Zok je napisal/-a:samo za razjasnitev situacije: spravljate se na slovenskega drzavnega prvaka v klasi superscooter 70. tolk o bimbotu. clovk je glede obvladovanja skuterjev najboljsi v drzavi. na dirki v klasi do 180 ccm je lani s svojim 70kubicnim skuterjem se iz zadnjega mesta (ce se ne motim) v dveh krogih povedel. na cerkljah je Hercegonja z GSXRom 1000 imel cas 1:06, Beno pa 1:12 (s piaggiotom ZIP SP, 70 ccm). ne vi o bimbotu, k vas nascije v vseh podrocjih - na pisti in v freestyle-u! in BTW; tist k je skor mel srecanje s cliotom ni bil beno!
najprej se prepricite komu pravte bebcek pa bimbo pa šmrkavc pa lolo - ce sodim po nekaterih za katere vem da res VEDNO vozijo normalno (recimo moj fotko - za seboj ima 4.000.000+ kilometrov), nikoli ne pizdakajo ce vidjo kej takega, se pa najde dooost takih k delajo po cesti same pizdarije (recimo moja sestra), pol ko pa vid kej takga je pa pametna da kr glava boli - verjetno si ti eden izmed drugih. svoje mnenje izrazaj brez zaljivk!
infiniti je napisal/-a:Po podpisu? V podpisu je Nissan 350Z - a to zate ni športen avto?
Zok je napisal/-a:samo za razjasnitev situacije: spravljate se na slovenskega drzavnega prvaka v klasi superscooter 70. tolk o bimbotu. clovk je glede obvladovanja skuterjev najboljsi v drzavi. na dirki v klasi do 180 ccm je lani s svojim 70kubicnim skuterjem se iz zadnjega mesta (ce se ne motim) v dveh krogih povedel. na cerkljah je Hercegonja z GSXRom 1000 imel cas 1:06, Beno pa 1:12 (s piaggiotom ZIP SP, 70 ccm). ne vi o bimbotu, k vas nascije v vseh podrocjih - na pisti in v freestyle-u! in BTW; tist k je skor mel srecanje s cliotom ni bil beno!
najprej se prepricite komu pravte bebcek pa bimbo pa šmrkavc pa lolo - ce sodim po nekaterih za katere vem da res VEDNO vozijo normalno (recimo moj fotko - za seboj ima 4.000.000+ kilometrov), nikoli ne pizdakajo ce vidjo kej takega, se pa najde dooost takih k delajo po cesti same pizdarije (recimo moja sestra), pol ko pa vid kej takga je pa pametna da kr glava boli - verjetno si ti eden izmed drugih. svoje mnenje izrazaj brez zaljivk!
infiniti je napisal/-a:Zok je napisal/-a:samo za razjasnitev situacije: spravljate se na slovenskega drzavnega prvaka v klasi superscooter 70. tolk o bimbotu. clovk je glede obvladovanja skuterjev najboljsi v drzavi. na dirki v klasi do 180 ccm je lani s svojim 70kubicnim skuterjem se iz zadnjega mesta (ce se ne motim) v dveh krogih povedel. na cerkljah je Hercegonja z GSXRom 1000 imel cas 1:06, Beno pa 1:12 (s piaggiotom ZIP SP, 70 ccm). ne vi o bimbotu, k vas nascije v vseh podrocjih - na pisti in v freestyle-u! in BTW; tist k je skor mel srecanje s cliotom ni bil beno!
Ti poglej si delo-črno kroniko par dni nazaj; ubil se je mlad fant (no ja okol 28-29 ima), z motorjem, je pa drugače bil inštruktor vožnje z motorji, hkrati pa je bil 2. na evropskem prvenstvu v spretnostni vožnji z motorjem; bil je dovolj zrel, dovolj izkušen in spreten, pa ga je še zmeraj ena od zadev ki ga ne moreš nadzorovati pokopala; drugi ljudje okoli tebe; tako da neke flance o prvakih me niti malo ne ganejo; je pa gor en post kako to lepo "navdihuje" ostale, ki potem poskušajo oponašati "mojstra" in se potem razbijajo in lomijo z motorji - zrelost je pač nekaj kar pride z leti in ne z skuterji a veš? Ampak sej je brezveze; tko ko un dečko ko je polagau v ovinek in ga je avto prevozu, do enga tipčka ki je dobesedno ostal brez glave ko je polagal z glavo čez nasprotni pas; kar sanjarite "ja to se pa men ne bo zgodilo" -se je še vsakemu ki je tako razmišljal. Za delček sekunde se bo nadobudni motorist zmedel zaradi nečesar nepredvidenega in bo pol spet kera pizdarija opisana v delu - Pamet v glavo in čelado na njo!
Zok je napisal/-a:infiniti je napisal/-a:Po podpisu? V podpisu je Nissan 350Z - a to zate ni športen avto?
lol
si ze kdaj slisu za ironijo?
hotu sm rect, da najprej pred svojim pragom pometi, in si daj v podpis smarta (pa ne roadsterja/biturbota), potem pa pametuj kaj je varno, in kaj ne!
infiniti je napisal/-a:golobradi mladenič - o moji vožnji ne veš popolnoma ničesar;
infiniti je napisal/-a:Lahko voziš zelo hitro a varno katerikoli zmogljiv avto, če si le dovolj zrel in spreten za kaj takega
Zok je napisal/-a:infiniti je napisal/-a:golobradi mladenič - o moji vožnji ne veš popolnoma ničesar;
vidim da prav tako kot jas ne poznam tvoje voznje, tudi ti popolnoma nicesar ne ves o moji bradi.![]()
![]()
sicer pa - ce si opazu, beno in njegovi frendi delajo stunte vecino casa na neprometnih povrsinah oziroma zelo neprometnih cestah.v cem je sploh problem, in kaj je razlog tvojega pizdakanja??
infiniti je napisal/-a:Pazi le da ne pride do česa hujšega; punca bi bla zihr žalostna
lipnik[b] je napisal/-a:infiniti je napisal/-a:Pazi le da ne pride do česa hujšega; punca bi bla zihr žalostna
ne bot no tko crnogled ... eni umirajo zarad drog, drugi zarad cikov, spet tretji zarad alkohola, .... lahko prečkaš cesto na prehodu za pešce pa te bo do smrti zbiv ata ki je celo zivljenje vozil po predpisih ...
Nikoli ne veš kje te čaka odločilni trenutek ki ti bo vzel življenje ... zato do tistega trenutka izkoristi življenje maximalno
lipnik[b] je napisal/-a:evo vam ... iz istega dneva ko prejsni samo več![]()
http://www.mobisux.com/album/data/500/2 ... ooting.WMV
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov