Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK To jul 13, 2010 2:33 pm

Nokia odpade..!

Izbira samo med omenjenima telefonoma. Še kdo..?

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a B|ind To jul 13, 2010 2:50 pm

iPhone !

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI To jul 13, 2010 2:54 pm

Samsung ga nese anyday :)
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=2826

-Njegov superAMOLED display je nenadjebiv :)
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO To jul 13, 2010 3:30 pm

W|zz je napisal/-a:Tipke na E seriji so dost simple, sej so po standardni qwerty razporeditvi.. Po parih dnevih se jih brez problema navadiš.
Edin velikost je pa res lahko komu mal problem..

jaz mam E72 gold, sem veliko gledal kater telefon bi si uzel pa je prišel samo ta v račun, najprej sm hotel 8800 gold pa je precenjen, fora je samo v materialu, posebnih funkcij pa nima...tko da je e72 padla je pa res sm, imel sem probleme na začetku z tipkovnico, ker se pa jaz dosti dopisujem z puncami in jim pišem romane, mi ta tipkovnica krajša pisanje smsov... :) no meni je e72 zelo priročen in uporaben. prav tako od interneta in navigacije...velikokrat mi pa pride prav lučka ko kaj iščem ponoči..:)

velikost pa ni problematična saj je enaka oz celo majša od iphone, oz neka normalna velikost, ter zelo tanek ;)

poudarit pa moram na baterijo, drži 4 dni brezproblemov ;)
Zadnjič spremenil HaMzO, dne To jul 13, 2010 4:04 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis To jul 13, 2010 3:31 pm

HaMzO je napisal/-a:im pišem romane mi ta tipkovnica krajša pisanje smsov...:)

:lol:

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO To jul 13, 2010 4:04 pm

adis je napisal/-a:
HaMzO je napisal/-a:im pišem romane mi ta tipkovnica krajša pisanje smsov...:)

:lol:

jebiga če pa gledam tv še zravn pa nepreberm za sabo kaj sm napisu :D :D

Uporabniški avatar
Media3
Stalni uporabnik

Napisal/-a Media3 To jul 13, 2010 4:40 pm

ManIAK je napisal/-a:Mam ravno eno vprašanje.

Danes me je v 4tem letu starosti prvič popolnoma razočaral moj telefon (SE m600i) :)
Ne polni več.

Ker sem hitre jeze sem se v 10minutah odloču, da je čas za novega. Opciji sta 2 in samo 2.. ;)

Rabim nasvete/izkušnje v roku pol ure, zato se obračam na forum.
Ali:
iphone 3gs 16gb (nov)
samsung galaxy S (nov)

torej..?

Iphone 3gs je zelo dober telefon.
Vendar je Samsung galaxy S boljši oziroma se lažje primerja s 4gs. Glavne prednosti Galaxya S:
Dosti boljši ekran, ki je tudi dobro vidljiv na svetlobi.
Ima veliko boljši procesor pravzaprav ima istega kot novi iphone 4Gs.
Ima veliko boljšo kamero in snemanje v HD ločljivosti....

Ima pa zame veliko slabost in sicer plastika je dosti cenena medtem ko iphone je narejen iz kvalitetnih materjalov in tudi očutek temu primeren.

Mogoče poglej še htc desire. Ki je zelo podoben Samsugu le slabši enkran ima.

Drugače imaš še ne zanimiv video, ki je nažalost še resničen...
http://www.youtube.com/watch?v=FL7yD-0pqZg

Uporabniški avatar
B|ind
Poznavalec foruma

Napisal/-a B|ind To jul 13, 2010 6:23 pm

HaMzO se ti je že zgodilo da ti je e72 kdaj zmrznila ? Ali tebi adis ?
Meni je zadnjič zmrznil čist.. ga bom vrjetno kar nazaj nesel da povejo kaj se dogaja.
Pa še nekaj me zajebava in sicer ko me kdo kliče mi nekaterih shranjenih številk noče prikazati kot ime shranjeno v imeniku ampak mi kaže le številko tako da nevme kdo me kliče. Kdo ve kaj je vzrok tega ?

Uporabniški avatar
_IceMan_
Novinec

Kraj: MB

Napisal/-a _IceMan_ To jul 13, 2010 7:06 pm

B|ind je napisal/-a:HaMzO se ti je že zgodilo da ti je e72 kdaj zmrznila ? Ali tebi adis ?
Meni je zadnjič zmrznil čist.. ga bom vrjetno kar nazaj nesel da povejo kaj se dogaja.
Pa še nekaj me zajebava in sicer ko me kdo kliče mi nekaterih shranjenih številk noče prikazati kot ime shranjeno v imeniku ampak mi kaže le številko tako da nevme kdo me kliče. Kdo ve kaj je vzrok tega ?

Za to, da ti ne kaže imena, sem do sedaj videl le na LG mobitelu. Za Nokio to prvič slišim...

Uporabniški avatar
en3rgie
Stalni uporabnik

Napisal/-a en3rgie To jul 13, 2010 7:33 pm

INFINITI je napisal/-a:Samsung ga nese anyday :)

Od Iphona je veliko telefonov bolsih po karakteristikah, vendar ko ga enkrat probas vidis da je zgodba drugacna in ti pac negre iz roke :) Sem mel ze kar nekaj telefonov .. vendar Iphone je zakon .. ce mas kaksno sanso sprobaj ga pa bos videl ce je to to :) Nerecem da je Samsung slab .. samo jst Iphona ne zamenjam za nic. Plus tega imas veliko vec aplikacij za iphona kot za samsungovega Androida .. recimo 5x vec.

Mitya
Nov uporabnik

Napisal/-a Mitya To jul 13, 2010 7:48 pm

_IceMan_ je napisal/-a:
B|ind je napisal/-a:HaMzO se ti je že zgodilo da ti je e72 kdaj zmrznila ? Ali tebi adis ?

Za to, da ti ne kaže imena, sem do sedaj videl le na LG mobitelu. Za Nokio to prvič slišim...

Na simu in telefonu imaš shranjene 2 številki pod eno osebo.. Izbriši eno osebo ter imej strikno samo eno.. To je greška nokij.. To se meni dogaja tu pa tam na novi x6..

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Sr jul 14, 2010 10:10 am

en3rgie je napisal/-a:
INFINITI je napisal/-a:Samsung ga nese anyday :)

Od Iphona je veliko telefonov bolsih po karakteristikah, vendar ko ga enkrat probas vidis da je zgodba drugacna in ti pac negre iz roke :) Sem mel ze kar nekaj telefonov .. vendar Iphone je zakon .. ce mas kaksno sanso sprobaj ga pa bos videl ce je to to :) Nerecem da je Samsung slab .. samo jst Iphona ne zamenjam za nic. Plus tega imas veliko vec aplikacij za iphona kot za samsungovega Androida .. recimo 5x vec.

Sem probal, pa mi je bil všeč, vendar so ga ostali že prehiteli IMHO. Moti me tudi da recimo baterija gre in si pečen, pa tudi bilo je že veliko pomankljivosti naštetih v preteklosti. Ta samsung laufa 2.1 operacijski sistem, za vogalom pa prihaja brezplačna nadgradnja na 2.2 Froyo, ki LETI na temu telefonu in je res izboljšan.
Sej za androida je 30.000 aplikacij na voljo - je to premalo? :D

-Vsakemu svoje, vendar mi je Iphone premalo kofigurabilen. Sam recimo imam Omnio II sedaj, pa inštaliran SPB mobile shell
http://www.spbsoftwarehouse.com/

-Interfejs lahko spreminjam do mile volje in s skini uredim da zgleda en meni in ikone kot na Iphone, drugi kot na HTC, tretji spet kakor se mi sprdne in tako naprej. -Briljantna zadeva, pa kmalu bo tudi na voljo za androida, tako da Iphone nima niti tukaj nobene ekskluzive več glede izgleda ;)
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Sr jul 14, 2010 10:41 am

INFINITI je napisal/-a: Iphone nima niti tukaj nobene ekskluzive več glede izgleda ;)

iphone je ikona in vedno bo ikona saj se obeta iphone 4 ( če se ne motim).

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Sr jul 14, 2010 11:23 am

adis je napisal/-a:
INFINITI je napisal/-a: Iphone nima niti tukaj nobene ekskluzive več glede izgleda ;)

Je že zunaj.

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Sr jul 14, 2010 11:57 am

hehe obeta??pri meni že na zalogi:):):)

Uporabniški avatar
ManIAK
Poznavalec foruma

Napisal/-a ManIAK Sr jul 14, 2010 12:25 pm

Na zalogi, al samo za lastno uporabo?

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Sr jul 14, 2010 3:27 pm

adis je napisal/-a:

Naj bo - meni je vseeno drugo bolj všeč.
Glede i4 pa raje počakat ker je kar nekaj problemov:
http://www.businessinsider.com/iphone-4-problem-2010-6

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Sr jul 14, 2010 3:30 pm

ob Applu se zmeraj spomnem na to sliko: http://srv3.imghost.ge/out.php/i80222_BMWshit.jpg
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Sr jul 14, 2010 5:10 pm

ManIAK je napisal/-a:Na zalogi, al samo za lastno uporabo?

in eno in drugo:):)

naj pa samo povem,da so zadeve kot so nepravilno držanje telefona in posledično izglubljanje signala le ene velike bučke,vsaj sam še tega nisem opazil pri iphone 4

in kot praviš ti yugo....imaš po eni strani prav.....nisem neki znamkar oziroma značkar,imel sem že preko 50 različnih telefonov,SE,ogromno NOKIJ,HTC-jev in večinoma so bili to aparati višjega cenovnega razreda od N97,N900,e90,raznih komunikatorjev,experij,htc hd2,desirejev.....ampak po vsem tem sem bil najbolj in maxi maxi malno zadovoljen z hd2,desire in iphone.....je pa seveda vse odvisno za kaj uporabljaš telefon....meni veliko pomeni za osebno uporabo kot za poslovno,povezovanje z compom,beležke,word,excel...vse to mi zelo olajša vsak dan....

-kar se same enostavnosti uporabe tiče,je iphone daleč pred vsemi...nobenih tipk ala izhod,nazaj,levo desno......ena in edina tipka za izhod in zaključek aplikacije...
-androidi kakšni so da so....saj so totalno prilagodljivi in vse,ampak vseskupaj mi deluje nekam nametano....kar nekaj...(za moje pojme)
-glede toucha nebom izgubljal besed....žal je iphone trenutno top zadeva glede toucha.....še nikoli se mi ni zgodilo,da bi moral za kakšno stvar pritisniti več kot enkrat....takoj za njim je HTC HD2 pa še to samo zaradi tega,ker se včasih pri qwerty virtual tipkovnici sočasno pritisnejo 2 tipke,ali pa namesto ene pritisneš tipko poleg.....drugače,pa od vseh top modelov sta edino tale dva res super glede toucha....nokia ki je kao super duper,bo morala še kar nekaj časa namenit razvijanju le tega....

pa da povzamem.....bil sem goreč zagovornik NOKIE in njenih izdelkov....daleč od tega da so slabi...odlični so....ampak imajo mane,ki motijo uporabnike podobne meni....
rekel sem nič drugega kot nokia...potem sem kupil HTC-ja....rekel sem nikoli več nokie....

iphona sem se branil 3 leta....nato kupil 3gs-a lani in bil pozitivno presenečen...sedaj še iphone 4....presenečen še bolj....edina stvar ki fali je zaslon od hd2...4.3" ki je res kot tv....

samo še za konec....vsi ki imate toliko proti iphonu....grem stavit,da ga tudi v rokah še niste imeli...zato....le čevlje sodi naj kopitar.
pozdravček

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Sr jul 14, 2010 6:29 pm

damjan je napisal/-a:
ManIAK je napisal/-a:Na zalogi, al samo za lastno uporabo?

in eno in drugo:):)

naj pa samo povem,da so zadeve kot so nepravilno držanje telefona in posledično izglubljanje signala le ene velike bučke,vsaj sam še tega nisem opazil pri iphone 4

samo še za konec....vsi ki imate toliko proti iphonu....grem stavit,da ga tudi v rokah še niste imeli...zato....le čevlje sodi naj kopitar.
pozdravček

-KOliko so to bučke lahko sam prebereš pri ene 10.000 + zadetkov na gogle, pa posnetkov na youtube ravno tako.
BTW - kar se tiče stave - greva stavit kadarkoli; delam v oglaševalski agenciji in s sodelavcem skrbiva za oglaševanje enega od top mobilnih proizvajalcev (ne ni Samsung), tako da dobim v roke vse od konkurence do prototipov tega proizvajalca, ki pridejo šele pol leta kasneje v prodajo - tako da nisi ravno edini tukaj ki je dal kar nekaj telefonov in operacijskih sistemov čez, pa kakšno rekel z ljudmi ki te izdelke dejansko kreireajo in proizvajajo ;)
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov