Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sarcy Sr maj 18, 2005 7:33 am

SubaruFreak je napisal/-a:
Sarcy je napisal/-a:
Speedfighter je napisal/-a:
Sarcy je napisal/-a:Jst ga mam pa enga še mal nižje kot tamk je slepič

Hm...bi se dalo kako slikco mogoče vidt? :-P

Hm sam en tattoo mam slikan oz. je še na papirju bil, k sm ga sama narisala

Glede metuljčka pa ne bi bila rada še ena slovenka zaradi tega v javnosti ;)

http://www.mladina.si/tednik/200213/clanek/tatu/

Am tole na slikcah na zgornjem linku ni metuljcek ampak bogomolka... Scary na kubik...

Ja vem ja da je bogomolka, jst svojga metuljčka res nebi kazala v javnosti
Sarcy :8

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy Sr maj 18, 2005 7:40 am

_VeNoM_ je napisal/-a:
petra je napisal/-a:hm, kaj pa če nisem ziher, da mi bo nekaj vse življenje velik pomenil... sem pač mal wild in se zadeve spreminjajo

res je kar si napisala, samo fora je pri cloveku to da se necesa navelicamo hitro in vrjemi da se vsak necesa navelica,tako se bos tudi ti navelicala vrjemi! predlagam ti da ga das na tako mesto kjer ga ne bos vsak dan gledala(hrbet) itd..

lp venom

Zato pa mam jst enga na lopatici, enga na križu da jih ne vidim, enega vidim le takrat ko grem na wc ali ko se tušeram no enega pa lahko skos gledam ker je na gležnju. Ampak sej to je tko čist pozabiš da maš kej tettovirano, mogoče gledaš le ta prvi teden potem pa se navadiš in skor pozabiš. Jaz sem se tettovirala ker sem sama si želela in sama sem vedela kaj in pa kje, tudi s pirsingom je bilo tako, uhanček v nos sem si kar sama naredila s šivanko, potem pa mi je mami kupla uhanček za v nos do takrat pa sm mela unga iz ušesa notr (sam takrt sm bla v 5 razredu), potem pa sem si dala še uhanček v jezik (to sem si pa želela najmanj 5 let) in končno sem se odločila in si ga dala

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr maj 18, 2005 8:30 am

sama si si naredla lukno ?

to je meni bolano...

drugače pa, lepo je, če ni preveč stvari na telesu...

to je isto kot z avti, če bom jaz vrgo tono plastike gor pa ne vem kaj še vse bo vse skup zgledalo tak....

tisti nad luliko pa zadi nad ritko bi blo čisto dovol za mene :)
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Beastmaster Sr maj 18, 2005 8:42 am

Jaz osebno imam 11 piercingov in 6 tattojev, moja punca ima isto piercingov in 2 tattoja, eden je direkt nad ri...kico, drugi pa pokriva celo zgornjo polovico hrbta!
Naj bo ljudem všeč ali ne, za to se odločiš sam in tudi sam nosiš posledice za take stvari.....
Lahko pa ti povem da sem imel sam izkušnjo z tattojem ki ni bil ravno v skladu z mojim karakterjem, rešitev -cover up- večji lepši tatto čez nardit!
Veliko je lepo!!!!!!!!
Vrtnice pa morske konjičke in ostalo tako sr...je, bi blo pa itak treba že prepovedat!

Pa še mal reklame :P
http://users.volja.net/sodomy/

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy Sr maj 18, 2005 8:48 am

dros je napisal/-a:Jaz osebno imam 11 piercingov in 6 tattojev, moja punca ima isto piercingov in 2 tattoja, eden je direkt nad ri...kico, drugi pa pokriva celo zgornjo polovico hrbta!
Naj bo ljudem všeč ali ne, za to se odločiš sam in tudi sam nosiš posledice za take stvari.....
Lahko pa ti povem da sem imel sam izkušnjo z tattojem ki ni bil ravno v skladu z mojim karakterjem, rešitev -cover up- večji lepši tatto čez nardit!
Veliko je lepo!!!!!!!!
Vrtnice pa morske konjičke in ostalo tako sr...je, bi blo pa itak treba že prepovedat!

ja samo tam spodaj nisem mogla neki velikega dat, zato sem se odločila za metuljčka, tako da je bla to najboljša varjanta

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Napisal/-a Beastmaster Sr maj 18, 2005 9:09 am

Tam spodaj se da marsikaj naredit z malo domišlije :twisted:
Ok, je pa nekaj, malo se jih odloči za take stvari.....kar cenim!
8)

Uporabniški avatar
Sarcy
Uporabnik

Napisal/-a Sarcy Sr maj 18, 2005 10:24 am

dros je napisal/-a:Tam spodaj se da marsikaj naredit z malo domišlije :twisted:
Ok, je pa nekaj, malo se jih odloči za take stvari.....kar cenim!
8)

Sej jaz se tudi nebi če bi vedela kolk tam spodaj boli ;) samo ker je pa že začel pa nism mogla mu rečt da naj neha in sem pač potrpela.

Na lopatici me nič ni bolel, na križu sem čutila le neko špikanje v prstih na nogi, na gležnju malo praskanja a ne ker je na kosti, ampak tam spodaj pa če bi vedla da tako boli si nikoli nebi dala, no in sedaj sem pač vesela da sem potrpela

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Sr maj 18, 2005 1:00 pm

dros je napisal/-a:

a mas to vse HOMOLIGIRANO??? (kartoncek itd...) :lol:

Uporabniški avatar
Cocaine00
Nov uporabnik

Napisal/-a Cocaine00 Sr maj 18, 2005 2:09 pm

ce si daješ tattoo moras vedet kam si ga bos dal, zakaj in kakega si boš dal, ker tattoo marsikaj pove o tebi in tvoji osebnosti, nc ni kar tako :D
Če nimaš pojma kaj bi si dala, greš do enega izmed mnogih salonov v slo (priporočam Dajlanota v Lj) in skupaj se vsedeta mal pogledata sličice pol pa že mogoče se ti posvet kaj in kako bi rada, na izrecno zeljo pa si model uzame cajt in glede na tvoje poglede in linije nariše eno unikatno sličico samo zate ter ti jo vtetovira in to rula :D :D , drgač neki zmajčki, tigrčki, in ostale pizde materine, to je kr neki... :D
Sunce piči mi roštiljamo, cure gule krumpir u hladovinii 8)

Uporabniški avatar
TinchyESi
Novinec

Napisal/-a TinchyESi Če maj 19, 2005 6:43 am

Jst imam pirsing v popku že 5 let, ker sem si ga tako zelo želela in nikoli mi ne bo žal, da sem si ga dala narediti. Potem imam še 2 v ušesu in 1 v hrustancu. Imela sem ga tudi v nosu, pa mi je bilo žal obraza in sem se odločila, da obraza ne bom več pirsala :D zdajle pa se že pripravljam počasi, da grem naredit svoj prvi tattoo, ki bo na moji lopatici...sicer ne bo velika zadeva, vsaj za prvega sem mnenja, da raje ne, bo pa nekaj zanimivega (bom objavila kakšno fotko ;) )...moja kolegica si je na lopatice vtetovirala full lepega delfina in sicer pri Johnu, full ji je lepo naredil, osenčil in pazil na linije, tattoo sega čez polovico hrbta, ampak je toooooolk sexy :D sam jst za takšno veliko zadevo nimam poguma :P za začetek nekaj manjšega na lopatici, za drugi tatoo si pa zelo želim na trebuščku, vendar pravijo, da je zelo občutljiv, pa tudi ko bom imela otroke, me je strah, da bi se med nosečnostjo popačil tatoo :? zato ostaja zgolj želja...
----->STREET LEGAL HONDA TEAM 4 EVER!!!<-----

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Če maj 19, 2005 7:06 am

Courage™ je napisal/-a:sama si si naredla lukno ?
to je meni bolano...
drugače pa, lepo je, če ni preveč stvari na telesu...
to je isto kot z avti, če bom jaz vrgo tono plastike gor pa ne vem kaj še vse bo vse skup zgledalo tak....
tisti nad luliko pa zadi nad ritko bi blo čisto dovol za mene :)

:lol: tole je pa cist kurja tema ratala ;) hehe pa enga metulcka tam pa enga tam ;) ja se na celo si dej enga ;) :lol: joke... mal se hecam...sam eni mal pretiravajo s telimi tetovazami....kakor komu pase....tko k si reku Courage, k da bi dal na avto 100kg plastike ;) KIČ ;)
Lp

Uporabniški avatar
BlackWind
Tw1ng0 p0wah

Kraj: Kranjsterdam

Napisal/-a BlackWind Če maj 19, 2005 7:10 am

Sarcy je napisal/-a:Sej jaz se tudi nebi če bi vedela kolk tam spodaj boli ;) samo ker je pa že začel pa nism mogla mu rečt da naj neha in sem pač potrpela.
Na lopatici me nič ni bolel, na križu sem čutila le neko špikanje v prstih na nogi, na gležnju malo praskanja a ne ker je na kosti, ampak tam spodaj pa če bi vedla da tako boli si nikoli nebi dala, no in sedaj sem pač vesela da sem potrpela

sj ql tatto zdej ko si mlad sam mors tacga izbrat da te ne bo sram ko bo mal vroce ko se bos sleku pri 80tih (ce bomo zivel do takrt) kazat enga metulcka ;) :lol:
mors tacga izbrat da ti je res ql pa moras vedt da ga bos gledu ceu fa*ing life ;)
lp

Uporabniški avatar
petra
Nov uporabnik

Kraj: okolica LJ

Napisal/-a petra Če maj 19, 2005 12:46 pm

no, ideje so super, veliko ste jih napisali in jaz si res želim tatoo imet zardi sebe, tako da z vašo pomočjo je padla odločitev.
metuljček z ženskim telescem na lopatici ali pa kaka malenkost zadaj nad ritko :twisted:

glede na to, da piercing v popku že imam, razmišljam o piercingu v nosu, takem, ki je samo pikica majhna

ta teden grem naredit tatoo in če bo možno, ga potem fotografiram in posredujem pri čem ste mi pomagali :)

HVALA VSEM TUKAJ

p.s.: pa vseeno lahko še kaj napišete, predlagate, kritizirate itd., ker mislim, da bo vseeno prav prišlo še komu
zvok (vsaj) šestvaljnika je orgazmičen

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Če maj 19, 2005 10:50 pm

V popku je neugodno se ti lahko kaj zahakla :lol:

Meni se dopade piercing v nosu.
Sicr pa ma usak svoj okus

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe maj 20, 2005 7:18 am

meni pa so uhani v nosu za bruhat...
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Re: tatoo in piercing predlogi

Napisal/-a _VeNoM_ Pe maj 20, 2005 8:00 am

Leprotto je napisal/-a:
petra je napisal/-a:že nekaj let razmišljam o tatooju, pa se nekako ne morem odločit kakšnega in kje bi ga imela ter kako velikega (govorim o tatooju! , za ostalo se ve )
pa me zanima, če bi tatooje imele vaše punce (če si ženska pa me zanima kakšnega bi imela ti), kakšen in kje bi vam bil najbolj všeč na njej

glede piercinga pa me zanima podobno: kje in kakšen piercing bi si vi želeli, da bi vaša draga imela.

piercing v popku že imam nekaj let

predlogi?

P.S.: Upam, da bo Nixxon spregledal tole temo, drugač bo :g:

Včasih je bilo moje mnenje, da si da človek trajno skaziti/polepšati telo zaradi laste želje in po svoji presoji. Očitno je danes drugače.
Upam, da ne misliš resno. Želiš si ga pa tudi ne, ker drugače ne bi takih "stvari" :twisted: spraševala ampak bi točno vedela, kaj hočeš.
Če že nimaš boljše ideje, priporočam piercing v jeziku. Ga potem vsaj normalno vzameš ven. Opazen je pa večinoma samo takrat ko ti to hočeš.
Pa brez zamere!

kaj off topic nabijas :lol:

Aja nevem ce ti je gdo se povedu PETRA (Soncanje odpade), pa me tud zanima od kdaj je zdravo dajat tinto pod kozo?!?!?!, eni so se taki debili in grejo svoj hud tatoo na sonce kazat :roll: :roll: , tko vam vsem recem dejte mal pobrskat kok folka je zbolelo glede tatooja :roll: :roll:
Pa komer koli se nebi pustu dat tetovirat,bog ve al je razkuzu al pa kar kol.........

lp venom

P.S leprotto se strinjam z tvojim postom!

Uporabniški avatar
Beastmaster
Novinec

Napisal/-a Beastmaster Pe maj 20, 2005 4:14 pm

petra je napisal/-a:metuljček z ženskim telescem na lopatici

:EE
Baje da se temu reče vila! :roll:

@_VeNoM_: WTF??????? Homologirano??????????? :ue

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Napisal/-a _VeNoM_ Pe maj 20, 2005 7:29 pm

dros je napisal/-a:
@_VeNoM_: WTF??????? Homologirano??????????? :ue

loooooooooooooooooool stari a ti ne veš da murjaši za vse morijo :lol: :lol: :lol: da morš met še A test za TATOO :lol: :lol:

to je bilo mišljeno kot joke! ;)

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby So maj 21, 2005 12:55 pm

jst ti predlagam, da si daš neki nevtralenga, ne kakee politične sekte :D ker karakter se spreminja in kar ti takrat pomen vse nasvetu bo čez par let samo še spomin. Kaj pa kak un tato za pet let? Al kok je. Glede pircinga pa men je uhan v popku full lepo. Drgač pa kaj vem kakšen mejh kamenček tak svetlikajoč v nos mi je ušeč odvisno od obraza. Na ušesu mi je lepo ampak ne na regularnem mestu ampak tko mal viši ob ušesu :D oz. na vrhu ušesa:D

Uporabniški avatar
daewoo_rugby
Uporabnik

Napisal/-a daewoo_rugby So maj 21, 2005 1:00 pm

Slika

evo to bi (SI) dal jst tetovirat samo brez napisa, to mi neki pomen in mi tud bo.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost