samsung f480

baSix je napisal/-a:HTC Tytn II (Kaiser)
sem kr zadovoljen z njim, je pa to že moj 2 HTC in bom tud ostal na HTC-jih ker sem več kot zadovoljen.![]()
Sem pa imel danes v rokah Nokio N97 in mi v pol urah uporabe ni nakakor sedla, še vedno ima tipičen "stari" nokijin menu, z odvečnim sranjem, in še vedno z pomankanji.
drift.king je napisal/-a:baSix je napisal/-a:HTC Tytn II (Kaiser)
sem kr zadovoljen z njim, je pa to že moj 2 HTC in bom tud ostal na HTC-jih ker sem več kot zadovoljen.![]()
Sem pa imel danes v rokah Nokio N97 in mi v pol urah uporabe ni nakakor sedla, še vedno ima tipičen "stari" nokijin menu, z odvečnim sranjem, in še vedno z pomankanji.
ja za nokio se strinjam..ja htcji majo velik funkcij pa možnosti programov in aplikacij pa tudi baterija je kr uredu za razliko od konkurence. Sm pa v dilemi med htc diamond 2 ali htc hero, ampak slednji mi bolj "ugaja"
sejjaretun je napisal/-a:mam se g900,telefon je tocno tak,kot ga potrebujem/zelim,AMPAK,non stop steka,se resetira,vcasih na hip se kontrast spremeni na temnejse itd.zdej nevem kaj je vzrok,2x sem ze software update-al.
je mogoce kdo mel podobne izkusnje,zanima me kaj bi blo narobe?
garancijo mam,sam se bojim da bodo samo software zamenjali in s tem nic popravili..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov