Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
woolff
Uporabnik

Kraj: Lukavci

Napisal/-a woolff Ne jan 02, 2005 10:32 pm

rdeči mašl si naredi okoli vratu pa ji reči, da je prišlo darilo za roj. dan :lol: :lol:

Ej pa reči ji, da jo v hlačah čaka še eno darilo (zeleni mašl) boš videl kak bo :jy :mrgreen: :EE
Če se bojiš brzine prelepi števec!

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne jan 02, 2005 11:39 pm

SAm looooool na toto temo pa se da tolko presmejat
fack :lol: :lol: :lol:

BTW ze mas narjen ozji izbor kaj ji bos podaril?

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Ne jan 02, 2005 11:44 pm

Glede na njeno starost ji lahk kupš Mobi kartico za 5 al pa 10 jurjev. Verjem, da ji bo še kako prov pršlo. :twisted:

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Po jan 03, 2005 12:00 am

pugi405 je napisal/-a:Glede na njeno starost ji lahk kupš Mobi kartico za 5 al pa 10 jurjev. Verjem, da ji bo še kako prov pršlo. :twisted:

lol

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Po jan 03, 2005 12:01 am

Demo je napisal/-a:
accent lover je napisal/-a:
Andy je napisal/-a:vibriča :P

Darilo za oba

:?: Nvm kako si ti to predstavljaš "za oba".

hehe, ta je pa huda, sam po moje ne bo lih za oba, ker pol bi bil naslov teme: darilo za mojega fanta. hihi :-P

Uporabniški avatar
amater
Novinec

Napisal/-a amater Po jan 03, 2005 12:04 am

dejan84 je napisal/-a:Slika je najprimernejši dariu :lol:

ZIHR
vsak avto je dober, le če je izdelan na Švedskem
SlikaSlika

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Po jan 03, 2005 5:38 am

Mislim eh LOL kok sem se presmeju ko sem prebiru tole temo..... videm da vam je moja zamisel kr ušeč :P :D
Celo sumil sem da je stara nekje okol 16..... ker edin za take je darilo zlo zlo težko zbrat ( ni še dovolj odrasla da bi znala cenit pozornost ne pa darilo in ni še dost zrela da bi vedla oz. se zavedala da če ji kupiš neki oh in sploh dragega da so to zate kr stroški)
Torej po taki logiki odpade neko oh in sploh darilo ( kaj dražjega mam u mislih).
Tist da je vredu oseba...... verjamem sam spet če premislimo.... kera 16 letnica pa zna obdržaz in negovat zvezo tko kot je treba ( sorry draga :P ... za ostale pa: moja draga bere forum je pa u taki starosti :D ) Monstrova ideja ni slaba.... vrtnica... pol tud ideje s pliški niso slabe..... sam to je vse skupi obrabljena fora že...
Zdej odvisn kok si pripravlje zapravt za njo ( ja sej vem mlada ljubezen ki komaj vzhaja.... zaljubljenost te daje..... vse si pripravljen dat..... vemo to sam pazi da ti ne bo potem žal). Ena ideja je tud recimo srebrna zapestnica ( maš zlo zlo lepe že od 2 jurja naprej.... za 5 jurjo pa dobiš že ornk ketno iz srebra) .Pol pa še eno vrtnico poleg pa neko čokoladico..... pa si na konju ( zapestnica je večna draga pa tud ni u takem primeru).
Ponavad pa punce take starosti zahtevajo velik pozornosti in je to najlepše darilo ( če znaš to izkoristit).....
Moj izbor bi bil nekak u smislu ki sem ga naštel (probi še kaj zvedet ali pa napisat o njej), ker rečmo če ma puno sobo pliškov.... pol ji je bedn pliška kupvat.... če ma polno nakit.. pol zapestnica odpade......če ne zna z rožami ( pri 16tih majo bleme včasih s tem) pol vrtnica odpade.....
Drugač pa..... eno darilo u tem smislu (neki kar bo izražalo tvojo osebnost) en vredu poljub...... pa izpoved ljubezni..... pogovor dolg kok hočeš..... nekaj po čem se te bo zapomnila.
No to je tist kar sem prej vstrelu da jo pusti...... neki tazga morš nardit da se te bo zapomnila...... ker verjem da si to 16 letnice prekleto dober zapomnijo. In če ji boš zdej segu do tizga kotička kjer te bo mela hranjenega.......verjem da boš pol lahk delu marsikaj pa ne boš ostal brez nje....

Ajejej sem zabluzu....
Ajd nočko.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Po jan 03, 2005 7:50 am

Lisko hvala za tako izviren in obsežen post :)

No zdej si mi pa res dal idejo o zapestnici in še kakšni malenkosti poleg. Sej imam še kar nekaj časa, bom pa šel enkrat malo po Lj. pogledat kako pa kaj je s temi zapestnicami (a kej veste kje bi jih imeli za tak denar, nekje do 5 tisoč :?: ). Kar se tiče pliša v njeni sobi bi težko ugotovil, ker tam (še) nisem bil. Kar se tiče pa tega kako ceni rožo pa tudi nvm ker jo še ne poznam ravno tako dobro. Tako da bo mal težka izbira, v skrajnem primeru bi vzel recimo plišastega medvedka, s kakšno čokoladko v njem in poleg naprimer še kakšno malenkost. Ampak kot si tud že ti rekel je to res že malo preveč obrabljena zadeva, raje pa ji kupim to kot pa da kupim nekaj kar se bo zdelo meni izvirno pa bo malo bolj odštekano, njej se bo pa zdelo totalno glupo pa neumno. Bolje obrabljeno, kot glupo in neumno. Tako da ožji izbor do sedaj je: plišasti medvedek (po možnosti s kakšnim napisom I love you :-P ) s kakšno čokoladko in še kakšno manjšo malenkost poleg (pač za še dodatno pozornost); druga stvar ki mi je pa všeč je pa Liskotov predlog: zapestnica - čokoladka - roža (nekaj v tem smislu).

P.S.: lepo da se eni zabavajo ob branju teme :)
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider Po jan 03, 2005 7:54 am

zuneking je napisal/-a:Jah glede na to, da sta šele 4 dni skupi bi jaz še malo počaku z nakupom. Drugače pa ji za prvič kupi kakšno malenkost, da se ne razvadi prehitro. :P Kupi ji kakšno sexy perilo, da boš imel še ti kej od tega. :twisted:

Kupi ji fotoaparat, mogoce se bo slikala pa dala na net tko k Taja pa une, pa bomo mel USI kej od tega :lol:

Brez zamer ;)
Švoh, ampak lahek 8)
!New! White blinkers-Chicks go crazy! :mrgreen:

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Po jan 03, 2005 8:14 am

Dobro jutro!!!
Eh ma evo tko je pejta mal po mestu se šetat pa se tko ustavlita ob izložbah vseh mogočih in moških, z igračam bla bla bla da nau kej sumljiv....
in pol boš vidu kaj ji je všeč pa mal premislš...

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Po jan 03, 2005 10:00 am

swiftrider je napisal/-a:
zuneking je napisal/-a:Jah glede na to, da sta šele 4 dni skupi bi jaz še malo počaku z nakupom. Drugače pa ji za prvič kupi kakšno malenkost, da se ne razvadi prehitro. :P Kupi ji kakšno sexy perilo, da boš imel še ti kej od tega. :twisted:

Kupi ji fotoaparat, mogoce se bo slikala pa dala na net tko k Taja pa une, pa bomo mel USI kej od tega :lol:

Brez zamer ;)

:pop: :yum

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Po jan 03, 2005 1:14 pm

DJ E.M. je napisal/-a:Dobro jutro!!!
Eh ma evo tko je pejta mal po mestu se šetat pa se tko ustavlita ob izložbah vseh mogočih in moških, z igračam bla bla bla da nau kej sumljiv....
in pol boš vidu kaj ji je všeč pa mal premislš...

Ma ne sam tega ne delat....... k pol veš kaj rata: Lej to je tko dober..... pa lej ono kak mi je všeč..... pa jaaaaa kak bi ono mela...... jao kak je ono dobro.....

Pol ji lahk tko pol lj kupiš....

Kup ji neki kar bo izražalo tvojo pozornost (osebnost) in neki kar ji bo všeč. Sej pa maš kake skupne prijatle al pa kako punco za prijateljico.... pa njo mal povpraš kak pa kaj.

Zanima me pa neki u tej temi..... kje so punce? Pa sam poznam kr nekaj 16-17 letnic ki so tle gor.. kje ste zdej ko vas rabmo?
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Po jan 03, 2005 1:22 pm

Ja se pridružujem liskotovi prijavu glede punc, dejte mal argumentirat topic vsaj al pa podat kakšne izkušnje,... :-P
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Po jan 03, 2005 2:07 pm

Demo je napisal/-a:Ja se pridružujem liskotovi prijavu glede punc, dejte mal argumentirat topic vsaj al pa podat kakšne izkušnje,... :-P

Lej lahk ti rečemo vse kar si boš zmislu..... pa ne bomo trofli bistva. Najbolš je če se pogovarjaš z njo..... čimveč zveš o njej pa jo dober opazuješ potem pa se odločiš. Sej ni tko težk..... sam mal morš osebo, ki ji kupuješ darilo, poznat. Čimveč se pogovarjaj z njo..... kaj si želi... kake ma cilje.... kaj so njene sanje.... bla bla.... ziher ti bo kapnilo.
Jaz sem mel primer enkrat da nisem vedu kaj naj punci kupim.... pa sma se čist tko neki menla pa je izjavla da bi šla na eno ful hudo potovanje.... hja.... če greš na potovanje morš mal našparat a ne? No in ideja za darilo je bla šparovček u obliki ladje ( zakaj ladja?) ker se ji morje dopade.... .
Kapiraš kaj mislim? neki tko ji kup.....Fora je u tem da ti more ona dat idejo kaj ji kupit.... ne mi..... mi ti lahk sam svetujemo od nje pa more prit ideja.Pol pa sam to združiš u eno idejo..... in voila najbolše darilo.
Za tko mlado zvezo ji jaz še ni bi kupoval kakih tangic ali podobnega sranja povezanga s sexom..... ker bi znala skapirat da jo maš sam za sex.. ( vem da ne sam ne veš kaj majo 16 letnice vse u glavi... hitr znajo kak hec mal napačn razumet....)
Neki čist tko ... kar bo prišlo od nje.
Slika

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover Po jan 03, 2005 2:58 pm

Ja lisko ti si res romantik pa mas ful super ideje to je se predznanje zame
@demo k sm reku do bosta mela od vibrica oba korist sm mislu da ji bos lahko pomagu pri uparabi :P :con :P

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Po jan 03, 2005 3:01 pm

Ja sej štekam, hvala do sedaj za vse izpovedi in vaše izkušnje ter predloge, sej vem da morm punco čimbolj spoznat in le na tak način bom imel najmanj možnosti da zgrešim darilo. Sej mogoče zgleda da ful kompliciram ampak v resnici ni tako, pač sem hotel postaviti temo ker zgubiti pač nisem imel kaj. Pa mislim da bo (ali pa že celo je) tema prišla še marsikomu prav, saj verjamem da nisem jaz v tej zadregi (osebno poznam dost tazga folka :) ).

Še enkrat hvala vsem za predloge, izkušnje,...tema je pa itak še odprta tko da če vam še kaj pride na misel (zame ali pa tako nasplošno) lahko še vedno napišete.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker Po jan 03, 2005 3:02 pm

accent lover je napisal/-a:@demo k sm reku do bosta mela od vibrica oba korist sm mislu da ji bos lahko pomagu pri uparabi :P :con :P

No jest ji lahko tud na drug način pomagam, ki ne vključuje umetnega vibriča ;) :twisted:
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
accent lover
Novinec

Kraj: Ljubljana/Vič

Napisal/-a accent lover Po jan 03, 2005 3:51 pm

Demo je napisal/-a:
accent lover je napisal/-a:@demo k sm reku do bosta mela od vibrica oba korist sm mislu da ji bos lahko pomagu pri uparabi :P :con :P

No jest ji lahko tud na drug način pomagam, ki ne vključuje umetnega vibriča ;) :twisted:

Ja ja vem sam orodje ne skodi :wink: :wink: :wink: :P

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Po jan 03, 2005 3:58 pm

accent lover je napisal/-a:
Demo je napisal/-a:

Ja ja vem sam orodje ne skodi :wink: :wink: :wink: :P

Če že vse drugo odpove..... :twisted:

Gasper`
Novinec

Napisal/-a Gasper` Po jan 03, 2005 4:31 pm

Ce mas kksno vajino sliko.. dej puzzle nardit an;) toj pomoje tud kr dobr dariu.. pa se pocen je;)
Lp, Gašper
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov