stenlyt je napisal/-a:Imam težavo pri formatiranju (namizni računalnik)
Namestit želim windows xp-je. Vse lepo dela, dokler me ne upraša kaj želim narediti z windowsi. Kliknem enter za namestitev in mi napiše, da ne najde nobenega diska. Enako mi naredi če želim popravit windows. Računalnik mi sicer deluje, vendar šteka.
Probal sem disk sklopit, ni pomagalo. Baterijo na plošči sem dal tudi že ven, vendar tudi to ni pomagalo.
Prosil bi za pomoč.
DaDek je napisal/-a:pomoje si imel do sedaj srečo in si vedno imel Win XP cd z includanim sata gonilnikom oz. si vedno imel vstavljeno disketo v disketniku s sata gonilnikom..
stenlyt je napisal/-a:DaDek je napisal/-a:pomoje si imel do sedaj srečo in si vedno imel Win XP cd z includanim sata gonilnikom oz. si vedno imel vstavljeno disketo v disketniku s sata gonilnikom..
Diskete nisem imel nikoli noter. Tudi meni je vse skupaj zelo čudno
PogachnyK je napisal/-a:Skratka naj mi nekdo pomaga:
Imam naročen t2 internet, in kot veste, lahko spremljaš iptv preko računalnika. no že kake pol leta sem odlašal, da si bom zadevo napeljal na laptop, in danes sem si vzel cajt. Grem na internet, vtipkam "navodila za gledanje t2 iptc preko wirelesa" in gleh ga zlomka... neurasdni t2 forum se je "sesul" zgleda da ga je t2 začel blokirat, in ni več nikjer vodičev.
Če slučajno kdo ve, kje na netu se nahaja ta vodič, bi se res priporočal za link.
Najprej moram seveda vidit, če mi ruter sploh podpira dd-wrt in s tem tudi multicasting... ker potem mso že na pol poti
Če slučajno kdo ne ve, da lahko spremlja t2 iptv preko računalnika: t2 playlista
PS: na t2 forumu, to objavo takoj brišejo, na slotchu, pa ni nč pamtnga, pa so ljudje to že spraševal, pa so dodani samo linki, ki nedelajo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost