tomson je napisal/-a:kosova komisija je itak sama skoruptivna
sam, a se je kdo izmed vas vprašal, kako so milijonari kot so Tuš, Akrapovič začeli![]()
zastavili so svoje premoženje, hišo, avtomobile, praktično vse, da so lahko odprli eno malo trgovinico, delavnico in potem delali 24/7, da so lahko prišli tako daleč, kot so
Akrapoviča pa ne mešaj sem notri!!!
Če nimaš pojma kako je začel, ne pametuj. Vse življenje ga poznam in začel je v svoji garaži in se počasi vzpenjal. Uporabljal je svoje roke in znanje, kar razni tuši, merkatorji in podobno niso nikoli.
Da o tem kake veze ima ne govorimo, če mu pa še 3 leta nazaj niso pustili povečat fabrike in jo je moral narest v drugi občini. Pa še vedno mu vsi polena pod noge mečejo, tko kot je to znano za slovence, da smo vsakemu "fouš" in ga je treba onesposobit, da ne bo več zaslužil ali kako drugače imel več kot mi.
Lansko leto je Akrapovič imel s svojimi tremi fabrikami 15 miljonov evrov dobička, ki pa jih vlaga naprej, zato pa je najboljši, ne tako kot večina slovencev, ki tak denar zapravlja za drage avtomobile in se razkazuje naokoli.
Bil sem tudi na njegovi predstavitvi, ko so predstavili firmo kot celoto in če samo pogledaš, kako delajo, ti bo takoj jasno, da svoje delavce plača dovolj dobro, da mu znanje ne beži iz njegovih vrst, ampak hočejo vsi vanje. Torej ne služi na delavcih, kot prodajalci in ostale fabrike.
Če pa pogledaš njegovo mašinerijo v tovarnah, ti pa tudi bo jasno, kam gre ves dobiček, ker vlaganje v podjetje je njegova prva prioriteta, da je lahko konkurenčen do ostalih podobnih firm.
Akrapovič bi bil lahko zgled za vse ostale.