zuneking je napisal/-a:Jasmy je napisal/-a:Zdj nočem da bi pršlo kreganje med ženksam in moškim. Mam pa mnenje tako da je moški glih tk kot otrok, ko ima igračo pač tk dolgo dokler si pač nezaželi kere druge. Tk je moški ma žensko hoče vse najbolš od nje, ko tist dobi jo pa zavrže in poišče novo. Pa se lahka ženska zanj trudi in vse sam pač more bit po njegovem. Najhujš je ko se ženska hoče pogovorit o problemu. Takrat je vse narobe vam gre ženska kr naživce in tk naprej, ko pa ste mneja vi da se je treba pogovrit more bit pa kr vse ok. In ženske bi se lahka vedno prilagajale vi pa ne. No saj take izkušnje mam jaz.
Lepo povedano, samo to velja za obe strani. Ne smemo posploševat. Aja, men tut ni panike, če mi kakšna punca časti drink. Mi kr paše v bistvu.
Lp! Denis
Ja se strinjam..... ker jaz mam pa obratne izkušnje..... se punca naveliča hoče neki novga.... in blem je tle... kak se je končal vemo vsi

Tist da se pa žensk ne da zastopit..... sem se navadu nekak..... če pride do blema se pogovorim s punco..... če se pa ne da razumet..... pa si razlagam po svoje.... povem kaj mislim.... pa nardim kaj pač mislim nardit. Če ma kaj za dodat pač doda.... drgač pa naj nardi tko kot misli nardit.
Kreganja,nesporazumi, drugačni pogledi..... to je tko povsod u zvezi. Ne poznam nobene zveze ki bi se obnesla da se partnerja u njej nista vsaj enkrat mal bolj skočla u lase..... pač tko je.... včasih je pač treba povedat kaj komu leži na duši.... takrat je pač treba razmišljat trezno in najd nek kompromis..... ne pa kr pustit vse skupi češ sej je nekje še bolša/bolš punca/fant od tebe..... če pa res ne gre sklenit nek kompromis..... pol pa.....