj plačujemo, lahko tut kej nardijo.

V jugi je ob vsaki taki zadevi prišlo iz vseh vojašnic polno vojakov, pa so na vseh nasipih oni pazil, da ni voda prebila. Gasilci so se pa z črpanjem ukvarjal. Je bilo vse prej in boljš narejen, kot zdej.

Po poročilu POP TV:

Sodelovalo je

10.409 gasilcev (predvidevam da večinoma prostovoljcev)
600 vojakov :roll: :roll: :roll: :roll:

Števila pripadnikov CZ in ostalih si nisem zapomnil

Če ''moramo'' kupovati drago opremo da pomagamo (bogatemu) NATU, ali nam oni sedaj kaj pomagajo :?:

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Če sep 23, 2010 8:43 pm

@Pero

Se strinjam! Imam bratranca v vojski in mi je že pred leti pojamral, da mu gre zelo na živce, ker jih nikoli ne uporabijo za kakšno tako stvar, kot so recimo zdaj, poplave. Ljudje rabijo pomoč oni pa brez dela in se resnično dolgočasijo :roll: .

Sicer je pa toliko poplavljalo, da so začele reke izginjati ;) . Reka Iška je poniknila! :shock:

Uporabniški avatar
Ronin
Stalni uporabnik

Napisal/-a Ronin To sep 28, 2010 9:20 pm

Sem pogledal mal oddajo Preverjeno. Po pravic recen, marsikoga bi blo fejst na gobc trescit in to res mocno. Zlasti ksne pametnjakovice, ker so oni itak najbolj pametni od vseh odvetnikov, pravnikov, zdravnikov, astronavtov, a sam niti prdne ne in potem se spravljajo na gasilce in prostovoljce.
There is no time...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr sep 29, 2010 10:06 am

Ronin je napisal/-a:Sem pogledal mal oddajo Preverjeno. Po pravic recen, marsikoga bi blo fejst na gobc trescit in to res mocno. Zlasti ksne pametnjakovice, ker so oni itak najbolj pametni od vseh odvetnikov, pravnikov, zdravnikov, astronavtov, a sam niti prdne ne in potem se spravljajo na gasilce in prostovoljce.

Na žalost bo tega samo še več. Če mu boš pa pomagal in kako lopato zlomil (njegovo) ali pa mu kaj poškodoval (pa tudi če je bilo že uničeno), te bo pa še tožil.

Pač prihajamo v svet, kjer se, na žalost vseh, vsak samo zase briga in gleda samo na svoj žep, ob tuji nesreči pa se naslaja.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Sr sep 29, 2010 10:56 am

nebivedu je napisal/-a:[Na žalost bo tega samo še več. Če mu boš pa pomagal in kako lopato zlomil (njegovo) ali pa mu kaj poškodoval (pa tudi če je bilo že uničeno), te bo pa še tožil.

Tole me je spomnilo na pripovedovanje mojega prijatelja, ki so šli pomagati na Vič in s svojim avtom vozili žaklje peska. So jih "popljavljenci" zmerjali, grozili, kazali sredince... :roll:

Uporabniški avatar
chan
Moderator | Naj pisec

Napisal/-a chan Sr sep 29, 2010 12:06 pm

Največji nergači so se pojavljali v območjih ČRNIH gradenj. Ko je bilo potrebno plačati državi vse prispevke, so se potuhnili, zdaj zahtevajo od države največjo pomoč.....samo v razmislek!

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Pe okt 01, 2010 8:11 pm

evo tole sem slikal iz aviona, ko sem šel na večerni obhod. zgleda kot lago di garda, v bistvu je pa tole ljubljansko barje. slikano je pa 22.09.2010

Slika

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Pe okt 01, 2010 9:05 pm

Tole prav kool zgleda. Tako bi moralo bit! Ne pa njive in hiše.

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O So okt 02, 2010 11:07 am

Večerni obhod? Hm, a ti si strašil s tistim ultralahkim? En je nekaj frčal okoli takrat... Pa nič slabega ne mislim s tem, da ne bo pomote.
Slika

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash So okt 02, 2010 5:41 pm

ja mal sem šel pogledat kako zgleda od zgoraj... upam da vas nisem preveč prebudil z ropotanjem :)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov