Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Ne okt 18, 2009 9:33 pm

baSix je napisal/-a:Lastim si HTC Tytn II

mam pa en problem z navigacijo, in sicer z iGo8, gps mi v programu ne zazna, čeprav mi drugače GPS dela brez problema (Internet, Google maps...) ve kdo kakšno rešitev?

pojdi v nastavitve od igo8 in naštimaj da naj igo8 pridobiva podatke iz internega gps modula

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Ne okt 18, 2009 10:57 pm

Problem je da mi pie da je GPS-sprejemnik opvezan vendar še vedno ne deluje ( ne kaže mi hitrosti niti kje se trenutno anhajam) :(
...::: www.CST-TEAM.net :::...

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Po okt 19, 2009 12:07 am

baSix: Program iGo8 kot samo ta podatek ni nic, ker zacetni IGo8 je imel nekompatibilnostne
probleme, ki so jih z R1 patch2 resili ...torej se bos moral obrniti na ponudnika IGo8 kjer si to
kupil, da ti namestijo R1 (v kolikor imas original) ostalo ne pride v upostev.

Spodaj imas kompatibilnostno listo
http://www.navngo.com/content/language/ ... evices.pdf (stran 2)
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Po okt 19, 2009 1:09 pm

Am vbistvu je zastojnska verzija ki sem jo dobil zraven telefona, Dobel sem tudi TomTom-a samo mi tud ta ne dela :oops:

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Po okt 19, 2009 6:51 pm

Kakor berem ste nekateri pripravljeni plačat hude ''šolde'' za eno kišto, ampak meni niso potrebne te vse funkcije (fotoaparat, ipd.), ker ga rabim samo za poklicat in sms.
Sedaj imam SE K610i in mi baterija zdrži dva dni. Imam ga nekaj čez dve leti. Problem je tudi to, da je ves zravsan (je pobarvan).

V oči mi je padel SE C510. S kakšnega materiala je ohišje (guma, brušen aluminij,...)?

Prosim, da mi predlagate še kakšen telefon - naj bo:
- visoka kakovost končne izdelave (kvalitetna plastika)
- ohišje iz gume
- kombinacija brušenega aluminija
- naj ne bo pobarvana plastika!

Kot je razvidno iz teksta mi je pomembna kakovost izdelave (ohišje iz zgoraj navedenih materialov) in čimvečja vzržljivost baterije.

Še slika SE C510
Slika

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Po okt 19, 2009 7:45 pm

približna cena ki si jo pripravljen odštet? ker drugače ti lahko svetujem Nokio 8800 vendar je ta v najbvišjem cenovnem razredu :P

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind To okt 20, 2009 9:37 pm

Mi ni všeč Nokia 8800. Nočem telefona, ki se odpira na preklop in z drsnim odpiranjem.

Uporabniški avatar
gecco
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a gecco To okt 20, 2009 11:05 pm

Stari iPhone sem prodal naprej in od včeraj naprej uporabljam iPhone 3G S :D
prvi vtis...S definitivno pomeni hitrost, pa tudi vse napake ki bi jih mogoče še lahko pripisal staremu so tlele več ali manj odpravljene, tko da MAJKA :D :D
''you cannot be a true petrolhead until you've owned an Alfa''
''Four wheels move the body. Two wheels move the soul.''
Slika

Uporabniški avatar
en3rgie
Stalni uporabnik

Napisal/-a en3rgie Po okt 26, 2009 8:22 pm

Eno uprasanje .. odlocam se med nakupom nokie in sicer E90 E71 in N95 8Gb. Vase mnenje katero se splaca ?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po okt 26, 2009 10:45 pm

od vseh telefonov mi je še najbolj všeč iPAQ 614c z WM 6.5. Sam si narediš ROM, vstaviš vanj, kar potrebuješ in zadeva deluje hitro. Zarad 624MHZ proca (navitega iz 518MHz) zadeva deluje zelo hitro. Pa še remote desktop lahko uporabljam, da mi ni treba za računalnikom sedet. Tudi tole je pisano preko remote dekstopa.wifi deluje odlično, 3g tudi.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
gashper
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a gashper To okt 27, 2009 7:58 am

en3rgie je napisal/-a:Eno uprasanje .. odlocam se med nakupom nokie in sicer E90 E71 in N95 8Gb. Vase mnenje katero se splaca ?

Imam E90 in je več kot zadovoljiv telefon. Velik ekran, funkcionalen, baterija mi drži do 4 dni, Garmin deluje super, dokupil pa sem si še 4GB kartico in imam čisto dovolj placa gor.
[url=http://www.poraba.com/car_details.php?carid=27793] [img]http://www.poraba.com/povprecna/27793_2.png[/img][/url]

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan To okt 27, 2009 11:35 am

en3rgie je napisal/-a:Eno uprasanje .. odlocam se med nakupom nokie in sicer E90 E71 in N95 8Gb. Vase mnenje katero se splaca ?

splača se ne nobenega:):)
najprej povej za kaj ga potrebuješ sploh.....
za poslovne zadeve definitivno E90.
N95 8G pa edino zaradi poomnilnika...
evo tole sem enkrat v preteklosti že napisal o E90 v tej temi

COPY Paste:
pozdravljen.
ker omenjaš nokio E90 in ker sem bil lastnik le te naj ti nekaj napišem o njem....
sam aparat je zelo dobre izdelave in glede na njegovo "flip" odpiranje zelo dobro zdrži razne pretrese in dotike.sam sem bil izredno zadovoljen sam sem ga uporabljal tako za poslovne kot za zabavne namene..glavni ekran je fajn ker je zelo velik in ti olajša delo na spletu ali pri urejanju vseh vrst datotek.fajn je tudi da lahko sms napišeš brez da odpiraš glavno tipkovnico...torej kar na majhne sprednje tipke in prednji zaslon.baterija je dokaj vzdržljiva in ob zmerni uporabi mi je zdržala cca.3 dni.edina slabost telefona je njegova veličina ki pa mene nekako ni motila,čeprav so vedno padale opazke ko sm jo dal iz žepa o raznih cihlih in kalancah....

pa srečen nakup

Uporabniški avatar
en3rgie
Stalni uporabnik

Napisal/-a en3rgie To okt 27, 2009 6:00 pm

damjan hvala za razlago. Velikost pri E90 me niti toliko ne moti .. zanima me kaksen je fotoaparat ? Za plaac me niti toliko ne skrbi ker ga nebom porabil 8gb. E90 pa 4gb kartico bi bilo dovolj ;) gashper kako si zadovoljen ?

Uporabniški avatar
gashper
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a gashper To okt 27, 2009 6:23 pm

Kamere jaz načeloma nimam kaj uporabljati, sem pa probal nekaj slik pa niti nisem zadovoljen. So bile več ali manj popačene. Se pa niti nisem igral z nastavitvami.

Pri telefonu me najbolj moti, ko imam "odprtega", da ne morem uporabljati znakov Č, Š, Ž , kar me pri pisanju e-mailov ovira.

Drugače pa pripomb čez telefon nimam.
[url=http://www.poraba.com/car_details.php?carid=27793] [img]http://www.poraba.com/povprecna/27793_2.png[/img][/url]

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Sr nov 04, 2009 11:46 pm

No pa sem po skoraj treh letih zamenjal telefon.
Sem kar tega kupil z drsnim odpiranjem.

Gre pa za SE T715

Mnenja?

Slika

baSix
Novinec

Napisal/-a baSix Če nov 05, 2009 12:37 am

hm... SE brez auto fokusa? :shock: nwm no :roll:
vidim da tud Wlan-a nima :?

nisem pa zasledil če ima touchscreen?

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kukec Če nov 05, 2009 11:28 am

nekaj me zanima preden se sploh kaj lotim
torej na nokii n95 mi je crknil ekran( lučka sveti, ampak je vseno tema), predvidevam da so šli kakšni kontakti pri drsniku, ker ko potisnem ekran navzgor ni običajnega "klika" ampak malo čudno klikne.. če snamem zadnje ohišje dol, so vodila drsnika pritrjena na vsaki strani s 3 vijaki.. zanima me če je kdo že jemal to narazen in če lahko kaj "odleti" ven tako da potem ne bom znal skupaj sestavit :D

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Če nov 05, 2009 1:00 pm

Mi lahko kdo priporoči mobilni telefon za mojo staro mamo? Če ima telefon samo velike tipke in črke na zaslonu mi nič ne pomeni, ker stara mama nima pojma kaj je to računalnik (ve da jaz visim veliko na njem, ne razume pa kaj to je), niti ne ve kaj je to internet, tehnika, razen tvja in ure ji je čista neznanka, stara je 91 let, tako da klasični telefoni z meniji itd. ne bodo nič pomagali.

Slišal sem, da obstajajo telefoni, ki imajo samo ogromne 3 tipke? In na vsaki tipki je shranjena ena cifra in to je vse, kar ta telefon zna? No, nekaj takega bi rad

lp
Slika

zrmkf
Novinec

Napisal/-a zrmkf Če nov 05, 2009 1:08 pm

eclipse_R je napisal/-a:Mi lahko kdo priporoči mobilni telefon za mojo staro mamo? Če ima telefon samo velike tipke in črke na zaslonu mi nič ne pomeni, ker stara mama nima pojma kaj je to računalnik (ve da jaz visim veliko na njem, ne razume pa kaj to je), niti ne ve kaj je to internet, tehnika, razen tvja in ure ji je čista neznanka, stara je 91 let, tako da klasični telefoni z meniji itd. ne bodo nič pomagali.

Slišal sem, da obstajajo telefoni, ki imajo samo ogromne 3 tipke? In na vsaki tipki je shranjena ena cifra in to je vse, kar ta telefon zna? No, nekaj takega bi rad

lp

Nekaj takega verjetno ;)
http://etrgovina.mobitel.si/katalog/mob ... ick-ag/634
K'k bi, de na bi?

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Pe nov 06, 2009 3:33 pm

huh, zanimivo, točn to kar iščemo ja :) hvala

lp
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom