Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Če apr 29, 2004 11:48 am

daewoo_rugby je napisal/-a:jst že tolko tok redno telovadim 1-2na dan, fitnes (ta teden nism biu, zarad izpitov, pa nasledn teden ne ker grem na češko, pol pa spet)

Ufff Češka, dober pir, najbolši pir 150 sit, pica po 450 sit, jaz sem se gori zredil uh uh :D :D :D :D

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a daewoo_rugby Če apr 29, 2004 12:39 pm

Ja no iz Češke ni blo nč, ker so me oropal. Sedimo za mizo v Trzinu, pa pride ene 5modelov not, si naročijo pijačo in pol kr naenkrat pride tip do naše mize, pograb mojo denarnico in od kolega mobitel(samsung sgh e700) začne lavfat, mi(3) za njim, jst rečem kolegu, da nej gre po avto, ker so bli peš, drug kolega je bil pa 2 metra za njimi, ko je reku en ud unih nej potegne pištolo, vsi so lavfal naprej,sam en se je ustavu in se začel neki okol pasu prjemat. Medtem, jst skočm u avto, drug kolega pa pokliče policijo. Ga še vidmo k je spizdu med hiše, pol smo mi trije in še štirje policaji tm ukol lavfal, ker je to ob obvoznci in niso mogl spizdit tok lahko. Ampak nismo najdl nč. Policaji nas popišejo(bli so full uredu) grejo še kelnarco zaslišt, rečem kolegu gremo še mal pogledat, tam ko smo se ganjal, najdemo denarnico, v njej ni blo več:400evrov, vozniške, prometne, zav.police, zelene karte.
Not sm mel evrokard, diners, amerikanexpres, vse sm pa že prej preklicu, tolk, da so neuporabne. Hvala bogu sm dobu nazaj osebno in zdravstveno(vsaj neki). Tko da Češko k*** gleda vsaj zdj.
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
lpb

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Kraj: krško

Napisal/-a tigrica Če apr 29, 2004 12:46 pm

to pa ni lepo potovanje

ampak naj ti povem kakšne probleme boš imel zdej ko boš to rihtal na novo pa koliko stroškov

da te glava boli :roll:
lp tigirca

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Če apr 29, 2004 12:55 pm

tigrica je napisal/-a:to pa ni lepo potovanje

ampak naj ti povem kakšne probleme boš imel zdej ko boš to rihtal na novo pa koliko stroškov

lp tigirca
ja vem kakšne, sm že use delu to. Sm že začel okol hodt, hvalabogu, bom verjetno upravičn neke takse, ker je bil rop,. drgač je izpit6pa še neki, in zame bo ene 3jurje in tko naprej. Lahk bi blo pa še huj če bi še osebno pa zdravstveno uzel... :evil: J qurc bom mogu pa na rožnik it za 1maja.

lpb

YAKUZA
Nov uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a YAKUZA Če apr 29, 2004 1:00 pm

pa so bli starejši al kaki mulci?

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Če apr 29, 2004 1:06 pm

daewoo_rugby je napisal/-a:

lp tigirca
ja vem kakšne, sm že use delu to. Sm že začel okol hodt, hvalabogu, bom verjetno upravičn neke takse, ker je bil rop,. drgač je izpit6pa še neki, in zame bo ene 3jurje in tko naprej. Lahk bi blo pa še huj če bi še osebno pa zdravstveno uzel... :evil: J qurc bom mogu pa na rožnik it za 1maja.

naj te potolažim :oops: saj je tam gor tudi lepo no saj meni
lp tigirca

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider Če apr 29, 2004 1:46 pm

Če ga najdeš ga rukn na tla, stop mu na trebuh za ene pet minut, s sabo mej vedno eno piksno češkega pira in se lepo used nanjga za dobre pol urce, spij umiru tisto pivo in povej "kolegu" kaj si zamudu zarad njega. Pa na konc mu lahk rečeš da češki pir je tud pr ns češki pir, važn da se člouk fajn usede.
Pomojem ga bo izučil...
Piz-de bedne...

Lp, Žiga

P.S. Nočm te užalt, itak sam veš, da si kr masa (pa k je lih pod to temo) in to lahk konkretno uporabš kdaj (zato nikar prehitr hujšat, počas, u izi). :wink:
Švoh, ampak lahek 8)
!New! White blinkers-Chicks go crazy! :mrgreen:

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Če apr 29, 2004 2:18 pm

YAKUZA je napisal/-a:pa so bli starejši al kaki mulci?
ma bli so stari okol 25

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Če apr 29, 2004 2:19 pm

tigrica je napisal/-a:

lp tigirca

naj te potolažim :oops: saj je tam gor tudi lepo no saj meni
lp tigirca
ja verjamem, maš očitno lepe spomine na Rožnik. Mogoče se pa vidmo :wink:

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Če apr 29, 2004 2:24 pm

niti ne ker sem bila z bivšim tipom tam gor :roll:
lp tigirca

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Če apr 29, 2004 2:25 pm

swiftrider je napisal/-a:Če ga najdeš ga rukn na tla, stop mu na trebuh za ene pet minut, s sabo mej vedno eno piksno češkega pira in se lepo used nanjga za dobre pol urce, spij umiru tisto pivo in povej "kolegu" kaj si zamudu zarad njega. Pa na konc mu lahk rečeš da češki pir je tud pr ns češki pir, važn da se člouk fajn usede.
Pomojem ga bo izučil...
Piz-de bedne...

Lp, Žiga

P.S. Nočm te užalt, itak sam veš, da si kr masa (pa k je lih pod to temo) in to lahk konkretno uporabš kdaj (zato nikar prehitr hujšat, počas, u izi). :wink:
ja nč ne zamerim, ker jst se počutm prow fajn. ja glede načina pa to, bi pa z veseljem to naredu, pa še mal bi ga psiheru, ker to znam besede obračat... Pro¨ golazen brezdelna.
Po drugi strani je pa iznajdljiv, pride u bar spije smajlija, zasluž 100 jurjov in to je to. :evil: :wink:

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Če apr 29, 2004 2:26 pm

tigrica je napisal/-a:niti ne ker sem bila z bivšim tipom tam gor :roll:
lp tigirca
u ne bom drezu v to :wink: pol si frej, zdj pa vemo zakaj ti regy tak teži :D :wink:

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Če apr 29, 2004 3:14 pm

lp tigirca
u ne bom drezu v to :wink: pol si frej, zdj pa vemo zakaj ti regy tak teži :D :wink:

:-P ja ja maš prav
glede regyija pa upam da ga poznaš ker je faca :-P
lp tigrica

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby Če apr 29, 2004 3:19 pm

tigrica je napisal/-a:
lp tigirca

:-P ja ja maš prav
glede regyija pa upam da ga poznaš ker je faca :-P
lp tigrica
ja to pa verjamem :wink:

Uporabniški avatar
tigrica
Uporabnik

Napisal/-a tigrica Če apr 29, 2004 3:29 pm

swiftrider je napisal/-a:Če ga najdeš ga rukn na tla, stop mu na trebuh za ene pet minut, s sabo mej vedno eno piksno češkega pira in se lepo used nanjga za dobre pol urce, spij umiru tisto pivo in povej "kolegu" kaj si zamudu zarad njega. Pa na konc mu lahk rečeš da češki pir je tud pr ns češki pir, važn da se člouk fajn usede.
Pomojem ga bo izučil...
Piz-de bedne...

Lp, Žiga

ja nč ne zamerim, ker jst se počutm prow fajn. ja glede načina pa to, bi pa z veseljem to naredu, pa še mal bi ga psiheru, ker to znam besede obračat... Pro¨ golazen brezdelna.

pa še jaz bi ti prišla pomagat s svojimi 75 kilogrami le kam bi se pa jaz usela direkt na glavo da bi mu sprala tiste možgane :twisted: :evil:
lp tigirca

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby So maj 01, 2004 1:30 am

tigrica je napisal/-a:
Pomojem ga bo izučil...
Piz-de bedne...

Lp, Žiga

pa še jaz bi ti prišla pomagat s svojimi 75 kilogrami le kam bi se pa jaz usela direkt na glavo da bi mu sprala tiste možgane :twisted: :evil:
lp tigirca
:cry

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo So maj 01, 2004 1:37 am

Jebemu mater tole je pa res jeba ja :evil: :evil: Jst sploh ne nosm denarnce sabo ampak mam keš skoz u notranjem žepu jakne al pa pulovrja z žepom na zadrgo 8) Tko da bi blo fajn če začneš tut ti tko delat, je mn možnosti da ti gdo nardi tako pizdarijo. No sej veš da nočm pameti solit ampak ti sam dam predlog.
PS kva si pa dons se furu po centru okol pol destih, sm te vidu na bavarcu :lol:
LP

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby So maj 01, 2004 1:50 am

Suljo je napisal/-a:Jebemu mater tole je pa res jeba ja :evil: :evil: Jst sploh ne nosm denarnce sabo ampak mam keš skoz u notranjem žepu jakne al pa pulovrja z žepom na zadrgo 8) Tko da bi blo fajn če začneš tut ti tko delat, je mn možnosti da ti gdo nardi tako pizdarijo. No sej veš da nočm pameti solit ampak ti sam dam predlog.
PS kva si pa dons se furu po centru okol pol destih, sm te vidu na bavarcu :lol:
LP
ja glede zepa, je tko da mam full enih jebani kartic in je jeba po žepih vlačt, sm pa najdu rešitev, mam torbico na zadrgo okol pasu, tko da če me hočjo oropat se bojo mogl zlo potrudt, pa premislt če se jim splača, ker bojo rabl, enga , da bo skrbel za njih, ko bojo na vozičku P ene . ja če si mislu zjutri ob 9,30 defenitivno ne, ker sm spal do 14,30 če pa zvečer je pa čist možno, ker smo šli s kolegi mal po prešercu pa parku zvezda pogledat kaj dogaja , pa če je avto visel na levo stran sm zihr jst :D :wink:

Uporabniški avatar
Suljo
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Črnuče

Napisal/-a Suljo So maj 01, 2004 1:52 am

Ja ja to si biu zihr ti, k se mi je zdel da maš lowriderja, ampak sam na levi strani :P :P :lol:
LP

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby So maj 01, 2004 1:54 am

Suljo je napisal/-a:Ja ja to si biu zihr ti, k se mi je zdel da maš lowriderja, ampak sam na levi strani :P :P :lol:
LP
lol od vedno sm si želel lowrajderja, sm cev lajf delu na tem da ga dobim no in zdj je tu :D
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov