domzalcan21 je napisal/-a:metallic je napisal/-a:Žal mi je za tvojga brata...
Vsi pravte, naj motoristi bl pazjo. Že mogoče, sam če avtomobilist naredi napako, motorist nima kej praskat... toliko o tem.

Že že, sam dej ti se pejt zaletet pr 100km/h z motorjem al pa z avtom...
No ta post sm odpru da veste kaj se lahko zgodi... da se nebi slucajno kdo kle kregu...

iskreno sožalje!! R.I.P.
rd bi samo povedu, da sem mel tudi jaz 14.5.2004 prometno nesrečo s skuterjem in sicer neki tip je z glavne ceste zavijal na parkirišče pred gostilno in je kar stal na cesti ob tem pa ni nč merkov na promet okoli sebe! Ker se je že nočilo (20.45h) sem mislil, da čaka mene, da bom odpeljal mimo njega, zato sem dal malo po gasu, da bi šel čimprej mimo njega, nakar iz mesta tip zapelje na moj pas, kot bi zanalašč to naredil in sem se ubistvu zaletu v njega (čelno-ubistvu mal pod kotom) s malo manj kot 100km/h (realnih, drugace 120km/h po stevcu od skuterja), seveda sem padel čez avto, vmes pa sem nardil nekaj salt (ubistvu ko sem prisel v stik s tlemi sem nardil podzavestno JUDO preval (treniram judo ze 10let)) in sem se zelo hitr pobral, hvala bogu mi ni bilo ČISTO NIČ!!! tudi čelado sem pregledal MAA NIČ!! -
in sem se za to srečo zahvalil samo bogu!
voznik je prizanl nesrečo, skuter so ocenili kot totalno, avto pa na meji totalke!
res mi je iskreno žal za tvojga brata, ker vem kako je v taki situaciji, ko samo gledaš in niti zabremzat ne moreš!fantje resssnično merkajte na sebe, svoje bližnje in nasplošno ljudi okoli sebe, ker nikoli ne veš kdo od teh neznanih ljudi ti bo 1x v življenju pomaga!
R.I.P.!!!

(resnično mi gre na jok!)