mrtwelvetrees je napisal/-a:če oče nima premoženja niti nepremičnine pa je dobival pomoč, praviš če oče ni imel nepremičnine potem sinu ne bo treba vračati tega "dolga" tudi če ima sin svojo nepremičnino
ta je bosa.... potem bodo vsi to počeli in otrokom ne bo treba vračati premoženja.
crxdelsol je napisal/-a:mrtwelvetrees je napisal/-a:če oče nima premoženja niti nepremičnine pa je dobival pomoč, praviš če oče ni imel nepremičnine potem sinu ne bo treba vračati tega "dolga" tudi če ima sin svojo nepremičnino
ta je bosa.... potem bodo vsi to počeli in otrokom ne bo treba vračati premoženja.
Tako je že do sedaj bilo in nič bosa.
Če imajo tvoji starši nek dolg in po njihovi smrti podeduješ naprimer hišo, podeduješ tudi dolg, če se odrečeš hiši nerabiš "podedovat" tudi dolga.
Ampak ja, slovenčki smo pač taki da vidimo samo kako bomo morali vračati dolg za starši, ne vidimo pa tega da smo dobili tudi nepremičnine.
ChuckNorris je napisal/-a:Edit (mod): VSAKA nestrpna izjava bo brisana!
ChuckNorris je napisal/-a:ChuckNorris je napisal/-a:Edit (mod): VSAKA nestrpna izjava bo brisana!
prosim povej mi kaj je bilo v moji izjavi nestrpnega? Če dobim en argument, preneham z debato.Je blo opisano realno stanje al ne? Edino popravil bi lahko post, in namesto ''cigani'' napisal romi..pa ko sem nazadnje preverjal beseda cigani ne spada glih med zbadljivke
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov