Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Pe dec 09, 2005 12:21 pm

uff ja to sm pozabu...

mislm zadnič ena frajla densa in prov namerno mi prtisne čik na majco... pa da je nebi ubil mamu ji..
uglavnm jo primem za roko pa sm jo napizdil ji rečem zakaj si me "zažgala" pa pol vsa boga aja btw. bla je gužva pa še s tamamlo sm bil itak ona čist popizdila skor se hotla že stepst itd... :lol:
in pol frajla prbije ja kaj a ti dam denar za novo pa da je nebi :evil: mislm ej pa ne rečem da mam neki waw ampak dons itka kvalitetno majco nemorš dobit za mn ko 10 000 uglavn na srečo je bil gor sam pepel... pa mokra je bla uzad na hrbtu tk da mogoče tut zarad tega ni blo nč hudga :P sam usen ej

učasih so kadilci zlo nepazljivi s temi čiki...

pa čist tko tm k žari a ste vedl da je čez 600'C a se vam pol sanja kaj to dela vašmu organizmu :roll:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe dec 09, 2005 12:57 pm

Cigaret žari na 800 do 900 stopinj celzija.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Pe dec 09, 2005 2:25 pm

ma ja
zdaj še kadit nebom smel kjer mi paše ali kaj?
EAT MY SHORTS!

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Pe dec 09, 2005 3:52 pm

heheh
Sm se nasmejov k sm prebirov komentarje. Vrjamem da gre nekadilcem dim na falus, samo kadilci so in kadilci bojo. Nekak bomo že :D

Edino delavci se mi smilijo, ker res je edina luč v dnevu tist Union in zravn 5 cigaret.
Treba se je sprostit, drugace crknes zaradi živcev.

Drugace pa so cigareti dobri za prebavo in času ki kadimo smo pametnejši od vas nekadilcev :lol: :lol: :lol:

Jest bom pa zdej nehov, 2-3 mesce
Slika Slika

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight Pe dec 09, 2005 4:58 pm

Sem za ločene prostore kadilci/nekadilci...drgač pa zarad mene nej kadi komur paše in kukr mu paše..me ne moti kaj preveč razn to da ti cuje smrdijo totalno pol če si u kakem zakajenem prostoru... :P

sem nevtralen

LP

Uporabniški avatar
Alexx
Nov uporabnik

Kraj: Koroška

Napisal/-a Alexx To dec 20, 2005 10:45 pm

WTF je zdaj to??? To temo ste razvili v eno hudo diskriminacijo in jokanje kako ste si nekadilci ubogi zaradi pasivnega kajenja in ubožci vsi zdaj smrdite od cigaretnega dima....Mater, kaj pa naj jaz rečem, ko se mimo mene pelje en nekadilec z dizel kombijem, ki je že 1980 leta bil za na odpad in mi puhne tisto mešanico olja in nafte pod nos, da se skoraj skozlam in zadušim sredi ceste, pa si ne morem nič. Smrdim pa kot bi padel v sod goreče mešanice nafte in olja. Bom zdaj z transparentom v roki skakal pred parlamentom in zahteval "ločene ceste" za vse dizle, ki jim v cilindrih izgoreva vse živo(traktorji, TAM-iči...)? Ali še bolje-zahteval bom popolno prepoved vožnje vsem takšnim avtom. Nemški strokovnjaki so ravno predstavili študijo vpliva neizgorenih delcev na organizem....Rezultati-nočete vedeti. Malo več strpnosti dragi nekadilci, pa bomo strpni tudi kadilci.
Vruuuuum

Uporabniški avatar
RedBull™
Moderator foruma

Napisal/-a RedBull™ To dec 20, 2005 11:04 pm

hmm kadilci ste pa full obzirni....ne me smejat....prvo kot prvo,ko ga skadite,ga frcnete samo proč od sebe,velik folka opažam da ga ravn pred mano vrže iz avta vn. Gledam mularijo ki kadi pred šolo in je potem zunaj po tleh polno čikov.

Sam ni ma pa ql,da nekam prideš in je notri vse megleno samo zaradi enih par ljudi,ki prižigajo cigaret za cigaretom.

Vas kadilce bi pa z veseljem poslal tja,kjer imajo veliko strožji zakon,tako da še pljunit ne smeš na tla. Ja pa se nihče ne pritožuje,in verjemi da se tudi vsak kadilec oz. tujec ki bi prišel tja nebi dolgo pritoževal.
Ko grobar s ceste me bo pobral,vedite da redbull smrti se ni bal.

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Sr dec 21, 2005 10:30 am

šmeks je napisal/-a:Sam ni ma pa ql,da nekam prideš in je notri vse megleno samo zaradi enih par ljudi,ki prižigajo cigaret za cigaretom.

to mene tudi moti ko pridem v gostilno in je vse zakajeno da komaj kelnarco vidim
pa čeprav sam kadim me moti
če že ni prezračena gostilna se mi ponavadi vsedemo zraven nekega okna če je le mogoče in si malo odpremo da se vsaj vidimo med pogovorom

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Sr dec 21, 2005 10:35 am

FireSTORM je napisal/-a:
šmeks je napisal/-a:Sam ni ma pa ql,da nekam prideš in je notri vse megleno samo zaradi enih par ljudi,ki prižigajo cigaret za cigaretom.

to mene tudi moti ko pridem v gostilno in je vse zakajeno da komaj kelnarco vidim
pa čeprav sam kadim me moti
če že ni prezračena gostilna se mi ponavadi vsedemo zraven nekega okna če je le mogoče in si malo odpremo da se vsaj vidimo med pogovorom

Tudi to je ena stvar zaradi katere ne hodim več v gostilne ali lokale, druga je pa ta, da itak ne pijem več alkota v lokalih, pa potem nimam kej počet v lokalih. Če pa že hočem kako pivo spit, grem pa u štacuno pa kupim 3 za ceno enega v gostilni. Sicer pa preferiram sok in ta je v gostilnah predrag, če bi pa za ceno pol litra piva dobil pol litra soka v gostilni, bi pa še vedno hodil v lokale.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Sr dec 21, 2005 10:43 am

pa saj v enih gostilnah je kul katere so prezračene
tam dima sploh ne opaziš, edino če ga kak nekadilec zavoha
je res da ti potem vse cunje smrdijo, pa lasje itd.

ampak ta zakon pravi da zunaj na cesti neboš smel kadit, tam ko gre to v luft....pa nobenemu nič ne smrdi
kar se pa tiče odmetavanja cigaretov, mislim da se nebi tolko dogajalo če bi blo dovolj pepelnikov

pred feriom imamo pri stranskem vhodu 4 pepelnike, in vedno zabrišem čik tja not

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Sr dec 21, 2005 10:46 am

ma vedno ko si starejši ti je vedno bolj nesmiselno zahajat v lokale...
no in kaj mamo od tega:
-umazane cune, po možnosti zažgane in smrdijo po čikih
-ušesa nas bolijo od preglasne muzike
-preveč plačamo za pijačo (baje da v aktivnem baru ki je bil je za eno Zalo in Fanto dal model skor 2000 :shock: )
-nadihaš se tistga dima tko da se t pluča "umažejo" čeprov ne kadiš
itd itd

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Sr dec 21, 2005 10:59 am

kje pa piše da je v lokalih tako glasna muzika?

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Tomaz40 Sr dec 21, 2005 2:35 pm

FireSTORM je napisal/-a:pa saj v enih gostilnah je kul katere so prezračene

ampak ta zakon pravi da zunaj na cesti neboš smel kadit, tam ko gre to v luft....pa nobenemu nič ne smrdi
kar se pa tiče odmetavanja cigaretov, mislim da se nebi tolko dogajalo če bi blo dovolj pepelnikov

pred feriom imamo pri stranskem vhodu 4 pepelnike, in vedno zabrišem čik tja not

1. Tist zrak v katerega gre dim pride pol nekomu drugemu pod nos. Torej ne nabijat da nikomur ne smrdi!! Izjema je, če kadiš takrat, ko v tvoji bližini ni ljudi. Recimo cca 10metrov.
2. Ko greš recimo ti na avtobus, vlak, predavanje na faxu, pisarno v službi,... smrdiš po čikih in vsi ki so zraven tebe morjo to vohat. Ne nabijaj da nikogar ne motiš!!

Drugače pa: Večina kadilcev v stanovanju, avtu, pisarni ne kadi ker sami pravijo da smrdi. Zakaj bi mogu pa jest njih vohat?? Pejt v svojo spalnico pa vleči tiste čike kolikor ti pluča dovolijo.
Če bi hitrost ubijala, bi bili vsi dirkači že zdavnaj mrtvi.

Uporabniški avatar
Slicker
Mojster foruma

Kraj: okolica Trebnjega

Napisal/-a Slicker Sr dec 21, 2005 3:48 pm

neki za vas, goreče nasprotnike kajenja: po novem letu se čiki baje podražijo za 50% od izhodiščne cene, čez pou leta pa še za 50%. tko da bomo kt v bl severnejših državah, kjer so cene 1000+ SIT.no, zdj se pa nekadilci izživljajte in ploskajte in ne vem kaj še vse! privoščte si nas.

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Sr dec 21, 2005 4:27 pm

Tomaz40 je napisal/-a:
FireSTORM je napisal/-a:pa saj v enih gostilnah je kul katere so prezračene

1. Tist zrak v katerega gre dim pride pol nekomu drugemu pod nos. Torej ne nabijat da nikomur ne smrdi!! Izjema je, če kadiš takrat, ko v tvoji bližini ni ljudi. Recimo cca 10metrov.
2. Ko greš recimo ti na avtobus, vlak, predavanje na faxu, pisarno v službi,... smrdiš po čikih in vsi ki so zraven tebe morjo to vohat. Ne nabijaj da nikogar ne motiš!!

Drugače pa: Večina kadilcev v stanovanju, avtu, pisarni ne kadi ker sami pravijo da smrdi. Zakaj bi mogu pa jest njih vohat?? Pejt v svojo spalnico pa vleči tiste čike kolikor ti pluča dovolijo.

pa si daj gor na nos kljukico za cote vesit :roll:

ko pa ti nasekan greš po cesti tolko da ne padeš pod avto pa nikoga ne motiš?

kje pa piše da moreš ravno zraven mene sedet na faxu?
kje piše da se moreš ravno k meni prisest na vlaku/avtobusu?
ko pa se kdo ne umiva 3 mesce skup pa ga na avtobusu vohaš te ne moti? potem ti je fajn?
ti ne nabijaj

sicer pa...kadim...in uničujem svoje živlenje! IN NE TVOJEGA!

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Sr dec 21, 2005 4:52 pm

Firestorm: Lej kaj sem napisal na 3. strani in povej kako bi se ti počutil v tem primeru?

Veš kaj pol lahko rečemo tudi takole: Nej se recimo 25% prebivalcev Slovenije nažre fižola, zelja,... pol pa prdi čist povsod kamor pride, pa bom jest teb reku tkole: sedi zravn fižolojedca ampak pol se ne prtožvat da gre aroma vate..razumeš? nihče te ne sili da sediš zraven fižolojedca...vse od tebe odvisn..

No pa zdej mal premakn tisto sivo celico v možganih. Mogoče ti bo pa potegnil, da hodjo na kavice tudi nekadilci (ki jih je več kot kadilcev), pa da rabiš samo enega, ki čik vleče da zasmradi cel bife in uniči užitek vsem, ki jih to moti!

Sem takoj za zakon. Če hočeš kadit deli to v svojem avtu, stanovanju, kartonasti škatli,.. kaj me briga kje, sam ne pod mojm nosom.

Poleg tega: A se ti na faxu vedno vsedeš na stol, kjer ni nikogar zraven tebe in vedno drugi prisedejo k tebi al se tut ti kdaj zraven koga neznanega usedeš?
Pa ko pa se kdo ne umiva 3 mesce skup pa ga na avtobusu voham me moti glih toliko kot ko pride en zakajenc zraven in zaudarja kot Tobačna Ljubljana

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Sr dec 21, 2005 4:55 pm

Pa še to: Če kadiš zraven mene to pomeni da uničuješ moje živeljenje, ker gre tist dim tudi v moja pljuča. Poleg tega mi povzročaš stroške, ker če bom sedel zraven tebe v kakem bifeju mi bodo cunje tako smrdele, da jih bom moral oprat ko pridem domov.

Zdej pa povej k kakšno pravico ti to delaš? Kdo ti je dal pravico da mene zastrupljaš in mi povzročaš stroške?

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr dec 21, 2005 5:18 pm

Tomaz40 je napisal/-a:Pa še to: Če kadiš zraven mene to pomeni da uničuješ moje živeljenje, ker gre tist dim tudi v moja pljuča. Poleg tega mi povzročaš stroške, ker če bom sedel zraven tebe v kakem bifeju mi bodo cunje tako smrdele, da jih bom moral oprat ko pridem domov.

Zdej pa povej k kakšno pravico ti to delaš? Kdo ti je dal pravico da mene zastrupljaš in mi povzročaš stroške?

Kdo pa teb daje pravico da se voziš z avtom /mopedom/skuterjem in s tem uničuješ življenje na zemlji z zastrupljanjem ozračja? dej nehite že no s takimi otročjimi k nikamor ne vodijo.......
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Tomaz40
Poznavalec foruma

Napisal/-a Tomaz40 Sr dec 21, 2005 5:26 pm

lisko je napisal/-a:
Tomaz40 je napisal/-a:Pa še to: Če kadiš zraven mene to pomeni da uničuješ moje živeljenje, ker gre tist dim tudi v moja pljuča. Poleg tega mi povzročaš stroške, ker če bom sedel zraven tebe v kakem bifeju mi bodo cunje tako smrdele, da jih bom moral oprat ko pridem domov.

Kdo pa teb daje pravico da se voziš z avtom /mopedom/skuterjem in s tem uničuješ življenje na zemlji z zastrupljanjem ozračja? dej nehite že no s takimi otročjimi k nikamor ne vodijo.......

No to je že mal drugač in teh dveh stvari ne moreš primerjat.

Moji posti v tej temi so samo za to, da bi kakšen kadilec razumel kako je biti na drugi strani. Mene ne moti če nekdo kadi, ker smo ljudje različni in si želimo/potrebujemo različne stvari.
Ne maram pa brezobzirnih ljudi, ki jih sploh ne zanima nekdo drug. Velja za ljudi, ki delajo kolone po cesti, ker se morjo vozit 30 po naselju in velja za ljudi, ki neprestano kadijo na mestih, ki za to niso primerna. To je vse, kar hočem jest dosežt v tej temi. Na živce mi pa gre, če en reče ''pol pa ne zraven mene sedet''! A zdej nej se pa jest presedem, zato ker je smrdljivc pršou in se usedu na sosednji stol? Malo sutra! Lohk mu sam prdnem parkat pod ksiht pa nej se on presede!!

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Sr dec 21, 2005 8:03 pm

Tomaz40 je napisal/-a:Firestorm: Lej kaj sem napisal na 3. strani in povej kako bi se ti počutil v tem primeru?

Veš kaj pol lahko rečemo tudi takole: Nej se recimo 25% prebivalcev Slovenije nažre fižola, zelja,... pol pa prdi čist povsod kamor pride, pa bom jest teb reku tkole: sedi zravn fižolojedca ampak pol se ne prtožvat da gre aroma vate..razumeš? nihče te ne sili da sediš zraven fižolojedca...vse od tebe odvisn..

No pa zdej mal premakn tisto sivo celico v možganih. Mogoče ti bo pa potegnil, da hodjo na kavice tudi nekadilci (ki jih je več kot kadilcev), pa da rabiš samo enega, ki čik vleče da zasmradi cel bife in uniči užitek vsem, ki jih to moti!

Sem takoj za zakon. Če hočeš kadit deli to v svojem avtu, stanovanju, kartonasti škatli,.. kaj me briga kje, sam ne pod mojm nosom.

Poleg tega: A se ti na faxu vedno vsedeš na stol, kjer ni nikogar zraven tebe in vedno drugi prisedejo k tebi al se tut ti kdaj zraven koga neznanega usedeš?
Pa ko pa se kdo ne umiva 3 mesce skup pa ga na avtobusu voham me moti glih toliko kot ko pride en zakajenc zraven in zaudarja kot Tobačna Ljubljana

pa dajmo še prepovedat fižol :lol:

pa saj ok, če te moti te pač moti...

samo da pa prideš v gostilno na kafe/pivo, pa si nesmeš zraven prižgat enega čika je pa 2 much

še malo pa se bomo z čiki skrival tako kot z travo :roll:
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov