JaNi|86 je napisal/-a:Pohvale, res lepo!![]()
![]()
mogoče te bom še kaj kontaktiral za kako poslikavo, ampak prvo moram zbrat motiv,.....
res pohvale!
CatstumZ je napisal/-a:ok lej sm mal pršu k seb. da še jest mal nakratko repliciram:
1. moja izjava ni bla mišljena kot napad nate, in če je bil tvoj ego prizadet se opravičujem.
2. še vedno čakam obrazložitev glede slovenske fovšije?
3. nisem umetnik in tud ne želim da me kdorkoli kliče tako. Ne, pač delam po svoje veliko freehanda in preostalo šablon. NIKOLI ne režem šablon, da bi si recimo npr. na majico pošprical tigra in potem z transparentnimi barvami samo pobarval. NE. ker želim da je v mojih poslikavah videno da ni popolnoma popolno - seveda se trudimo tako narest vendar ... v vsaki poslikavi je tudi velik del mene.
Zato lahko podam kritiko vsekakor na 3jo 7mo in 8mo sliko. to je špricanje omenjeno zgoraj. OK. če si se že odloču za to, bi si vsaj lepše lobanje zrisal, oz. kupil.
4.ne airbrush konvencije se nisem udeležil, ker pač preprosto sploh nevem za njih. Če te je volja mi posreduj kašen datum pa lokacijo
5. no kot rečeno: seveda nobenega ne zanima kako si ti naredil sliko in važen je samo rezultat. če boš pa ti bolj zadovoljen s sabo da špricneš na čelado tigra s šablono kot pa da ga sam narišeš ("s pomočjo šablon") - no ja, jest tega nekak nebi naredil. vsekakor če ne prepoznaš slovenske živali, risa, pač kakorkoli mislim da je razvidno dovolj, kar je povdarjenga je tud ... so pa še hotrod sparkles na čeladi.
-Za sliko kjer je ice age scrat - bolje da ostaneš pri šablonah - oz. bolje da bi ga narisal free hand.
-nadvse mi je pa dober viola ogenj in pa koncept orla na havbi!
JaNi|86 je napisal/-a:res lepo, sicer motiv ni po mojem okusu ampak izvedeno je pa super
MacTron je napisal/-a:blazairbrush: Uporabnik drift.king je ze omenil zgoraj eno prosnjo in se sedaj se ni uresnicila...
lepo prosim, ce se lahko prilepi resolucija vecja od vinjete....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov