W|zz je napisal/-a:Tipke na E seriji so dost simple, sej so po standardni qwerty razporeditvi.. Po parih dnevih se jih brez problema navadiš.
Edin velikost je pa res lahko komu mal problem..
ManIAK je napisal/-a:Mam ravno eno vprašanje.
Danes me je v 4tem letu starosti prvič popolnoma razočaral moj telefon (SE m600i)![]()
Ne polni več.
Ker sem hitre jeze sem se v 10minutah odloču, da je čas za novega. Opciji sta 2 in samo 2..![]()
Rabim nasvete/izkušnje v roku pol ure, zato se obračam na forum.
Ali:
iphone 3gs 16gb (nov)
samsung galaxy S (nov)
torej..?
B|ind je napisal/-a:HaMzO se ti je že zgodilo da ti je e72 kdaj zmrznila ? Ali tebi adis ?
Meni je zadnjič zmrznil čist.. ga bom vrjetno kar nazaj nesel da povejo kaj se dogaja.
Pa še nekaj me zajebava in sicer ko me kdo kliče mi nekaterih shranjenih številk noče prikazati kot ime shranjeno v imeniku ampak mi kaže le številko tako da nevme kdo me kliče. Kdo ve kaj je vzrok tega ?
INFINITI je napisal/-a:Samsung ga nese anyday
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=2826
-Njegov superAMOLED display je nenadjebiv
_IceMan_ je napisal/-a:B|ind je napisal/-a:HaMzO se ti je že zgodilo da ti je e72 kdaj zmrznila ? Ali tebi adis ?
Meni je zadnjič zmrznil čist.. ga bom vrjetno kar nazaj nesel da povejo kaj se dogaja.
Pa še nekaj me zajebava in sicer ko me kdo kliče mi nekaterih shranjenih številk noče prikazati kot ime shranjeno v imeniku ampak mi kaže le številko tako da nevme kdo me kliče. Kdo ve kaj je vzrok tega ?
Za to, da ti ne kaže imena, sem do sedaj videl le na LG mobitelu. Za Nokio to prvič slišim...
en3rgie je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Samsung ga nese anyday
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=2826
-Njegov superAMOLED display je nenadjebiv
Od Iphona je veliko telefonov bolsih po karakteristikah, vendar ko ga enkrat probas vidis da je zgodba drugacna in ti pac negre iz rokeSem mel ze kar nekaj telefonov .. vendar Iphone je zakon .. ce mas kaksno sanso sprobaj ga pa bos videl ce je to to
Nerecem da je Samsung slab .. samo jst Iphona ne zamenjam za nic. Plus tega imas veliko vec aplikacij za iphona kot za samsungovega Androida .. recimo 5x vec.
adis je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a: Iphone nima niti tukaj nobene ekskluzive več glede izgleda
iphone je ikona in vedno bo ikona saj se obeta iphone 4 ( če se ne motim).
ManIAK je napisal/-a:Na zalogi, al samo za lastno uporabo?
damjan je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:Na zalogi, al samo za lastno uporabo?
in eno in drugo:):)
naj pa samo povem,da so zadeve kot so nepravilno držanje telefona in posledično izglubljanje signala le ene velike bučke,vsaj sam še tega nisem opazil pri iphone 4
samo še za konec....vsi ki imate toliko proti iphonu....grem stavit,da ga tudi v rokah še niste imeli...zato....le čevlje sodi naj kopitar.
pozdravček
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov