TITan je napisal/-a:2 letnik SŠER Elektronik/elektrotehnik. Tja hodim, ker je šola pozimi topla, poleti pa hladna (no vsaj anglarca mi tko pravi)
LOL, a mate Mrazovo? Jst sm pa padu 3 letnik pa zdj sm ubistvu 4 (me caka matura pa to), seveda na SŠER Ljubljana:=) Pa srcno upam da mi bo ratal na FRI prlest!
Dokončana SŠ elektrotehnik elektronik v Celju, sedaj pa se mantram z dvema zadnjima izpitoma na fakultetei za elektrotehniko račuunalništvo in informatiko, smer elektronika - telekomunikacije VS, kar pomeni dipl kripl v naslednjem letu.
Trenutno zaključena sam II. stopnja, čez 7 mesecev, pa bo mel zaključeno V. stopnjo izobrazbe, se prav, da bom maturirov in postal gimnazijski maturant.
Javna uprava 1. letnik, drgač pa ornk sfalirana. Nekak se ne najdem med vsemi temi znanostmi. Sm že kaj druga tud poskusla, pa me ni zanimal sploh. Včasih je bil moj moto "VRŽ PUŠKO V KORUZO DA NE BO PREPOZN!"
Those were the days of my life....!
Zdj sem se zresnila, za mano je prvi izpit, če bo pozitivn, grem dalje. Sm pa tehnik trgovske akademije.
"...nikoli u T`rdečo, boš s pendrekom dobil,
naredu boš nesrečo, če boš u T`rdečo ril..."