Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Sr jun 02, 2004 3:35 pm

Da ne bo enkrat ICE CREAM takole končal na enemu od preseravanj:

http://www.si-gamer.net/083002_redlinecrashbroken.wmv
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Sr jun 02, 2004 3:47 pm

Zok je napisal/-a:samo za razjasnitev situacije: spravljate se na slovenskega drzavnega prvaka v klasi superscooter 70. tolk o bimbotu. clovk je glede obvladovanja skuterjev najboljsi v drzavi. na dirki v klasi do 180 ccm je lani s svojim 70kubicnim skuterjem se iz zadnjega mesta (ce se ne motim) v dveh krogih povedel. na cerkljah je Hercegonja z GSXRom 1000 imel cas 1:06, Beno pa 1:12 (s piaggiotom ZIP SP, 70 ccm). ne vi o bimbotu, k vas nascije v vseh podrocjih - na pisti in v freestyle-u! in BTW; tist k je skor mel srecanje s cliotom ni bil beno!

najprej se prepricite komu pravte bebcek pa bimbo pa šmrkavc pa lolo - ce sodim po nekaterih za katere vem da res VEDNO vozijo normalno (recimo moj fotko - za seboj ima 4.000.000+ kilometrov), nikoli ne pizdakajo ce vidjo kej takega, se pa najde dooost takih k delajo po cesti same pizdarije (recimo moja sestra), pol ko pa vid kej takga je pa pametna da kr glava boli - verjetno si ti eden izmed drugih. svoje mnenje izrazaj brez zaljivk!

Ti poglej si delo-črno kroniko par dni nazaj; ubil se je mlad fant (no ja okol 28-29 ima), z motorjem, je pa drugače bil inštruktor vožnje z motorji, hkrati pa je bil 2. na evropskem prvenstvu v spretnostni vožnji z motorjem; bil je dovolj zrel, dovolj izkušen in spreten, pa ga je še zmeraj ena od zadev ki ga ne moreš nadzorovati pokopala; drugi ljudje okoli tebe; tako da neke flance o prvakih me niti malo ne ganejo; je pa gor en post kako to lepo "navdihuje" ostale, ki potem poskušajo oponašati "mojstra" in se potem razbijajo in lomijo z motorji - zrelost je pač nekaj kar pride z leti in ne z skuterji a veš? Ampak sej je brezveze; tko ko un dečko ko je polagau v ovinek in ga je avto prevozu, do enga tipčka ki je dobesedno ostal brez glave ko je polagal z glavo čez nasprotni pas; kar sanjarite "ja to se pa men ne bo zgodilo" -se je še vsakemu ki je tako razmišljal. Za delček sekunde se bo nadobudni motorist zmedel zaradi nečesar nepredvidenega in bo pol spet kera pizdarija opisana v delu - Pamet v glavo in čelado na njo!
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Kraj: Ponikva

Napisal/-a Zok Sr jun 02, 2004 3:53 pm

se dobr da si ti tist k najbolj spostuje predpise. se ze po podpisu vid da ti ni do sportnih avtomobilov.
Mondeo mk3 saloon 2.0 TDCi - 186 HP, 408 Nm

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Sr jun 02, 2004 3:57 pm

Po podpisu? V podpisu je Nissan 350Z - a to zate ni športen avto?

Sita[R]acing
Nov uporabnik

Kraj: breg pri litiji

Napisal/-a Sita[R]acing Sr jun 02, 2004 4:11 pm

:shock: :noro sam je pa tole vaše početje res too dangerous :roll:

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Napisal/-a Zok Sr jun 02, 2004 4:25 pm

infiniti je napisal/-a:Po podpisu? V podpisu je Nissan 350Z - a to zate ni športen avto?

lol

si ze kdaj slisu za ironijo?

hotu sm rect, da najprej pred svojim pragom pometi, in si daj v podpis smarta (pa ne roadsterja/biturbota), potem pa pametuj kaj je varno, in kaj ne!

Uporabniški avatar
lipnik[b]
Novinec

Kraj: Kašarija

Napisal/-a lipnik[b] Sr jun 02, 2004 4:27 pm

Zok je napisal/-a:samo za razjasnitev situacije: spravljate se na slovenskega drzavnega prvaka v klasi superscooter 70. tolk o bimbotu. clovk je glede obvladovanja skuterjev najboljsi v drzavi. na dirki v klasi do 180 ccm je lani s svojim 70kubicnim skuterjem se iz zadnjega mesta (ce se ne motim) v dveh krogih povedel. na cerkljah je Hercegonja z GSXRom 1000 imel cas 1:06, Beno pa 1:12 (s piaggiotom ZIP SP, 70 ccm). ne vi o bimbotu, k vas nascije v vseh podrocjih - na pisti in v freestyle-u! in BTW; tist k je skor mel srecanje s cliotom ni bil beno!

najprej se prepricite komu pravte bebcek pa bimbo pa šmrkavc pa lolo - ce sodim po nekaterih za katere vem da res VEDNO vozijo normalno (recimo moj fotko - za seboj ima 4.000.000+ kilometrov), nikoli ne pizdakajo ce vidjo kej takega, se pa najde dooost takih k delajo po cesti same pizdarije (recimo moja sestra), pol ko pa vid kej takga je pa pametna da kr glava boli - verjetno si ti eden izmed drugih. svoje mnenje izrazaj brez zaljivk!

hvala k si se potegnu zame zok ... cenm to!!!
Slika
Slika

Uporabniški avatar
lipnik[b]
Novinec

Napisal/-a lipnik[b] Sr jun 02, 2004 4:34 pm

infiniti je napisal/-a:

Ti poglej si delo-črno kroniko par dni nazaj; ubil se je mlad fant (no ja okol 28-29 ima), z motorjem, je pa drugače bil inštruktor vožnje z motorji, hkrati pa je bil 2. na evropskem prvenstvu v spretnostni vožnji z motorjem; bil je dovolj zrel, dovolj izkušen in spreten, pa ga je še zmeraj ena od zadev ki ga ne moreš nadzorovati pokopala; drugi ljudje okoli tebe; tako da neke flance o prvakih me niti malo ne ganejo; je pa gor en post kako to lepo "navdihuje" ostale, ki potem poskušajo oponašati "mojstra" in se potem razbijajo in lomijo z motorji - zrelost je pač nekaj kar pride z leti in ne z skuterji a veš? Ampak sej je brezveze; tko ko un dečko ko je polagau v ovinek in ga je avto prevozu, do enga tipčka ki je dobesedno ostal brez glave ko je polagal z glavo čez nasprotni pas; kar sanjarite "ja to se pa men ne bo zgodilo" -se je še vsakemu ki je tako razmišljal. Za delček sekunde se bo nadobudni motorist zmedel zaradi nečesar nepredvidenega in bo pol spet kera pizdarija opisana v delu - Pamet v glavo in čelado na njo!

Se strinjam in se nevarnosti tudi zavedam, da se lahko karkoli (dramatičnega) naredi ... nobeno stvar pa ne počnem brezglavo in se trudim da se kaj dramatičnega nebo zgodilo ...
Med izvajanjem tega in onega storim vse kar je u mojih zmožnostih da katastrofo preprečim ... ostalo je v Božjih rokah.
Slika
Slika

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Sr jun 02, 2004 4:34 pm

Zok je napisal/-a:
infiniti je napisal/-a:Po podpisu? V podpisu je Nissan 350Z - a to zate ni športen avto?

lol

si ze kdaj slisu za ironijo?

hotu sm rect, da najprej pred svojim pragom pometi, in si daj v podpis smarta (pa ne roadsterja/biturbota), potem pa pametuj kaj je varno, in kaj ne!

Brez skrbi da je pred mojim pragom dobro pometeno golobradi mladenič - o moji vožnji ne veš popolnoma ničesar; drugače pa avti niso nevarni, nevarni so vozniki ki ogrožajo ljudi z bedasto vožnjo - tako da lahko tut nekdo z katro ubije sebe in par okoli sebe. -Lahko voziš zelo hitro a varno katerikoli zmogljiv avto, če si le dovolj zrel in spreten za kaj takega

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Kraj: gorenjska :)

Napisal/-a just_in Sr jun 02, 2004 4:38 pm

men je pa ušeč da to delate na OMVju k res ni prometa... :) če bi na cest mi ne bi blo tok ušeč... :P

+ beno res obvlada... :) in kar je najbl važn, tud če bi padu, bi padu pravilno... kar pomen (nobenih poškodb za njega + ostale + skuter) saj upam no... :) k mislm daj taprva stvar ksejo morš naučit, kako padt... ostalo pa poj pride :P

recimo... :P pa vem da se od useh telh fantov k so u teh filmčkih čist noben ne špila po cest oz tm k je promet, kar je ednino pravilno in prav... :P

bravo

+ štihi bi se uhka mau več z uno jamahco po taprumu pelu... :)
Slika

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Napisal/-a Zok Sr jun 02, 2004 4:40 pm

infiniti je napisal/-a:golobradi mladenič - o moji vožnji ne veš popolnoma ničesar;

vidim da prav tako kot jas ne poznam tvoje voznje, tudi ti popolnoma nicesar ne ves o moji bradi. :rofl :rofl

sicer pa - ce si opazu, beno in njegovi frendi delajo stunte vecino casa na neprometnih povrsinah oziroma zelo neprometnih cestah. ;) v cem je sploh problem, in kaj je razlog tvojega pizdakanja?? :shock:

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Napisal/-a just_in Sr jun 02, 2004 4:41 pm

infiniti je napisal/-a:Lahko voziš zelo hitro a varno katerikoli zmogljiv avto, če si le dovolj zrel in spreten za kaj takega

to se tud strinjam... :) lohka ti obvladaš v nulo karkol avto, v katerihkol pogojih, sam še vedno so tud drugi v prometu... in če ravno ti ne narediš nobene napake, jo zato naredijo drugi, ti ki pa rešuješ situacijo pa v njej najebeš in maš zbit avto/motor, alpa sebe... :( kar ni vredu...

zto jest pravm, da je najbol divjat tam ko ni nobenga... :) zakaj? zato da zarad napake drugih neboš najebu ti.... :P
Slika

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Sr jun 02, 2004 4:47 pm

Zok je napisal/-a:
infiniti je napisal/-a:golobradi mladenič - o moji vožnji ne veš popolnoma ničesar;

vidim da prav tako kot jas ne poznam tvoje voznje, tudi ti popolnoma nicesar ne ves o moji bradi. :rofl :rofl

sicer pa - ce si opazu, beno in njegovi frendi delajo stunte vecino casa na neprometnih povrsinah oziroma zelo neprometnih cestah. ;) v cem je sploh problem, in kaj je razlog tvojega pizdakanja?? :shock:

Boš "pizdakal" enkrat ko se ti bo zalomilo. Puhek pa ne prodajaj kot brado :lol: :lol:

Uporabniški avatar
Zok
Uporabnik

Napisal/-a Zok Sr jun 02, 2004 4:52 pm

se mi je ze dostkrat zalomilo, tud pri 140 km/h. ;) pa nisem pizdakal, ker je slo za tehnicno napako. pa se mi je zalomilo tudi ze pri 110 km/h zaradi lastne napake in nepredvidevanja. bolj kot jaz, so pizdakali drugi. :roll: :D

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Sr jun 02, 2004 4:59 pm

Pazi le da ne pride do česa hujšega; punca bi bla zihr žalostna

Uporabniški avatar
lipnik[b]
Novinec

Napisal/-a lipnik[b] Sr jun 02, 2004 5:04 pm

infiniti je napisal/-a:Pazi le da ne pride do česa hujšega; punca bi bla zihr žalostna

ne bot no tko crnogled ... eni umirajo zarad drog, drugi zarad cikov, spet tretji zarad alkohola, .... lahko prečkaš cesto na prehodu za pešce pa te bo do smrti zbiv ata ki je celo zivljenje vozil po predpisih ...
Nikoli ne veš kje te čaka odločilni trenutek ki ti bo vzel življenje ... zato do tistega trenutka izkoristi življenje maximalno :idea:
Slika
Slika

Uporabniški avatar
soso
Uporabnik

Kraj: maribor

Napisal/-a soso Sr jun 02, 2004 5:15 pm

Bravo fantje res ste dobri! Kapo dol! :bow Z veseljem sem si ogledal te filmcke in ko bo kaj novega hitro na forum!
Pa cim manj padcev. LP
AH NI NAM LAHKO!

Uporabniški avatar
lipnik[b]
Novinec

Napisal/-a lipnik[b] Sr jun 02, 2004 7:56 pm

evo vam ... iz istega dneva ko prejsni samo več :wink:
http://www.mobisux.com/album/data/500/2 ... ooting.WMV
Slika
Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Sr jun 02, 2004 8:00 pm

lipnik[b] je napisal/-a:
infiniti je napisal/-a:Pazi le da ne pride do česa hujšega; punca bi bla zihr žalostna

ne bot no tko crnogled ... eni umirajo zarad drog, drugi zarad cikov, spet tretji zarad alkohola, .... lahko prečkaš cesto na prehodu za pešce pa te bo do smrti zbiv ata ki je celo zivljenje vozil po predpisih ...
Nikoli ne veš kje te čaka odločilni trenutek ki ti bo vzel življenje ... zato do tistega trenutka izkoristi življenje maximalno :idea:

:bow a morem še kej dodat? :D
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
just_in
Poznavalec foruma

Napisal/-a just_in Sr jun 02, 2004 8:08 pm

lipnik[b] je napisal/-a:evo vam ... iz istega dneva ko prejsni samo več :wink:
http://www.mobisux.com/album/data/500/2 ... ooting.WMV

am? kaj je s temu paramedicm (prosotvoljni reševalci, za tiste k nevejo) :) :P najprj se po streh valajo z rešulcm, zj tkole... nvem kam to pele :)

drgač pa fino fino, razn unga s sladoledom, k je brez čelade :P
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov