Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne maj 15, 2005 2:28 pm

vesolc je napisal/-a:sej boli ga kita...zensko si je dobu, pokazov je da so mel res zurko v bajti, ne pa da bi se dolgocasl ko une zenske v Sanjski moski!!! boli jih za Miso pa za Roberta, ki sta tko kekca izpadla, pa zlo lepo so ju zatri in so res skupej drzal!!! Dragan pa res legenda....dobi za pir ko ga srecam :D

jp. pa k so skor sprašval zakaj so pršli ljudje na oddajo. Zakaj da fak bi člouk pršu na tako oddajo zato, da bi si najdu žensko? Ne veš kakšna je, kuko zgleda, kuko ji je ime, nč ne veš (to mislm da je clo en od njih reku). Pomojm, da nuben tm ni pršu zarat ženske (mogoče en al pa 2).

Oddajazaponeumljatljudi(zlastiženske).press :D

lp
Slika

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ Ne maj 15, 2005 2:39 pm

eclipse_R je napisal/-a:
vesolc je napisal/-a:sej boli ga kita...zensko si je dobu, pokazov je da so mel res zurko v bajti, ne pa da bi se dolgocasl ko une zenske v Sanjski moski!!! boli jih za Miso pa za Roberta, ki sta tko kekca izpadla, pa zlo lepo so ju zatri in so res skupej drzal!!! Dragan pa res legenda....dobi za pir ko ga srecam :D

jp. pa k so skor sprašval zakaj so pršli ljudje na oddajo. Zakaj da fak bi člouk pršu na tako oddajo zato, da bi si najdu žensko? Ne veš kakšna je, kuko zgleda, kuko ji je ime, nč ne veš (to mislm da je clo en od njih reku). Pomojm, da nuben tm ni pršu zarat ženske (mogoče en al pa 2).

Oddajazaponeumljatljudi(zlastiženske).press :D

lp

Kar se tiče poneumlanja se čisto strinjam, skupaj iščejo sanjskega moškega, ali drugače princa na belem konju :P

L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Ne maj 15, 2005 2:56 pm

v začetku oddaje sm si milsu no sej je pa kr kul punca,me prou zanima kako bo,navjou sm za dragana pa cimeta,ampk pol zmeri k sm gledou se mi je bol in bol neumna zdela,zdanič k sva pa z eno frendico pr njen to gledala pa je ona ubistvu prvič gledala pa je prec rekla : ma ta ženska je bouna ( neumna ) ,pa sm si mislu ja ampk maš prou veš...zanimivu kaku ženske to prej zgruntajo a ne? ;) uglavnem GO drgana, andrej je enki wanna be romantik,cime pa itq car k je use skp ena zajbancija zanga.ampk bojim se d se je revž res zalubu vanjo ;) uglavnem mislm da je to zadna oddaja takega tipa ;) pa da sanjskega moškega ne komentiram :roll: kaj je že sanjskega na njemu ?

LP
Slika

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Ne maj 15, 2005 2:59 pm

rok46 je napisal/-a:v začetku oddaje sm si milsu no sej je pa kr kul punca,me prou zanima kako bo,navjou sm za dragana pa cimeta,ampk pol zmeri k sm gledou se mi je bol in bol neumna zdela,zdanič k sva pa z eno frendico pr njen to gledala pa je ona ubistvu prvič gledala pa je prec rekla : ma ta ženska je bouna ( neumna ) ,pa sm si mislu ja ampk maš prou veš...zanimivu kaku ženske to prej zgruntajo a ne? ;) uglavnem GO drgana, andrej je enki wanna be romantik,cime pa itq car k je use skp ena zajbancija zanga.ampk bojim se d se je revž res zalubu vanjo ;) uglavnem mislm da je to zadna oddaja takega tipa ;) pa da sanjskega moškega ne komentiram :roll: kaj je že sanjskega na njemu ?

LP

jst sm že takoj vedu da je bolna pa sploh gledu nism ;) Pa prjavljeni ostali morjo bit tut mau, da se prjavš na tako oddajo.. Sam moje mnenje :roll:

lp
Slika

Uporabniški avatar
Coleman
Novinec

Napisal/-a Coleman Ne maj 15, 2005 3:09 pm

Tale oddaja s draganom je bla pa res mal too much za moj trebuh....še nkol se nisem tolk smeju eno uro skup...svaka čast.

glede vremenkota...če je biu kdo peder je biu to on...star 35 pa še vedno čaka na tapravo.. :roll: :roll:
When size equals knowledge I'll be a one big muthafucka!

Uporabniški avatar
SELJO
Novinec

Kraj: SK LOKA

Napisal/-a SELJO Ne maj 15, 2005 3:26 pm

verjetno se zanj se ni rodila :P

Uporabniški avatar
Pugi
Moderator foruma

Napisal/-a Pugi Ne maj 15, 2005 3:35 pm

Dragan če to bereš - pridi po gajbo... :bow
Slika

Uporabniški avatar
Mtej
Nov uporabnik

Kraj: novo mesto

Napisal/-a Mtej Ne maj 15, 2005 6:22 pm

Coleman je napisal/-a:Tale oddaja s draganom je bla pa res mal too much za moj trebuh....še nkol se nisem tolk smeju eno uro skup...svaka čast.

glede vremenkota...če je biu kdo peder je biu to on...star 35 pa še vedno čaka na tapravo.. :roll: :roll:

hehe....nej ti sm to povem...tle po novem mestu se govori-k je erjavc iz nm-da je bol toplovodarskega poklica :lol: :lol: mislm da bo to kr držal :D
ampk jst sm dans drugič gledu oddajo,in mislm da je dragan res car :D kere hude fore mata s cimetom...evo še zdej mi gre na smeh,k se spomnem na njuno podelitev rož :lol: miša pa mi je bla prvič kr u redu,zdej mi je pa antipatična,nevem res kaj so vidl na njej sanjskega...maybe damirja? :twisted:

Uporabniški avatar
mega_ne
Stalni uporabnik

Kraj: Wrhnka

Napisal/-a mega_ne Ne maj 15, 2005 6:52 pm

za začetek --> dragan je res car (pa cime)
pa še neki uzvezi z mišo --> "Jaz sem edina, ki je bila odkrita in vse povedala po resnici, kar sem si o kom mislila in napake in dobre lastnosti." --> JAVALDA!!!!!! res da je ona to rekla v kamero celi sloveniji, sam nevem pa zakaj ne folku direkt na zmenku (jaka iskrenost)

podn od (sanjske!) ženske

Stane H.
Nov uporabnik

Napisal/-a Stane H. Ne maj 15, 2005 7:05 pm

Men se Dragan zdi edini normaln! Pa še faca je!

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ Ne maj 15, 2005 7:12 pm

Jst sm tole prej pozabu dodat, da ni niti lušna, ampak antipatična, plus u glavi nima nič....sanjska ženska???Mislm faaaaaaaak, grem stavt, da se najde boljšo, če se popoldan sprehodim po čopovi najdem boljšo!!!!!

L.p Bistri...
555

fanatik
Nov uporabnik

Napisal/-a fanatik Ne maj 15, 2005 7:17 pm

ej te zdej :D
Sej ni miša tok žleht kokr pravte kle. Pa glihk grda grdoba tud ni (previsoko se nosi), sam smeh je pa :huh: Res da se je mav delala norca iz Zokija, Uroša, itd... dejansko je ona :-:o
Dragan je pa vsekakor car :tomidelej: dobr jo je prc*al pa un Zoran a kva je tud 8)

jest mislm da bo "sanjska" nakoncu še vedno samska :noro

Uporabniški avatar
Eddis
Novinec

Napisal/-a Eddis Ne maj 15, 2005 7:39 pm

Sanjska zenska bo izbrala andreja, ampak pol po tem showu onedva ne bosta skp, ker baje ta sanjska zenska hod z enim modelom, ki dela na pop tv-ju. Tko sm jst slisu od enga kamermana, ki je snemu ta reality show. Ce pa je oin lagou meni, pol tud jst vam. :oops:
Sam se mi zdi da kr drzi to....Sanjska ze zdej ni samska.

Draga car!!! :P :-P :P
...ima se - može se, nema se - folira se...

Uporabniški avatar
Coleman
Novinec

Napisal/-a Coleman Ne maj 15, 2005 7:59 pm

sanjska k****a...pa brez zamere miša če bereš :hi

ps:. glede tega al bosta ostala skup al pa ne, bomo pa itak zvedli na TV.Tko kot pri sanjskemu moškemu.
When size equals knowledge I'll be a one big muthafucka!

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Ne maj 15, 2005 9:10 pm

to je totalni idiotizem
nekoga spoznaš pred kamero :roll:
ko se tak vedno vsi pokažejo samo v najbolši luči
spoznajo se v par dneh in se že poročijo....B E D A R I J A :roll:

Uporabniški avatar
petra
Nov uporabnik

Kraj: okolica LJ

Napisal/-a petra Po maj 16, 2005 3:54 pm

fanatik je napisal/-a:ej te zdej :D
Sej ni miša tok žleht kokr pravte kle. Pa glihk grda grdoba tud ni (previsoko se nosi), sam smeh je pa :huh: Res da se je mav delala norca iz Zokija, Uroša, itd... dejansko je ona :-:o
Dragan je pa vsekakor car :tomidelej: dobr jo je prc*al pa un Zoran a kva je tud 8)

jest mislm da bo "sanjska" nakoncu še vedno samska :noro

pač, nimajo vsi tako hude želje po depilaciji in keša, da bi trikrat tedensko hodil na depilacijo z voskom v kak šmensi fensi kozmetični salon... :)
ona se je delala norca iz Zokija, ni pa pomislila, da ko se ona pozim v mrazu trese k šiba na vodi, je Zokiju prav prijetno toplo.
zoki je drugač ful kul človk, tko da...
Miška, ne se delat norca iz mojga kolega!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x
zvok (vsaj) šestvaljnika je orgazmičen

Uporabniški avatar
levak1
Novinec

Napisal/-a levak1 Po maj 16, 2005 3:57 pm

Ma dej ta sanjska ženska je kr neki. Ful misl da je neki več od unih pa skoz hoče neki pametna izpadt. Hoče da se vsi tipi mečejo po njej pa ne vem kva še :o :o !! Dej nehi raj se mečem na kravo ejga!!!! Obup :x :x :x

Uporabniški avatar
blue tornado
Novinec

Napisal/-a blue tornado Po maj 16, 2005 3:59 pm

Stari,saj smo prvic razumeli...!! :o :P

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Po maj 16, 2005 4:00 pm

Ma ja to itak zdej vsi govorite ker ni z vami! :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:rofl :rofl