Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Pe jul 10, 2009 9:25 am

sašo5 je napisal/-a:N O K I A JE ZAKON

p.s to za simobil in "njene nokia" smo imeli primer na firmi; dve od petih so "krepnile"(zamenjali obe z novimi brez problema v treh dnevih- odklenjene in sedaj delajo že celo leto, ostale tri so o.k.) in celo na telerayu so povedali, da s Simobilom nekaj ni v redu(dobro, ne direktno, ampak med vrsticami...)

p.s1. simobila in tuša se izogibat :P

sam osebno sem zamenjal že čez 30 različnih nokij višjega cenovnega razreda v 5 letih in z niti eno nisem imel problema....niti ena ni bila potrebna da bi jo peljal na servis ali kako drugače ne delovalo....
so pa bile večinoma kupljene pri mobitelu,v prosti prodaji ali pa preko znanega handlerja...
tako da moj glas gre nokii.

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco Pe jul 10, 2009 3:15 pm

damjan je napisal/-a:
sašo5 je napisal/-a:N O K I A JE ZAKON

p.s to za simobil in "njene nokia" smo imeli primer na firmi; dve od petih so "krepnile"(zamenjali obe z novimi brez problema v treh dnevih- odklenjene in sedaj delajo že celo leto, ostale tri so o.k.) in celo na telerayu so povedali, da s Simobilom nekaj ni v redu(dobro, ne direktno, ampak med vrsticami...)

p.s1. simobila in tuša se izogibat :P

sam osebno sem zamenjal že čez 30 različnih nokij višjega cenovnega razreda v 5 letih in z niti eno nisem imel problema....niti ena ni bila potrebna da bi jo peljal na servis ali kako drugače ne delovalo....
so pa bile večinoma kupljene pri mobitelu,v prosti prodaji ali pa preko znanega handlerja...
tako da moj glas gre nokii.

tako število telefonov v tako kratkem času...sj ni časa da bi vsakega konkretno sprobal in videl kaj štima in kaj ne :) moj glas gre telefonu ki ga uporabljam vsaj eno leto in še vedno dela tipi-topi
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a dejvi So jul 11, 2009 11:51 am

Evo, včeraj sem nabavil LG KU990i Viewty, ki ima 5 MIO pixlov fotoaparat. Po raznih forumih ga vsi hvalijo, kako noro dobre fotke dela. Sam pa ugotavljam, da kljub max nastavitvam kvalitete, dela prav BEDNE fotke, ki so grdo preosvetljene po robovih, neostre in kavne. Da ne govorimo v notranjhih prostorih. Ob slabi (tudi dnevni svetlobi, recimo kadar je oblacno) pogrne na celi fronti. Pravo majhno razočaranje. Je imel kdo tak primer? Format je kar pravi, ker ko prevrerim fotko na PCju, ima ustrezen format, ampak vidi pa se, kot da sploh ni ustrezen format, kot bi bla 640x480. Kakšna ideja, nasvet? Evo primer fotke, pomanjsane na format 800x600 s photo gadget in pri odlični dnevni svetlobi:

Slika

Uporabniški avatar
obcasnigledalec
Novinec

Napisal/-a obcasnigledalec So jul 11, 2009 12:22 pm

Pa sej ne morš nastavlat časa osvetlitve, zaslonke ali pa iso. Pozabi kvalitetno fotkanje z mobitelom.
Zdaj že objavlam občasno

Uporabniški avatar
dejvi
Uporabnik

Napisal/-a dejvi So jul 11, 2009 1:20 pm

iso lahko nastavljas, pa kupi drugih stvari, ampak sej kot pravis, to ni fotoaparat, zal.

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em So jul 11, 2009 10:34 pm

eh bučkoti .. fora je v leči ne v pikslih :)

Uporabniški avatar
FRANCIVW
Stalni uporabnik

Kraj: KAMNIK

Napisal/-a FRANCIVW Po jul 20, 2009 1:24 pm

Pred enim tednom sem zamenjal Nokio N-95 z Nokio N-97 in moram rečt da 8)
Slika

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Po jul 20, 2009 7:03 pm

FRANCIVW je napisal/-a:Pred enim tednom sem zamenjal Nokio N-95 z Nokio N-97 in moram rečt da 8)

a si jo nabavu preko spleta ?
biturbo SKN Project CT3 50

Uporabniški avatar
FRANCIVW
Stalni uporabnik

Kraj: KAMNIK

Napisal/-a FRANCIVW Po jul 20, 2009 8:46 pm

bigturbo je napisal/-a:
FRANCIVW je napisal/-a:Pred enim tednom sem zamenjal Nokio N-95 z Nokio N-97 in moram rečt da 8)

a si jo nabavu preko spleta ?

Pri Mobitelu ;)
Slika

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan To jul 21, 2009 8:31 am

nova nokia N97 bela tudi pri meni.
menjal za 5800XM

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Če avg 13, 2009 10:53 am

ima kdo kako dobro stran za samsunga f480 kjer bi se dalo kaj naložiti - aplikacije itd.... ?

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a ervin30 Če avg 13, 2009 12:03 pm

lep pozdrav najprej,danes sem po potši dobil nokio n70 lepo ohranjena in vse ampak je en problem: ko vžgem telefon mi napiše to: start-up failed,+še neka ampak se nesplomnim točno ker sem telefon nesel na servis tisti ki tam dela mi je rekel da je najverjetne zrušen sistem in bo potrebno samo naložit nov softwaare(10euro) zdaj pa me zanima če je to res ali je mogoče kaj drugega narobe? prosim za odgovore. hvala že vnaprej

prosim :cry:
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če avg 13, 2009 8:38 pm

ervin30: Se predno si nesel tja bi lahko poizkusil resetirati oz. postaviti na tovarniske
nastavitve z naslednjim prijemom: Pritisnes hkrati * + 3 + Gumb "klici" nato sledis navodilom
in nakoncu ugasnes telefon/resetiras in prizges nazaj. Lahko je bil le kaksen zacetni bug.

Skoda...

adis: Tu spodaj...
http://www.mobileheart.com/cell-phone-s ... tware.aspx
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Napisal/-a ervin30 Pe avg 14, 2009 2:47 pm

ja jbg zaj je kaj je je pa bil spofware zrušen :roll: a mi lahko še kdo to pove če obstaja kak adapter za spominsko kartico za n70? tako kot naprimer za micro sd?
Dobra ko bbska.
stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis So avg 22, 2009 10:41 am

MacTron je napisal/-a:adis: Tu spodaj...
http://www.mobileheart.com/cell-phone-s ... tware.aspx

@mactron: hvala

pa sem dobil svojo igračko nokio 5800 XM in lahko rečem, da je ZAKON
:P

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Napisal/-a ervin30 To avg 25, 2009 8:04 am

no imam spet eno novo nokio n70 in ko jo prižgem ne najde omrežja,in piše brez povezave kaj bi lahko bilo? menjal sem že 2 sim kartici ampak ni težava v sim kartici ampak nekaj drugega.lahko prosim kdo pomaga sem probal z tistim ko is napisal mactron ampak nič ne naredi :roll:
Dobra ko bbska.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis To avg 25, 2009 8:38 am

ervin30 je napisal/-a:no imam spet eno novo nokio n70 in ko jo prižgem ne najde omrežja,in piše brez povezave kaj bi lahko bilo? menjal sem že 2 sim kartici ampak ni težava v sim kartici ampak nekaj drugega.lahko prosim kdo pomaga sem probal z tistim ko is napisal mactron ampak nič ne naredi :roll:

če ne najde omrežja potem je napaka v anteni

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Napisal/-a ervin30 To avg 25, 2009 9:17 am

potem je edina rešitev servis?
Dobra ko bbska.

Uporabniški avatar
5ka
Novinec

Kraj: planina

Napisal/-a 5ka To avg 25, 2009 5:15 pm

nokia e 71 in e 51. oboje sta kar dobre poslovne mašince za tiste ki morajo na šihtu dostkrat na hitro kej na net skočt in nimajo kompa ob seb. to pride predvsem prov ker sm dost na poti. tud garmin k sm ga naložu na e71 dela z vgrajeno anteno več kot odlično. skratka če rabiš malo bolj resen aparat sta kr dobra izbera

l.p. samo
ride to live live to ride

Uporabniški avatar
ervin30
Uporabnik

Napisal/-a ervin30 Pe avg 28, 2009 7:29 am

no imam spet probelem z sranjem od nokie n70 :EE no torej včeraj se peljem po mestu z kolesom in od 1x pred mano se en tip z kolesom ustavi in jaz brez pomisleka stisnem prednjo bremzo,no poletel sem čez belanco in na asfalt seveda :roll: ravno v tistem trenutku ko sem padel na tal se udaril z telefonom ob cesta(imel sem ga v stranskem žepu) se vstanem no na srečo sem popraskan-nič hujšega vzamem telefon iz žepa in vidim da je pač zaštekal(ob udarcu) :roll: dam baterijo ven in ga prižgem in od takrat mi telefon nedela ko ga vžgem je samo belo na ekrani v meni nepride in tudi tistega začetnega(NOKIA) ne napiše :x zanima me če kdo ve kaj se je zgodilo z telefonom,ker sem na koncu z živci :x :x tisto varjanto ki jo je napisal mactron se probal in nedeluje,prosim pomagajte ker sem obupal nad to nokio :?
Dobra ko bbska.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov