Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Pe apr 10, 2009 9:27 am

@sašo5:
kako pride do tega nevem :P

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Pe apr 17, 2009 6:39 pm

tisti, ki imate bitdefender-ja ste oz. boste naleteli na eno težavo, katera vam bo sporočila, da je firefox okužen a temu ni tako!

okužena dadoteka naj bi bila nssutil3.dll, ki se nahaja v mapi od firefox-a v vašem program files ( področju).

gre za napako v bitdefenderju in po posvetovanju oz. pogovoru z njimi ( beri: tehniki bitdefender) se opravičujejo za napako in so jo že odpravili.
potrebno je naložiti še 1x firefox ter update bitdefender-ja

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Če maj 07, 2009 10:24 pm

Je imel še kdo težave pri nekaj zadnjih nadgradnjah FF-ja? Meni je ob precej zavihkih in po nekem času FF strani odpiral zelo počasi, kdaj se je tudi zatikal. Seveda ni virusov itd in malo dodatkov.

Prej je zmogel (nekaj počasneje sicer) obdelovat tudi 150-200 večjih zavihkov, do pred kratkim pa kar bela stavka, občasno tudi kreši. Do pred kratkim zato, ker sem sedaj dal gor FF 3,5 beta in dela čudovito hitro, brez napak in krešev. Od dodatkov in razširitev (bo imel vgrajen multimedia, pravijo) dela že kar nekaj, tudi vsa multimedija, DTA, pdf, Adblock plus, edino Real (Downloadanje flešev oz multimedij) še ne dela.

Priporočam
link na slovensko beto 3,5
Zadnjič spremenil esem, dne Če maj 07, 2009 10:51 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Drocky
Poznavalec foruma

Napisal/-a Drocky Če maj 07, 2009 10:29 pm

men vsake tolk časa zašteka in potem pač zapreš in shraniš zavihke. Ko nanovo odpreš dela OK.
LP Rok

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ Pe maj 08, 2009 6:11 am

Meni je začelo počasi odpirati,sem mislil,da je bil kriv nod,ker sem ga instaliral.... nevem no,pomagalo mi je pa tole http://www.lvllord.de/?url=downloads

ne vem pa, kaj naredi ta zadeva,vem samo da zdaj deluje hitro in to mi je glavno :)
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis Pe maj 08, 2009 7:35 am

RedBull™ je napisal/-a:ne vem pa, kaj naredi ta zadeva,vem samo da zdaj deluje hitro in to mi je glavno :)

malo ti firefox popedena :P

nekaj tega je tudi tu:
http://zmaga.com/program_ucenje.php?id=702

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson Pe maj 08, 2009 1:30 pm

A mi lahk ker pove, zakaj zmeraj, ko odprem Mozillo, ko kliknem na "Zaznamki" ne odpre listo zaznamkov, ampak direkt okenček, za shranitev trenutne strani med zaznamki. Ko pa dam prekliči, pa še enkrat stisnem "Zaznamki" pa odpre listo. In to mi gre že pošteno na živce. :x
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG

Uporabniški avatar
SlaYeR
Stalni uporabnik

Napisal/-a SlaYeR So maj 09, 2009 6:47 pm

RedBull™ je napisal/-a:Meni je začelo počasi odpirati,sem mislil,da je bil kriv nod,ker sem ga instaliral.... nevem no,pomagalo mi je pa tole http://www.lvllord.de/?url=downloads

ne vem pa, kaj naredi ta zadeva,vem samo da zdaj deluje hitro in to mi je glavno :)

To nima nič veze z firefoxom, lih toliko v vednost.

Lp
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov