tadejd je napisal/-a:CC-ja dobi zmagovalka za vedno
Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:tadejd je napisal/-a:CC-ja dobi zmagovalka za vedno
kaj je z tabo mudel?
jz nalepim fotko kera je men huda, ti pa to fotko smatraš za konkurenco![]()
jz vem da se raznorazna tekmovanja drugje zmenijo, kdo bo miss, kot pa na odru![]()
to je vse vnaprej zmenjeno, lahko cel forum glasuje za tvojo, pa tvoja sigurn ne bo zmagala
tadejd je napisal/-a:Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:tadejd je napisal/-a:CC-ja dobi zmagovalka za vedno
kaj je z tabo mudel?
jz vem da se raznorazna tekmovanja drugje zmenijo, kdo bo miss, kot pa na odru![]()
to je vse vnaprej zmenjeno, lahko cel forum glasuje za tvojo, pa tvoja sigurn ne bo zmagala
Kaj si ti v komisiji da vse veš??Lahko je zmenjeno lahko pa da ni model...
Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:tadejd je napisal/-a:Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:tadejd je napisal/-a:CC-ja dobi zmagovalka za vedno
kaj je z tabo mudel?
sej jz vem da bo tvoja zmagala :P
MIKIMOUS je napisal/-a:Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:tadejd je napisal/-a:Cuore Sportivo 156 je napisal/-a:tadejd je napisal/-a:CC-ja dobi zmagovalka za vedno
kaj je z tabo mudel?
sej jz vem da bo tvoja zmagala :P
Fantje če že o kuhni govorimo, a ni kuhna tole če mi na forumo množično zanjo glasujemo.
V glavnem sej ji ni mus da zmaga, glavn da vsak dobi CC-ja za en krog, lohk sedi zraven kot sopotnica.
Drgač bo pa treba piknik organizirat.
tadejd je napisal/-a:Civic 4.th je napisal/-a:No in danes bo dan resnice...Dugy če Anja zmaga, bo čaga![]()
lp
Bomo vidli kaj bo jaz pravim tak ne že zdaj je kr nekaj dosegla...če bo bo še kaj več pa je super...čuj ne rabi zmagat pa bo čaga
Civic 4.th je napisal/-a:tadejd je napisal/-a:Civic 4.th je napisal/-a:No in danes bo dan resnice...Dugy če Anja zmaga, bo čaga![]()
lp
Bomo vidli kaj bo jaz pravim tak ne že zdaj je kr nekaj dosegla...če bo bo še kaj več pa je super...čuj ne rabi zmagat pa bo čaga
No ja to so besede PEAVEGA štajerca![]()
![]()
ČAGAAAA BOOOOOO
![]()
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov