Ok zdej ga bo kmal kmal v Lj tolk k ga je blo ob sedmih pr nas doma. Zdele pada tut pr nas samo nevem kako je blo kej čez dan. Kot sem že včeri reku da jutr hočm doma 35cm snega. če bo takole padala ga bo res.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!
logaška pista dela cudeže pa od tamauga 19 (1.4 energy letnik 89) tut pičimo hujš od šumija al pa od tommija makinena al kwa je ze tist falus pr WRC-ju
biu pred rutarjem na rudniku....snega je tok pišuka hudo....4x4 power drift na pocez :P mam use posnet pod do tja pa tm use :P bom probu dt na net kej jutr
bil u BTC-ju , vidu sam enga starga pasata k se je mal vrtel,
sem tud sam se suku okol sam je preveč snega pa trdo podvozje,tko da me je ful zrukal,
sem čist
killa bee pjt že spat... kle na jesenich mamo cca. 30cm nespluženga na cest... jest sm zj plug oponašu... resno. pa tko lepo je na avtocesto pridriftat ;]
voltage je napisal/-a:killa bee pjt že spat... kle na jesenich mamo cca. 30cm nespluženga na cest... jest sm zj plug oponašu... resno. pa tko lepo je na avtocesto pridriftat ;]
ja sj sm jest tut... po kakšnem letu al dveh... sam za rojstn dan mam pa to pravico! pa ta veselje da mi je padl snega abnormalno velik na mojo čast lol, moj ego je tko velk da manjši planeti krožjo okol njega p.s. volty je vufrčka dobu :P
Sluzbena pot me je zanesla iz Ljubljane do Trsta.....Vozil sem od 10h zvecer pa do zdej 2h zjutri...v eno smer....torej, 4 ure.....Ljubljana je bla cist zasnezena, pol smo se pa lepo v cetico za plug postavl pa vozil....do postojne je uibr snezil, pol se je do razdrtga mal skuleral, od tm do meje pa spet ful snezni zamet....cesta pa da ne recm...povprecna hitrost 30-35 km/h.....