Mindflash je napisal/-a:Sem mnenja, da ljudje z normalnim socialnim življenjem ne rabijo Facebook-a zato se ne nameravam pridružiti... če kdo v facebook-u vidi smisel pa naj kar veselo uporablja.
hladni je napisal/-a:kaj je zate definicija socilanega življenja? Če se omejim samo na bivše kolege iz fakultete, ki jih redko vidim ali sploh ne, zaradi oddaljenosti in pomanjkanja časa mi le fb omogoča vzpostavit stik. Seveda, nekateri imajo čas cel dan hodit po gostilnah in čvekat, tisti imajo res razvito in potešeno socilano življenje-priznam!
adis je napisal/-a:hladni je napisal/-a:kaj je zate definicija socilanega življenja? Če se omejim samo na bivše kolege iz fakultete, ki jih redko vidim ali sploh ne, zaradi oddaljenosti in pomanjkanja časa mi le fb omogoča vzpostavit stik. Seveda, nekateri imajo čas cel dan hodit po gostilnah in čvekat, tisti imajo res razvito in potešeno socilano življenje-priznam!
se strinjam z napisanim!
ko ti zmanjka časa "hodit" naokrog ti potem ne preostane nič drugega kot vsesplošen in svetovno razširjen medij za komuniciranje.
adis je napisal/-a:hladni je napisal/-a:kaj je zate definicija socilanega življenja? Če se omejim samo na bivše kolege iz fakultete, ki jih redko vidim ali sploh ne, zaradi oddaljenosti in pomanjkanja časa mi le fb omogoča vzpostavit stik. Seveda, nekateri imajo čas cel dan hodit po gostilnah in čvekat, tisti imajo res razvito in potešeno socilano življenje-priznam!
se strinjam z napisanim!
ko ti zmanjka časa "hodit" naokrog ti potem ne preostane nič drugega kot vsesplošen in svetovno razširjen medij za komuniciranje.
lizard je napisal/-a:Jaz pa ne. Če sem hotel oz. hočem ohranit s kom stike sem oz. bom to naredil tako ali drugače. Za to pa res ne rabim FB-ja. In tisti ljudje ki jih potrebujem oz. se mi zdijo vredni biti prijatelji ter ljudje za kakšno dobro debato jih lahko kontaktiram kdaj hočem.
FB uniči tudi druge stvari, kot je recimo kakšno presenečeje za rojstni dan. Ko ga še ni bilo je bil prav poseben občutek, ko te je kdo presenetil s čestitko za rojstni dan, zdaj pa samo pogledaš kateri kolegi imajo na določen dan rojstni dan in jim pošlješ sms. In lahko bi našteval še in še, to je bil pač en beden primer. Skratka jaz in FB - ne hvala.
Ampak krtika glede socilanega življenja je bolj letela na ljudi, ki morajo nujno vedet kaj trenutno kdo dela in vsem ostalim sporočat kaj trenutno delajo oni. Enim je pač zanimivo gledat in brat kako so se kolegi včeraj napili in potem kozlali vse povprek en be_dak pa je to snemal. Mene boli falus za to. Kot me boli tudi za ves FB. Enostavno se tam ne dogaja praktično nič s čimer bi si lahko nadgradil kvaliteto svojega življenja.
Lumpy_ je napisal/-a:Lisjak, priznaj da si na fb gor![]()
hehe
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov