Za vse kar ne paše pod ostale debate, prosti čas...

Uporabniški avatar
gold hamster
Stalni uporabnik

Napisal/-a gold hamster Pe avg 07, 2009 1:00 am

DragonForce je napisal/-a:No, tema je malo zastala, ampak je pa še vedno aktualna.
Če niste bili v Kočevju, potem niti ne veste, kaj je to Čefurija in tudi Ciganija.

Na vsakem vogalu en z belo trenirko, ozi. 4 skupaj :D
Človek ne more več niti normalno hoditi po mestu, da skoraj ne vidiš ''opasnih'' pogledov.
In tudi v petek zvečer ali soboto. Po klopcah ležijo in kričijo, ker je mesto prazno ponoči, ni kot Ljubljana. Povsod ležijo flaše od vodke,...
Kočevje ima mogoče 5 barov v centru, in te so polne ''južnih'' in cigotov. Vsak petek in soboto sta najmanj 2 pretepa.
Romov je pa itak vedno več in skoraj vedno slišiš za sabo: Kaj je, kaj je, kaj gŁedaš?!?!?!

Žalostno vse skupi :(
Velikokrat se sprašujem kam vse to pelje...

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 Pe avg 07, 2009 1:53 am

Se bom še jaz vklopil.

Ta čefurska scena je res ogabna in primitivna. Sploh ne morem verjet, da se je ta svinjarija tako razpasla. Musko do daske v avtu ali na mobiju povsod in v vsakem trenutku in jih boli za vse ostale. Pismo, včasih smo imeli walkmane in smo poslušali glasbo ne, da bi morili vso okolico. Normalni ljudje še danes uporabljajo slušalke za njihovo ljubo glasbo. Kaj te Dolce gabana čefoti nimajo za ene jebene slušalke?? NE! To je navadna primitivna provokacija. To izhaja še iz časov 80ih-90ih, ko so južni priseljenci na okno svojega stanovanja ali sobe "samskega" postavili en mali kasetar ga obrnili na ulico in čefursko do daske :roll: . tega je bilo veliko.
Jaz sem že od nekdaj čim večkrat kolikor sem lahko hodil v tujino na festivale, koncerte in po nočnih klubih v evropskih mestih. To je neverjetna razlika. Nazadnje sem bil pred kratkim na dopustu v Nemčiji v nekem mestu kjer je predel kjer je ogromno klubov in na ulici je ponoči toliko ljudi, kot v Ljubljani na Silvestrovo. Vendar nobenih čefurjev!! Ljudje so sproščeni, se res dobro zabavjo in ni nobenega teženja in izgredov. Je pa res, da vsak lahko najde zabavo zase. Tam je ogromno subkultur in vsak večer tudi veliko različnih koncertov po barih. In kar je najbolj pomebno vedno in povsod sem se počutil bolj varno, kot v Ljubljani.
Kaj hočem rečt je to, da je krivo tudi nerazvito nočno življeneje in dogajanje. Samo diskači s sumljivimi varnostniki in čefursko muzko. Itak, da to samo golazen na plano privleče, vsak normalen raje doma ostane, kot pa da tvega v najbolšem primeru samo razbit nos.
Glede zidanc bi pa rekel, da je to tudi čisto v redu zabava, vendar ne prevečkrat :D .Vsaj zame to ni glih najboljša oblika zabave predvsem, ker mi privat žurke bolj redko sedejo.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Pe avg 07, 2009 1:46 pm

lenivec je napisal/-a:
cruiser1 je napisal/-a:Kaj hočem rečt je to, da je krivo tudi nerazvito nočno življeneje in dogajanje

jaz bi rekel da je to bol stvar nerazvitega skupka celic v glavi :)
:rofl

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx So avg 08, 2009 11:03 pm

pa teli čefoti so se že u mbju prav razpasl... mam enga sošolca čefota k je tak tečn za bi ga najrajš tak zategno prek g*bca da bi še njegovi pravnuki meli zamaknjenega... prihaja iz ''prekrasnega'' velenjkovaca

EDIT: podobno kot tu je si je tudi društvo hervardi kjer so le domoljubi, in predvsem resnejši. v tu je. si je pomešanih dosti subkultur in so tu večinoma mladi
Slika
Slika
Slika
Slika

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso Po avg 10, 2009 4:51 pm

Tako hudo pa v lj spet ni.Mene veliko bolj psihirajo razna kmečka veseljačenja, ko mladi pijani periferci razbijejo vse kar jim pride pod roke.teli mali trenerkarčki so večinoma neškodljivi.pač se jim smeješ in si misliš svoje.
včasih smo šli kam s collegiumom za novo leto in zmeraj so delali pizdarije razni dolenjci,štajerci in podobno.star 20 let,sevede že zaposlen in dela non stop.ko pa pride na dopust s svojo bando in nekaj spije se pa začne razbijat in duhovičit.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Napisal/-a cruiser1 Po avg 10, 2009 9:23 pm

Vuso je napisal/-a:Mene veliko bolj psihirajo razna kmečka veseljačenja, ko mladi pijani periferci razbijejo vse kar jim pride pod roke.teli mali trenerkarčki so večinoma neškodljivi.pač se jim smeješ in si misliš svoje.
včasih smo šli kam s collegiumom za novo leto in zmeraj so delali pizdarije razni dolenjci,štajerci in podobno.star 20 let,sevede že zaposlen in dela non stop.ko pa pride na dopust s svojo bando in nekaj spije se pa začne razbijat in duhovičit.

Tudi jaz se strinjam, da je veliko slovenceljnov navadnih zabitih kmetavzov, ki jim je prav tako edina zabava razbijanje in pretepanje in zelo neumno obnašanje.
Vrni se na Nima veze z avtomobilizmom

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov