Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Rottie
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Rottie Pe sep 14, 2007 8:05 am

Festina je napisal/-a:no voznik rdecega swifta ce beres tole bod tak frajer pa ta petek ponovi kar je videno na posnetku da vidim ce mas muda? smeh

Sj verjetn bo, ča nau policajev tam k bi težili. Itak pa da vsi ta vikend pričakujemo racijo, sj mora policija neki nardit, da potolaži kao "ogorčeno javnost" in opraviči napade medijev.

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Pe sep 14, 2007 8:35 am

Rottie je napisal/-a:
Festina je napisal/-a:no voznik rdecega swifta ce beres tole bod tak frajer pa ta petek ponovi kar je videno na posnetku da vidim ce mas muda? smeh

Sj verjetn bo, ča nau policajev tam k bi težili. Itak pa da vsi ta vikend pričakujemo racijo, sj mora policija neki nardit, da potolaži kao "ogorčeno javnost" in opraviči napade medijev.

Mislm, zdej ste mi eni pa že totalno patetični. Dober veste, da to kar delate ni prav in je prepovedano, potem pa skušate svakojake izgovore za to najdt. Ni izgovora. Zadeva je ilegalna in imate edino srečo, da so policaji strahopetci.

Če pa hočete, da vas ne bodo več lovil oz. da vas bodo pustil pr mer, pa drugič razmišljajte kaj se počne in kaj ne pred kamero. Mislm jst ne vem, no...

Uporabniški avatar
Rottie
Novinec

Napisal/-a Rottie Pe sep 14, 2007 10:06 am

Neglede na odgovore bi se ta reportaža zgodila. Bi pa novinarji sami pametovali, če se nihče ne bi pogovarjal z njimi. Kot da bi bilo to prvič. :roll:
Če se kaj takšnega na veliko in preveč javno dogaja, imajo vedno novinarji nos zraven. Zato pa nikoli ni reportaže o dirkanju na obvoznici, k ne morejo slediti akterjem in ni gledalcev... pa tut vsi, vključno s policijo vedo za to... samo ur in dnevov ne ;)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Pe sep 14, 2007 11:00 am

Rottie je napisal/-a:Neglede na odgovore bi se ta reportaža zgodila. Bi pa novinarji sami pametovali, če se nihče ne bi pogovarjal z njimi. Kot da bi bilo to prvič. :roll:
Če se kaj takšnega na veliko in preveč javno dogaja, imajo vedno novinarji nos zraven. Zato pa nikoli ni reportaže o dirkanju na obvoznici, k ne morejo slediti akterjem in ni gledalcev... pa tut vsi, vključno s policijo vedo za to... samo ur in dnevov ne ;)

K da se na obvoznici full dirka. Par komadov enkrat do 2x na mesec pohodjo mal gasa. Ne rečem, da se ni nikol dogajal, ampak to kar je zdej, je pi*kin d*i proti tistemu, kar se je včasih dogajalo. Včasih se je za stavo vozil zunanje al pa notranje kroge. Hitrosti so bile hude in rekordi so vsak vikend padal - vsakič je kdo še hitrj odpeljal cel krog. Dans je pa to bl zamrlo.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Rottie
Novinec

Napisal/-a Rottie Pe sep 14, 2007 2:02 pm

Se pa še vedno dogaja 8) ... so pa verjetno cestna dela zadnje čase na obvoznici tut svoje naredila, da je tega nekoliko manj ;) Samo itak nimaš kaj počet tam zraven, če nimaš končne tam čez 250 ter odličnega podvozja.

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Napisal/-a [SlasH] Pe sep 14, 2007 2:21 pm

Men se zdijo tele dirke čist mimo. Potrebno bi bilo poostriti nadzor nad tem. Sem velik ljubitelj moto-športa, a tole se mi zdi pa kr neki. Iz telih posnetkov sodeč gre za same norce, ki se skušajo dokazati v stilu kdo ima večjega :roll: Lep primer tega je človek z rdečim Swiftom, ki je veselo poplesaval pred kamero.

Vem, da me bo zdej večina napadla, da nimam pojma kako je to fajn stvar in varna in nevem kaj še, a sam ostajam pri svojem mnenju. Gre za zelo nevarno početje, ki bi ga bilo treba sankcionirati. Treba bi bilo postaviti nek poligon, kjer bi se lahko folk izživljal.
Let there be rock!

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Pe sep 14, 2007 3:00 pm

[SlasH] je napisal/-a:Men se zdijo tele dirke čist mimo. Potrebno bi bilo poostriti nadzor nad tem. Sem velik ljubitelj moto-športa, a tole se mi zdi pa kr neki. Iz telih posnetkov sodeč gre za same norce, ki se skušajo dokazati v stilu kdo ima večjega :roll: Lep primer tega je človek z rdečim Swiftom, ki je veselo poplesaval pred kamero.

Vem, da me bo zdej večina napadla, da nimam pojma kako je to fajn stvar in varna in nevem kaj še, a sam ostajam pri svojem mnenju. Gre za zelo nevarno početje, ki bi ga bilo treba sankcionirati. Treba bi bilo postaviti nek poligon, kjer bi se lahko folk izživljal.

Nimaš pojma! :lol:
Evo točno tole je bil cilj reportaže... Debili kot je tip s Swiftom so črne ovce tudi med večino, ki se zbira tam in zaradi mene lahko takoj naredijo racijo, policaje undercover pa samo kazni pobirajo za pizdarije, divjanje gor pa dol itd.... Pa sem velikokrat tam ampak kot sem napisal, mi je to le še druženje. ;)
Koliko je nevarno? Nevarno je vsakič, ko se usedeš v avto, se zavedaš tega? :roll: Ampak zato se ne dogajajo nesreče kot je pribil un, češ da se to dogaja nonstop. So slučaji, ko kak naredi kakšno malenkost, pravzaprav mislim, da se večkrat kdo na parkiriščih "poljubi" kot na cesti oziroma "dirkališču"
In mimogrede tudi alkohol, kot so pribili novinarji "da je očitno prisoten" (od kje jim ta očitnost-ne vem) ni ravno zaželjen in kdor vozi tam ponavadi ne pije, vsaj te, ki jih poznam. Kdor pa pije, pa spet zaradi mene naj jih sankcionirajo...

Da bi bilo treba postaviti poligon pa itak vsi vemo, samo tisti, ki imajo to moč ne.... :roll:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Kraj: planet Vulcan

Napisal/-a Niva13 Ne sep 16, 2007 10:52 am

Jorgi je napisal/-a: Rezultat: dobiš nesposobne tako na cesti kot za kamero. :P

ne zali prosim kamermanov :/:o:/ :P
@w~ b#0n~

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Po sep 17, 2007 6:56 am

Imaš popolnoma prav. Torej popravek: ... za mikrofonom :P
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po sep 17, 2007 11:23 am

Symon je napisal/-a:In mimogrede tudi alkohol, kot so pribili novinarji "da je očitno prisoten" (od kje jim ta očitnost-ne vem) ni ravno zaželjen in kdor vozi tam ponavadi ne pije, vsaj te, ki jih poznam. Kdor pa pije, pa spet zaradi mene naj jih sankcionirajo...

Po pravici povedano;
VČASIH ALKOHOLA TAM NI BILO IN VSI PIJANI SO BILI NEZAŽELENI (ponavadi tudi odrinjeni, tako da so se popokali). DANES PA JE TO MALO DRUGAČE - ALKOHOLA JE TAM RESNIČNO VELIKO, KAR SE NEBI SMELO TOLERIRAT!!!
Old subarus never die, they just get faster!
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov