Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko So okt 09, 2004 3:39 am

zuneking je napisal/-a:
Jasmy je napisal/-a:Zdj nočem da bi pršlo kreganje med ženksam in moškim. Mam pa mnenje tako da je moški glih tk kot otrok, ko ima igračo pač tk dolgo dokler si pač nezaželi kere druge. Tk je moški ma žensko hoče vse najbolš od nje, ko tist dobi jo pa zavrže in poišče novo. Pa se lahka ženska zanj trudi in vse sam pač more bit po njegovem. Najhujš je ko se ženska hoče pogovorit o problemu. Takrat je vse narobe vam gre ženska kr naživce in tk naprej, ko pa ste mneja vi da se je treba pogovrit more bit pa kr vse ok. In ženske bi se lahka vedno prilagajale vi pa ne. No saj take izkušnje mam jaz.

Lepo povedano, samo to velja za obe strani. Ne smemo posploševat. Aja, men tut ni panike, če mi kakšna punca časti drink. Mi kr paše v bistvu.

Lp! Denis

Ja se strinjam..... ker jaz mam pa obratne izkušnje..... se punca naveliča hoče neki novga.... in blem je tle... kak se je končal vemo vsi :) ampak kaj bi se sekiral.... saj po toči vedn posije sonce (žal je tud obratn ampak šment tko je).
Tist da se pa žensk ne da zastopit..... sem se navadu nekak..... če pride do blema se pogovorim s punco..... če se pa ne da razumet..... pa si razlagam po svoje.... povem kaj mislim.... pa nardim kaj pač mislim nardit. Če ma kaj za dodat pač doda.... drgač pa naj nardi tko kot misli nardit.
Kreganja,nesporazumi, drugačni pogledi..... to je tko povsod u zvezi. Ne poznam nobene zveze ki bi se obnesla da se partnerja u njej nista vsaj enkrat mal bolj skočla u lase..... pač tko je.... včasih je pač treba povedat kaj komu leži na duši.... takrat je pač treba razmišljat trezno in najd nek kompromis..... ne pa kr pustit vse skupi češ sej je nekje še bolša/bolš punca/fant od tebe..... če pa res ne gre sklenit nek kompromis..... pol pa..... :roll: :cry:
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So okt 09, 2004 9:30 am

ravno v slo je to opazit "kaj imaš toliko veljaš" .
polona ne pisat stvari, ki niso res. samo še status se gleda. tistih stavkov, ko bejbe izjavijo :" men je karakter ful pomemben.." ni več. mogoče si ti al pa še kakšna deklica na forumu, ki res gleda na še kaj drugega kot na pleh sam drugače je pa to že redkost. najdet deklico, ki dobro zgleda, ma fajn fax, je razgledana, igra fer play in da nekaj na odnos,itd.,itd... je tko da iščeš iglo v senu :wink:

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Kraj: Veleje

Napisal/-a Jasmy So okt 09, 2004 11:49 am

menjekul je napisal/-a:ravno v slo je to opazit "kaj imaš toliko veljaš" .
polona ne pisat stvari, ki niso res. samo še status se gleda. tistih stavkov, ko bejbe izjavijo :" men je karakter ful pomemben.." ni več. mogoče si ti al pa še kakšna deklica na forumu, ki res gleda na še kaj drugega kot na pleh sam drugače je pa to že redkost. najdet deklico, ki dobro zgleda, ma fajn fax, je razgledana, igra fer play in da nekaj na odnos,itd.,itd... je tko da iščeš iglo v senu :wink:

Tukaj se strinjam da zmer več je punc ki gledajo na pleh. Sam nas je pa tud neki takih ko bogledamo na to kak je tip po duši in seveda tud neki damo na zunanjost. In seveda kaj bo men če ma dobr avto, pa je on čisti brezsrčnež. Sj nismo z avtom itd., ampak z moškim.

In vedno bom takega mnenja, tak kakršn boš ti do mene takšna bom jaz do tebe.

Lep pozdrav
Jasmy

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM So okt 09, 2004 12:03 pm

tole se mi zdi pa že rahlo obupano
kot na ircu ene izjave: punce stare od XX do XX kliknite me za resno zvezo
in podobne izjave :twisted:
sicer pa je tak, bodi takšen kot si, ne spreminjaj se zarad punce ;)
da meni reče punca da moram pustiti avto, tuning in styling se raje ubijem :twisted:

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Jasmy So okt 09, 2004 12:16 pm

FireSTORM je napisal/-a:tole se mi zdi pa že rahlo obupano
kot na ircu ene izjave: punce stare od XX do XX kliknite me za resno zvezo
in podobne izjave :twisted:

Ah kakšno obupanje. Kje?

FireSTORM je napisal/-a:sicer pa je tak, bodi takšen kot si, ne spreminjaj se zarad punce ;)

Se popolnoma strinjam. Sam moreš vedet, če jo maš moreš tud zanjo met čas.

FireSTORM je napisal/-a:da meni reče punca da moram pustiti avto, tuning in styling se raje ubijem :twisted:

:lol: morš najdet tako ko njo tud to mal zanima.

Lep pozdrav
Jasmy

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM So okt 09, 2004 12:22 pm

Jasmy je napisal/-a:
FireSTORM je napisal/-a:
FireSTORM je napisal/-a:da meni reče punca da moram pustiti avto, tuning in styling se raje ubijem :twisted:

Lep pozdrav
Jasmy

npr. eno tako kot si ti :twisted:

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Jasmy So okt 09, 2004 12:56 pm

FireSTORM je napisal/-a:
Jasmy je napisal/-a:
FireSTORM je napisal/-a:

Lep pozdrav
Jasmy

Nop :twisted:

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko So okt 09, 2004 12:57 pm

Hehe al pa če sam prebudiš zanimanje za to u njej .... verjem tud gre :)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM So okt 09, 2004 1:00 pm

lisko je napisal/-a:

te bi je uspelo? :twisted:

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM So okt 09, 2004 1:01 pm

Jasmy je napisal/-a:
FireSTORM je napisal/-a:
Jasmy je napisal/-a:
FireSTORM je napisal/-a:

Lep pozdrav
Jasmy

Nop :twisted:

saj nisem reko tocno tebe, ceprav se nebi upiral
:twisted:

Uporabniški avatar
ITA_car_fan
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a ITA_car_fan So okt 09, 2004 1:01 pm

:pij: ženske pomagajte nam :lol:
deadly getaways TM
Slika

Uporabniški avatar
Jasmy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Jasmy So okt 09, 2004 1:06 pm

ITA_car_fan je napisal/-a::pij: ženske pomagajte nam :lol:

:lol:

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko So okt 09, 2004 1:10 pm

FireSTORM je napisal/-a:
lisko je napisal/-a:

te bi je uspelo? :twisted:

Jap.... zna že mala kr dost sama nardit...... Kište mi pomaga skupi delat.... oblač jih včasih kr ona že ( pol kuferama mi je ona oblekla), ojle kr ona prever če je treba..... pa še in še..... se uči lepo počas pa sproti.
Slika

polonak
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a polonak So okt 09, 2004 3:42 pm

Ok Ok, lej jz sm sam svoje mnenje podala!!!! Če se pa ne strinjaš, maš pa gutov razloge za to!!! :D Ja če se ti pa ženska ponuja zarad tvojga avta....ja no izkorist!!! Pa boš mel saj neki od tega!! -sj tale je mal grda, ampak to ste fantje!!!
Ja DACO povej kdaj maš cajt, pa te pridm iskat!!!! Upam da nisi kj preveč velik, k mam twingija!!!! :D
lp

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul So okt 09, 2004 4:08 pm

polonak je napisal/-a:Ok Ok, lej jz sm sam svoje mnenje podala!!!! Če se pa ne strinjaš, maš pa gutov razloge za to!!! :D Ja če se ti pa ženska ponuja zarad tvojga avta....ja no izkorist!!! Pa boš mel saj neki od tega!! -sj tale je mal grda, ampak to ste fantje!!!
Ja DACO povej kdaj maš cajt, pa te pridm iskat!!!! Upam da nisi kj preveč velik, k mam twingija!!!! :D
lp

brez dretja v tvojih postih ne gre, ne? ženska :roll:

:mrgreen:

p.s: to kar si gor napisala je zelo zelo grdo (posplošitev kdo smo in kaki smo) :evil:

polonak
Nov uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a polonak So okt 09, 2004 4:37 pm

:? Ja sj sm rekla da vem da je grdo, pač poznam ene par fantov k pač tko delajo! Sj drugač smo ful dobri kolegi, pa so ful uredu družba, sam nevem točn zakaj so taki do punc! :?: Mogoče je pa še kj druzga vmes! Pa nevem!
No pa tut nikol nisem rekla da so pa punce uredu, vem da so lahk tut ful p.... Ampak tko to je...
Ok se opravičujem k sm vs vse v isti koš vrgla, ampak sj veš če te enkrat en tko mal zaj....pol si mal bl črnogled glede teh stvari! :wink:
Aja pa jz se ne derem! Klicaji so sam tko zravn!
lp
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov