[SlasH] je napisal/-a:Men se zdijo tele dirke čist mimo. Potrebno bi bilo poostriti nadzor nad tem. Sem velik ljubitelj moto-športa, a tole se mi zdi pa kr neki. Iz telih posnetkov sodeč gre za same norce, ki se skušajo dokazati v stilu kdo ima večjega

Lep primer tega je človek z rdečim Swiftom, ki je veselo poplesaval pred kamero.
Vem, da me bo zdej večina napadla, da nimam pojma kako je to fajn stvar in varna in nevem kaj še, a sam ostajam pri svojem mnenju. Gre za zelo nevarno početje, ki bi ga bilo treba sankcionirati. Treba bi bilo postaviti nek poligon, kjer bi se lahko folk izživljal.
Nimaš pojma!
Evo točno tole je bil cilj reportaže... Debili kot je tip s Swiftom so črne ovce tudi med večino, ki se zbira tam in
zaradi mene lahko takoj naredijo racijo, policaje undercover pa samo kazni pobirajo za pizdarije, divjanje gor pa dol itd.... Pa sem velikokrat tam ampak kot sem napisal, mi je to le še druženje.
Koliko je nevarno? Nevarno je vsakič, ko se usedeš v avto, se zavedaš tega?

Ampak zato se ne dogajajo nesreče kot je pribil un, češ da se to dogaja nonstop. So slučaji, ko kak naredi kakšno malenkost, pravzaprav mislim, da se večkrat kdo na parkiriščih "poljubi" kot na cesti oziroma "dirkališču"
In mimogrede tudi alkohol, kot so pribili novinarji "da je očitno prisoten" (od kje jim ta očitnost-ne vem) ni ravno zaželjen in kdor vozi tam ponavadi ne pije, vsaj te, ki jih poznam. Kdor pa pije, pa spet zaradi mene naj jih sankcionirajo...
Da bi bilo treba postaviti poligon pa itak vsi vemo, samo tisti, ki imajo to moč ne....

....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...