Drgač pa pohvalno

lp
YOC

HONDEK je napisal/-a:No nadaljevanje včerajšnje zgodbice. Pridemo mi na policijo danes, in jaz zagledam njega (imel je zavito celo roko, ker ma polomlene členke in pa nekaj je z zapestjem narobe.) Dobo je denarno kazen, in pa lastnici mora poravnat stroške na avtu. In pa seveda vpis v kpolicijsko kartoteko. Kar se pa tiče njegove mame, kajti očeta nima ker je pijanec in ne živi z njima, se je ženska začela dret na policaja češ da njen sin ni nič kriv, in da sem mu roko ziher jaz frderbal. A blo je vse dokazano da je on tresno v stvbo. Mene pa je policaj pohvalo :P
Glede lastnice pa so mi skoraj oke ven padle. Prava lepotička![]()
![]()
![]()
![]()
Stara je 18let, v petek pa me je povabla na pijačo :P :P :P
Se bom potrudo pa sliko. Če popravici povem bi mel rajši Hondo ko njo. :P :P :P
HONDEK je napisal/-a:audi racing je napisal/-a:kaj se cakas???
a sta si izmenjala cifre?
aja pa kje se dobita?![]()
pridemo pogleedat!
ja valda da. pride po mene v petek pred šolo. Se bom V Hondi pelo. WWWWRRRRUUMMMMMM.tom.tom.tom.tom.tom :P :P :P
Ja jaz srčno upam da bo tak ko si reko. Če bo tak ko si reko Ti bom mogoče kako odstopo. :P :Prok46 je napisal/-a:HONDEK je napisal/-a:audi racing je napisal/-a:kaj se cakas???
a sta si izmenjala cifre?
aja pa kje se dobita?![]()
pridemo pogleedat!
ja valda da. pride po mene v petek pred šolo. Se bom V Hondi pelo. WWWWRRRRUUMMMMMM.tom.tom.tom.tom.tom :P :P :P
stari zdj boš glavni frajer,ko te 1x pičke vidjo z dobro bejbo si prec misljo,ej ampk neki že mora bit na njemu da takale z nim se ukul šeta,pa še starejša je od njega,pol pa še tipi in zdj boš glavni na šoli : D uglavnem zdj se boš mogu pišk otepat,tko one razmišlajo,no nekak tko,če sploh razmišlajoops:
![]()
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost