jack86 je napisal/-a:Glede tujcev -azijci, oni so pridni, izobraženi,.. Njihova religija jih ne uči nasilja. Res pa je, da so nam vso gospodarstvo zjeb..al.
Bojimo se lahko muslimanov - skrajnežov. Podivjani, neizobraženi, nasilni. To pa je hudič, cel svet trepeta pred temi neandertalci.
Sarkozy in Merklova imata popolnoma prav, kar se tiče tega!
jack86 je napisal/-a:Glede tujcev -azijci, oni so pridni, izobraženi,.. Njihova religija jih ne uči nasilja. Res pa je, da so nam vso gospodarstvo zjeb..al.
Bojimo se lahko muslimanov - skrajnežov. Podivjani, neizobraženi, nasilni. To pa je hudič, cel svet trepeta pred temi neandertalci.
Sarkozy in Merklova imata popolnoma prav, kar se tiče tega!
PRILAGODITI SE MORAJO EMIGRANTI IN NE MI!
In to je to, pa vam odgovarja ali pa ne. Sit sem tega, da naš narod skrbi, da nismo slučajno užalili nekatere posameznike in njihovo kulturo.
Ta kultura je zgrajena tekom mnogih let z muko in trudom in je zmaga milijonov mož in žena v iskanju svobode. Govorimo SLOVENSKO in ne hrvaško, srbsko, albansko, špansko, libanonsko, arabsko, kitajsko, japonsko ali kateri drug jezik. To pomeni da, če želite biti tu, se naučite naš jezik! Večina Slovencev veruje v boga. To ni neka krščanska desna orientacija, niti ni politično vsiljeno - to je dejstvo, ker so ta narod, kar se vidi iz dokumentov, utemeljili možje in žene krščanske vere in krščanskih načel. Zato je adekvatno, da se krščanska obeležja nahajajo na zidovih naših stavb. Če je Bog za vas žalitev, predlagam, da si izberete nek drug del sveta za vaš dom. Dopuščamo vam vašo vero in vas ne sprašujemo zakaj v njo verujete. Od vas zahtevamo, da sprejmete našo vero in da živite z nami v harmoniji, miru in ljubezni. To je naša domovina, naša zemlja in naš stil življenja in dopuščamo vam, da v tem uživate.
Ampak, če se ne boste nehali pritoževati, protestirati in ogrožati našo državo, našo čast, našo krščansko vero in način življenja, vam srčno priporočam, da izkoristite drugo veliko svobodo, ki jo imajo Slovenci, to je svoboda, da zapustite našo deželo. Če ste tu nesrečni - odidite!
Nobeden vas ni prisilil, da pridete k nam. Sami ste zahtevali, da vas sprejmemo.
Torej, sprejmite državo, ki ste si jo sami izbrali.
jack86 je napisal/-a:Ima vsak po svoje prav, res da stalno živimo v strahu, vedno nekaj najdemo.
...
Malo v razmislek.
Vikking je napisal/-a:jack86 je napisal/-a:Ima vsak po svoje prav, res da stalno živimo v strahu, vedno nekaj najdemo.
...
Malo v razmislek.
Kaj na to porečejo avstralski domorodci. Nekako se priseljenci pred 200 leti niso nekako prilagodili stilu življenja domorodcem, KAJNE?
Se pravi takšne floskule, enopartijski naičn razmišljanja ter zaničevanja, vsega kar drugače razmišlja živi in čuti kot ONI vodi v TOLITARIZEM.
jack86 je napisal/-a:Ima vsak po svoje prav, res da stalno živimo v strahu, vedno nekaj najdemo.
nebivedu je napisal/-a:Kaj so si pa pred 200 leti mislili domorodci kjerkoli po svetu, pa je irelevantno za čas v katerem mi sedaj živimo.
SašoP je napisal/-a:Dobr jo je namlatu ciganko kradljivo pa še uno drugo bi mogu pa še unga deca zravn, da naslednič nebi niti pomisll nebi da bi šli ropat stare babice. Js mu loh sam rečm svaka čast, me zanima kok jih je takih da bi tko reagiral pa pomagal bogi babici
nebivedu je napisal/-a:Malo popravljeno, ampak velja tudi za našo državo.PRILAGODITI SE MORAJO EMIGRANTI IN NE MI!
In to je to, pa vam odgovarja ali pa ne. Sit sem tega, da naš narod skrbi, da nismo slučajno užalili nekatere posameznike in njihovo kulturo.
Ta kultura je zgrajena tekom mnogih let z muko in trudom in je zmaga milijonov mož in žena v iskanju svobode. Govorimo SLOVENSKO in ne hrvaško, srbsko, albansko, špansko, libanonsko, arabsko, kitajsko, japonsko ali kateri drug jezik. To pomeni da, če želite biti tu, se naučite naš jezik! Večina Slovencev veruje v boga. To ni neka krščanska desna orientacija, niti ni politično vsiljeno - to je dejstvo, ker so ta narod, kar se vidi iz dokumentov, utemeljili možje in žene krščanske vere in krščanskih načel. Zato je adekvatno, da se krščanska obeležja nahajajo na zidovih naših stavb. Če je Bog za vas žalitev, predlagam, da si izberete nek drug del sveta za vaš dom. Dopuščamo vam vašo vero in vas ne sprašujemo zakaj v njo verujete. Od vas zahtevamo, da sprejmete našo vero in da živite z nami v harmoniji, miru in ljubezni. To je naša domovina, naša zemlja in naš stil življenja in dopuščamo vam, da v tem uživate.
Ampak, če se ne boste nehali pritoževati, protestirati in ogrožati našo državo, našo čast, našo krščansko vero in način življenja, vam srčno priporočam, da izkoristite drugo veliko svobodo, ki jo imajo Slovenci, to je svoboda, da zapustite našo deželo. Če ste tu nesrečni - odidite!
Nobeden vas ni prisilil, da pridete k nam. Sami ste zahtevali, da vas sprejmemo.
Torej, sprejmite državo, ki ste si jo sami izbrali.
nebivedu je napisal/-a:Napisal si ja in ne? Kej pa je pod JA (pod NE si opredelil mišljenje, pod JA pa ga nisi). In kaj si misliš glede slovenije in tega sestavka?
lizard je napisal/-a:nebivedu je napisal/-a:Napisal si ja in ne? Kej pa je pod JA (pod NE si opredelil mišljenje, pod JA pa ga nisi). In kaj si misliš glede slovenije in tega sestavka?
Ja s tem kar sem napisal sem želel namignit, da zelo napačen človek (beri: premier Avstralije) govori o tej dotični tematiki, ker je eden zadnjih na svetu, ki to lahko počne. Če odmislimo, da to izvira iz Avstralije, je recimo da kolko tolko ok. Vsekakor jeprav, da ko država nekoga sprejme medse, da se ta posameznik nauči vsaj jezika in nekaj ostalih osnov, ki so potrebne da se normalno vključi v sistem po katerem ta država funkcionira. Edino tisto nakladanje o veri oz. religiji je povsem nepotrebno.
Meni osebno je konec koncev vseeno ali grem v LJ mimo džamije ali mimo cerkve, oboje mi predstavlja eno in isto stvar - sredstvo za zastrupljanje človeškega uma. Pravtako najbolj zastopane religije v Sloveniji ne vidim kot nek del kulture, ampak ostanek ki nas opominja, da nas nekdo vedno hoče zmanipulirati in nam nekaj vsiljevati.
J`Mavr0 je napisal/-a:
Treba JELINČIČA voilt pa naredit mir z totimi nesnagami
J`Mavr0 je napisal/-a:off... ampak sem morem vključiti.
Pošten del z "rorcangami"... ampak, toliko vas je somišljenikov (bugari, musliči, kitajci)...
Treba JELINČIČA voilt pa naredit mir z totimi nesnagami, vsi smo pod stresom za nov dan, oni pa ne delajo NIČ...
Tak da, VOLIT treba vsaj nekoga, bo vsaj kaj pametnega naredo, ne pa samo tajkunske posle sklepal pod mizo javnosti. OBLAST JE V K***U! zakaj ne okrenemo ničesar
lp;
Jernej
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov