Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
ludbe
Uporabnik

Kraj: Ivančna Gorica

Napisal/-a ludbe Sr dec 30, 2009 7:52 pm

me to :lol:

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr dec 30, 2009 8:02 pm

Sej ne rabite vsi vedeti kdo točno sem.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
GerŠ
Novinec

Kraj: Žalec

Napisal/-a GerŠ Sr dec 30, 2009 8:46 pm

Evo mene tut. :D

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a alesdrolec Sr dec 30, 2009 8:48 pm

pa evo še mene

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Sr dec 30, 2009 8:51 pm

Jaz pa nerabim facebook-a saj me že tako preveč ljudi pozna :lol: ;)
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr dec 30, 2009 11:17 pm

Mindflash je napisal/-a:Sem mnenja, da ljudje z normalnim socialnim življenjem ne rabijo Facebook-a zato se ne nameravam pridružiti... če kdo v facebook-u vidi smisel pa naj kar veselo uporablja. ;)

Se še najbolj strinjam.....
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Sr dec 30, 2009 11:17 pm

Pa še jaz :lol:
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Če dec 31, 2009 12:13 am

lisko je napisal/-a:
Mindflash je napisal/-a:Sem mnenja, da ljudje z normalnim socialnim življenjem ne rabijo Facebook-a zato se ne nameravam pridružiti... če kdo v facebook-u vidi smisel pa naj kar veselo uporablja. ;)

Se še najbolj strinjam.....

x2

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Po jan 04, 2010 11:02 am

hladni je napisal/-a:kaj je zate definicija socilanega življenja? Če se omejim samo na bivše kolege iz fakultete, ki jih redko vidim ali sploh ne, zaradi oddaljenosti in pomanjkanja časa mi le fb omogoča vzpostavit stik. Seveda, nekateri imajo čas cel dan hodit po gostilnah in čvekat, tisti imajo res razvito in potešeno socilano življenje-priznam!

se strinjam z napisanim!
ko ti zmanjka časa "hodit" naokrog ti potem ne preostane nič drugega kot vsesplošen in svetovno razširjen medij za komuniciranje.

Uporabniški avatar
blackmagic
Stalni uporabnik

Kraj: Fram

Napisal/-a blackmagic Po jan 04, 2010 11:33 am

adis je napisal/-a:
hladni je napisal/-a:kaj je zate definicija socilanega življenja? Če se omejim samo na bivše kolege iz fakultete, ki jih redko vidim ali sploh ne, zaradi oddaljenosti in pomanjkanja časa mi le fb omogoča vzpostavit stik. Seveda, nekateri imajo čas cel dan hodit po gostilnah in čvekat, tisti imajo res razvito in potešeno socilano življenje-priznam!

se strinjam z napisanim!
ko ti zmanjka časa "hodit" naokrog ti potem ne preostane nič drugega kot vsesplošen in svetovno razširjen medij za komuniciranje.

tudi jaz se z tem strinjam
8)
Who cares about
the shining of the sun
when the earth is black
\,,/ 666 \,,/

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Po jan 04, 2010 12:06 pm

Jaz pa ne. Če sem hotel oz. hočem ohranit s kom stike sem oz. bom to naredil tako ali drugače. Za to pa res ne rabim FB-ja. In tisti ljudje ki jih potrebujem oz. se mi zdijo vredni biti prijatelji ter ljudje za kakšno dobro debato jih lahko kontaktiram kdaj hočem.
FB uniči tudi druge stvari, kot je recimo kakšno presenečeje za rojstni dan. Ko ga še ni bilo je bil prav poseben občutek, ko te je kdo presenetil s čestitko za rojstni dan, zdaj pa samo pogledaš kateri kolegi imajo na določen dan rojstni dan in jim pošlješ sms. In lahko bi našteval še in še, to je bil pač en beden primer. Skratka jaz in FB - ne hvala.

Ampak krtika glede socilanega življenja je bolj letela na ljudi, ki morajo nujno vedet kaj trenutno kdo dela in vsem ostalim sporočat kaj trenutno delajo oni. Enim je pač zanimivo gledat in brat kako so se kolegi včeraj napili in potem kozlali vse povprek en be_dak pa je to snemal. Mene boli falus za to. Kot me boli tudi za ves FB. Enostavno se tam ne dogaja praktično nič s čimer bi si lahko nadgradil kvaliteto svojega življenja.

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Po jan 04, 2010 12:28 pm

Eeee točno to lizard. Boljše nebi mogel napisat 8)

Uporabniški avatar
error 90
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a error 90 Po jan 04, 2010 12:39 pm

Čeprav tole s rojstnimi dnevi je res ne... vsi ti prej napiše in sploh ni fore :?

Sicer pa ne vem zakaj debatiramo o tem na takem forumu kot je avtomobilizem.com?? Pač odprla se je tema napišeš če si gor in gotovo. Vsi ostali ki mislite in pišete neka mnenja pa pejte na zadovoljna .com al kaj je že. To je forum o avtomobilizmu ne pa vsespošno življensko sranje kaj komu paše in kaj ne :roll:

Vem... Zdaj me boste pa napali ker ima vsak pravico povedat svoje mnenje.
Slika

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Po jan 04, 2010 1:16 pm

adis je napisal/-a:

se strinjam z napisanim!

x2
Pa še glede na to, da je večina ljudi kle gor, je lažje organizirat kakšno skupinsko srečanje al pa povabit več ljudi nekam, kot pa vsakega klicat posebej.

umilave1
Novinec

Kraj: Cerknica

Napisal/-a umilave1 Sr jan 06, 2010 9:16 pm

Sem se še jz dal gor. :)

Se pa zelo strinjam z gornjimi mnenji glede fb-ja in socialnega življenja
Sam sem se registriral iz dolgčasa. Ker je pač popularno

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Sr jan 06, 2010 9:20 pm

lizard je napisal/-a:Jaz pa ne. Če sem hotel oz. hočem ohranit s kom stike sem oz. bom to naredil tako ali drugače. Za to pa res ne rabim FB-ja. In tisti ljudje ki jih potrebujem oz. se mi zdijo vredni biti prijatelji ter ljudje za kakšno dobro debato jih lahko kontaktiram kdaj hočem.
FB uniči tudi druge stvari, kot je recimo kakšno presenečeje za rojstni dan. Ko ga še ni bilo je bil prav poseben občutek, ko te je kdo presenetil s čestitko za rojstni dan, zdaj pa samo pogledaš kateri kolegi imajo na določen dan rojstni dan in jim pošlješ sms. In lahko bi našteval še in še, to je bil pač en beden primer. Skratka jaz in FB - ne hvala.

Ampak krtika glede socilanega življenja je bolj letela na ljudi, ki morajo nujno vedet kaj trenutno kdo dela in vsem ostalim sporočat kaj trenutno delajo oni. Enim je pač zanimivo gledat in brat kako so se kolegi včeraj napili in potem kozlali vse povprek en be_dak pa je to snemal. Mene boli falus za to. Kot me boli tudi za ves FB. Enostavno se tam ne dogaja praktično nič s čimer bi si lahko nadgradil kvaliteto svojega življenja.

No tole sem tudi jaz mislil....

error 90: glede na tvoj komentar pa bom temo prestavil v "nima veze z avtomobilizmom" in bo zadeva rešena :)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
NejcZ
Poznavalec foruma

Kraj: Mozirje

Napisal/-a NejcZ Sr jan 06, 2010 9:21 pm

Če pa ima vezo...

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Sr jan 06, 2010 9:25 pm

NejcZ je napisal/-a:Če pa ima vezo...

Ja ima vezo lih toliko da je A.com strani.....in to tudi je čeprav pač v kotičko kjer se debatira vse drugo samo o avtih ne.
Slika

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Če jan 07, 2010 12:01 am

Lisjak, priznaj da si na fb gor =P :vc hehe
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Če jan 07, 2010 12:41 am

Lumpy_ je napisal/-a:Lisjak, priznaj da si na fb gor =P :vc hehe

Hehe nisem smo se že na drugem forumu menli o tem....
Je pa res da sem dobil mail od FB kao povabilo.....potem par dni kasneje pa kot da sem že registriran :shock: Kasneje sem celo dobil povabilo od kolegice pa ona nič ne ve o tem :shock: Od takrat dalje me niti malo ne vleče ( čeprav me ni nikoli ) da bi sploh povohal FB.
Slika
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov