Problem matematika 4

Ampak se ne dam

Fullback je napisal/-a:tigrica je napisal/-a:narejena triletna trgovska šola večerna ekonomska seveda pa mi teče že peto leto delovne dobe pa še dva izpta mi mankata za drugi letnik aranžerstva mam v planu naredit v roku enega meseca če bom pridna![]()
lp tigirca
Tole pa je ...ekonomska, trgovska pa še aranžerski tehnik....SVAKA čast!
K si zagreta, ti svetujem pol še eno Višjo al pa visoko!![]()
Pa lp
Bor je napisal/-a:Kake kopirnice pa mate to da morš dvakrat pridit da celo knjigo dobiš?
Jst sem do zdej še vedno celo knjigo kopiru pa ni nikol noben nc reku.
s.Hio je napisal/-a:Bor je napisal/-a:Kake kopirnice pa mate to da morš dvakrat pridit da celo knjigo dobiš?
kazen za kopiranje 100% knjige je 4 mio sit. Po zakonu lahko kopiras naenkrat samo 70% avtorskega dela (knjige), zato tudi not ne kopiramo.
tomaz40 je napisal/-a:s.Hio je napisal/-a:Bor je napisal/-a:Kake kopirnice pa mate to da morš dvakrat pridit da celo knjigo dobiš?
kazen za kopiranje 100% knjige je 4 mio sit. Po zakonu lahko kopiras naenkrat samo 70% avtorskega dela (knjige), zato tudi not ne kopiramo.
Sem bil parkat v Indexu pa ne grem več ker so zmer kej zamutili. Če je bil kje list popisan z 2 strani, je kr enostransko skopiral pa mu je prou dol visel to da sm si mogu še enkrat zapiske sposodit, pa kopirnico iskat, pa pol spet vračat izpiske... tko da ne delat reklame za tako s**nje od kopirnice.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov