Ja no iz Češke ni blo nč, ker so me oropal. Sedimo za mizo v Trzinu, pa pride ene 5modelov not, si naročijo pijačo in pol kr naenkrat pride tip do naše mize, pograb mojo denarnico in od kolega mobitel(samsung sgh e700) začne lavfat, mi(3) za njim, jst rečem kolegu, da nej gre po avto, ker so bli peš, drug kolega je bil pa 2 metra za njimi, ko je reku en ud unih nej potegne pištolo, vsi so lavfal naprej,sam en se je ustavu in se začel neki okol pasu prjemat. Medtem, jst skočm u avto, drug kolega pa pokliče policijo. Ga še vidmo k je spizdu med hiše, pol smo mi trije in še štirje policaji tm ukol lavfal, ker je to ob obvoznci in niso mogl spizdit tok lahko. Ampak nismo najdl nč. Policaji nas popišejo(bli so full uredu) grejo še kelnarco zaslišt, rečem kolegu gremo še mal pogledat, tam ko smo se ganjal, najdemo denarnico, v njej ni blo več:400evrov, vozniške, prometne, zav.police, zelene karte.
Not sm mel evrokard, diners, amerikanexpres, vse sm pa že prej preklicu, tolk, da so neuporabne. Hvala bogu sm dobu nazaj osebno in zdravstveno(vsaj neki). Tko da Češko k*** gleda vsaj zdj.
lpb