Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Po okt 22, 2007 10:48 pm

Pateticni ste vsi tukaj gor, ko primerjate Toseja z ljudmi iz zeleznikov in ne vem kom se vse.

Kako mislite se pocuti fant ki mu je Tose pred 9 leti resil zivljenje, ko je z dobrodelnim koncertom zbral dovolj denarja za operacijo tumorja na mozganih, ki je zdaj pred 15 letih bil sam na pogrebu svojega resitelja ?

Tose je z denarjem na polno opremil pediatricno kliniko v Makedoniji, prav tako bil najmlajsi ambasador unicefa.

Umr je velik clovek, mogoce eden redkih ki je svojo slavo in denar uporabljal v pomoc drugim, ter edini ki je Makedonijo prikazoval v drugacni luci kot jo gleda vecina ljudi.

Naj pociva v miru, velikan, vsi ki pa tukaj serjete po tem ali drugacnim pa lahko recem sram naj vas bo, pa hitro zdaj zatolct vse ki smo Toseta imeli za carja.

LP!
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Po okt 22, 2007 11:14 pm

Ja matjaž že že, samo moreš vedet da je polovica folka, če ne kar 3/4 takih, ki ga niso iebali 5 posto, niti poslušali kaj šele kaj druga meli pojma kaj je naredil itd itd, pol pa naenkrat naredijo bum. Če me razumeš.
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Po okt 22, 2007 11:20 pm

Men je vseeno koga imaš ti ali kdorkoli za carja.
Ni mi sicer vseeno, ko umre kak človek na cesti, vendar zame je bil toše isto kot ljudje iz železnikov - nikoli nisem slišal zanje, še manj pa sem slišal kdaj toševo musko. Torej je zame isti kot tistih 6 revežev v železnikih, pa si lahko misliš karkoli, ampak tako je.

In zato mi gre na živce poveličeanje enega človeka, ki je umrl na cesti v prometni nesreči, medtem, ko pa jih je še 30 umrlo na cestah v zadnjem mesecu.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Niva13
Uporabnik

Kraj: planet Vulcan

Napisal/-a Niva13 Po okt 22, 2007 11:34 pm

Se vedno ne stekam zakaj je bila potrebna vsa ta stala, samo zato, ker je Tose nekaterim le nekaj pomenil in so tudi na tem forumu izrazili svoje sozalje, tako kot so (smo) nekaj casa nazaj drugi izrazili sozalje Colinu. Jaz v tem ne vidim nic slabega, prej to, da ljudje se niso cisto otopeli.
Vsak pac ima svoja merila in vrednote, vsak pac socustvuje za nekom in na svoj nacin in ne vidim smisla se delat norca iz tega. Ce te pisanje tolk moti, ga enostavno preskoci.
@w~ b#0n~

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Po okt 22, 2007 11:41 pm

90% folka se prej ni zavzelo in spomnilo nanj,ko je človek ustvarjal, niti ga poslušalo ali ga omenjalo, zdaj pa ko so vidli v medijih kaj je blo, pa jok in stok. Ne govorim za vse, ampak tud poznam dost folka ki je točno tak, kot sem napisal in to mi gre na kozlanje ko to vidim. Še enkrat povdarjam, ne mislim vseh.

Pomojem bo boljše da se tu zaklene, ker bo samo še slabše. Moje mnenje.

LP
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov